Labos vakare,
Pou,uzjauciu
Mes su broliu susitvarkem visus reikalus,susijusius su laidojimu,kremavimu.Liko tik urna nusipirkt kokia norim.Sarvos kovo 17d.14 val.Po to isveza i krematoriuma.Zinoma visa ceremonija labai skiriasi nuo musu yprastu,bet Lietuvoj bus lietuviska.
Po gto,kad negalvot ,daug dirbau.Ispikiavai visus pomidorus,daugiau nei reiktu,nu nemoku paset tiek kiek but gana,visada dvigubai.
MB dirbo sode,tvarke teritorija,po to gryzo,oras issigiedrijo,sauleta,nutarem vaziuot i soda,isplaut siltnami is vidaus ir sudet ten pomidoru dezes su ispikiuotais.Taip ir padarem,ir gryzom dar su saule,bet jau dingo dabar.Dar diena buvau i optika pasiimt akinius.Panesijau,netinka,reiks eit kad pataisytu,diskomfortas kazkoks.
Tai va,daryt vakariene ir kiek pailset,gal eis pamegzt,ka nors.Dar \mb ryte leke i pasta,kojines pardaviau vienas,zodziu diena buvo non stop lekime ir labai gerai,seniai taip nebuvo.Ilsesiuos ryt,nes rodo lietu busiant visa diena.
Kazin ar dar nereikia man pasiset sparaginiu i vazonelius?Reiks eit paskaityt rekomendacijas.
O sode grazu,narcizai,zydres,tulpes,rakteliai,tiek daug visko zydi,kad sirdid verkia,jog tevulis sito nebematys.Bet gal Dievulio soduos dar graziau.?Kas zino...
Magnolijos aplipe medziai,sekuros,slyvos medziu daug zydi.Ir ko tie vadai sugalvoja kariaut,kai taip grazu aplink,kokia bjauri politika,naikina zmones,zemes,viska,o tikslas?Cia gi ne vieno zmogaus sugalvotas karas.Tai politikos zaidimai.Kencia kas?Eiliniai zmogiukai.Asaros,stresas,skausmas,netektys,nu ar mums ,normaliems,ne politikieriams to reikia?Kam ta neapykanta vienas kitam?Jei tu rusas,dabar tu po taikiniu.Ir kuo gi kaltas tas zmogus,kad jis gime gyvena Rusijoj?Eilinis zmogelis.Niekuo,o antspaudas uzdetas.Man tai nesuvokiama protu visa tai.Paskutiniu metu tie du trys metai,viskas ,kas vyksta neturi logikos,ir reik ismokt gyvent su tuo.