Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(IngridaB @ 2022 06 14, 09:47)
LT ar ne kasmet virš 80 ar virš 75 metų teks eiti medicininę teisėms gauti.Ir teisingai labai jau nemažai miršta staigiai už vairo.Kuo kalti kiti atsitrenkus? bigsmile.gif

virš 75 kasmet. Bet turbūt jau dabar reik? Bent mano tėvui tai reikia kasmet, tik jis neina. Bet MB dar tik 50, o jam medicininė teisėms kas du metus. Dėl sveikatos rodiklių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 birželio 2022 - 10:05

Luety, man uogienė skaniausia rūgšti ir valgau kelis kartus metuose su blynais ar varškės apkepu. Uogos man neapdirbtos labiausiai patinka.

Vyrui yra miego apnėja, bet jis visiškai neprisimena. Jam dažnai naktį pasireiškia trumpi, o kartais ir ilgesni nekvėpavimo tarpsniai. Iš pradžių man buvo šokas, vis budindavau, dabar jau pripratau.

Aš tai už medicinines apžiūras: būna ir su širdimi problemos didelės, o kur dar regėjimo.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 14, 10:47)
LT ar ne kasmet virš 80 ar virš 75 metų teks eiti medicininę teisėms gauti.Ir teisingai labai jau nemažai miršta staigiai už vairo.Kuo kalti kiti atsitrenkus? bigsmile.gif

Tai kad žmonės turi savybę mirti ir lovoj, ir futbolo aikštelėj, nu ir vairuojant būna, ir ne tik tiems, kam virš 75 biggrin.gif. Va, neseniai draugės sesuo mirė TV žiūrėdama, ir ne virš 75 m. Tipo, patikrins sveikatą ir nemirs už vairo? Nu juokauji musėt biggrin.gif Tai ką ten tokio labai patikrina, kad grėsmę mirti už vairo mato? Va, kad senoliams reakciją kažkaip patikrintų, tai būtų neblogai, bet tokio patikrinimo, kiek žinau, tai nėra.
Atsakyti
Mano paskutinis sveikatos tikrinimas dėl teisių užėmė 5 min smile.gif Užpildžiau anketą , kad sveika ir sumokėjau pinigus ... Pažymą įkėlė į sistemą . Viskas.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 14, 10:21)
Tai kad žmonės turi savybę mirti ir lovoj, ir futbolo aikštelėj, nu ir vairuojant būna, ir ne tik tiems, kam virš 75 biggrin.gif. Va, neseniai draugės sesuo mirė TV žiūrėdama, ir ne virš 75 m. Tipo, patikrins sveikatą ir nemirs už vairo? Nu juokauji musėt biggrin.gif Tai ką ten tokio labai patikrina, kad grėsmę mirti už vairo mato? Va, kad senoliams reakciją kažkaip patikrintų, tai būtų neblogai, bet tokio patikrinimo, kiek žinau, tai nėra.

Kad lovoje mirs,tai dar nieko.Bet jei įvažiuos į nekaltus žmones,va kas baisiausia.
žinau tą patikrą,bet gal mažiau praeis senolių.Jau pradės galvoti,gal vistiktai jau nebe laikas vairuoti?
Baisiausios dienos lapkričio pirmoji,kai išsivaro senoliai vieną kartą metuose mašiną. blink.gif
Man atrodo virš 65 reiks kas du metus tikrinti?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 06 14, 09:18)
<p>Luety, man uogienė skaniausia rūgšti ir valgau kelis kartus metuose su blynais ar varškės apkepu. Uogos man neapdirbtos labiausiai patinka.</p><p></p><p>Vyrui yra miego apnėja, bet jis visiškai neprisimena. Jam dažnai naktį pasireiškia trumpi, o kartais ir ilgesni nekvėpavimo tarpsniai. Iš pradžių man buvo šokas, vis budindavau, dabar jau pripratau.</p><p></p><p>Aš tai už medicinines apžiūras: būna ir su širdimi problemos didelės, o kur dar regėjimo.</p>

skaitau simptomus apnejos ir nei kiek nepanasu.As tuo momentu nedustu,negaudau oro,kai atsibundu,as tik negaliu pajudet,jauciu didziuli nora pajudet,bet negaliu.reikia milzinisku pastangu,kad pajudint net pirsteli,kol staiga viskas nusvinta ir gali viska judint.Sakau toks jausmas,jog mano siela iseina klejot ir nejaucia kada gryzt.As atsibundu anksciau,nei ji gryzta.Mane tas ima neramint.
daugelis cia galvojat,kad man jau kuku, biggrin.gif todel ir bijau eit pas gydytoja,sakys aha,sirgu depresija,matyt kuoktelejo. wub.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet jausmas darosi bauginantis ir nemalonus,nenori patirt jo daugiau niekada.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 14, 11:45)
Kad lovoje mirs,tai dar nieko.Bet jei įvažiuos į nekaltus žmones,va kas baisiausia.
žinau tą patikrą,bet gal mažiau praeis senolių.Jau pradės galvoti,gal vistiktai jau nebe laikas vairuoti?
Baisiausios dienos lapkričio pirmoji,kai išsivaro senoliai vieną kartą metuose mašiną. blink.gif

Matai, kadangi staigi mirtis užklumpa ir senus, ir jaunus, o sveikatos patikrinimas nieko nereiškia ir nepasako, tai tavo norai tik ir lieka norais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 14, 09:45)

Cia vazineja net devyniasdesimtmeciai.
Ta patikra tik pinigu plesimas ir akiu dumimas.Kas gali nustatyt,kada tau ir kur ateis pabaiga.?
Zinoma,yra diagnoziu,su kuriomis negalima vairuot.
Cia blogiausi vairuotojai sekmadieni,kurie isvaziuoja karta i savaite at menesi pasivazinet.Bet,nezinai kas kur ir kada.
Cia likimas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 06 14, 11:53)
Cia vazineja net devyniasdesimtmeciai.
Ta patikra tik pinigu plesimas ir akiu dumimas.Kas gali nustatyt,kada tau ir kur ateis pabaiga.?
Zinoma,yra diagnoziu,su kuriomis negalima vairuot.
Cia blogiausi vairuotojai sekmadieni,kurie isvaziuoja karta i savaite at menesi pasivazinet.Bet,nezinai kas kur ir kada.
Cia likimas.

Tai tam nei sveikatos patikrinimo nereikia - gavai tokią diagnozę, automatu turi nustoti teisės galiot.
Nu aš tikrai nenorėčiau, jei man sakykim 75-metei gydytojas pasakytų, kad vairuoti negaliu, nes nu jau galiu numirt prie vairo biggrin.gif
O šiaip faina būtų tokia patikra, kuri nustatytų, kad pvz. šiais metais ar per ateinančius 2 metus staigiai numirsiu biggrin.gif.
Atsakyti
Nu, mane užvedėt biggrin.gif. Pažiūrėjau e.sveikatoj, ką parašė, kai man buvo atliekamas "Profesinės sveikatos patikrinimas". Tai nieko, kas parašyta būklės įvertinimo informacijoje netikrino, išskyrus spaudimo pamatavimą. O ir ką atsieit tikrino, tai galima sakyti, kad nieko, kas nustatytų kažkokias ligas. Nu ok. Kitą kartą, kai tikrins, bent pasakysiu, kad nerašytų to, ko netikrino, nes nemokėsiu už patikrą biggrin.gif.
Atsakyti
Luety nežinau kaip pas jus, Lietuvoje su tam tikromis diagnozėmis gydytojai turi teisę stabdyti teises. Pvz po insulto ... Žinau porą žmonių , kuries automatiškai sustabdė. Tą pačią dieną ...
Prie vairo miršta retas.
Reikėtų sveikatos patikros normalios . Kur patikrintų regėjimą ir rekacijos greitį senesnių žmonių .
Aš tai bijau tų senų vairuotojų Lietuvoje. Vos juda, ir nežinai ar suks į tą pusę kur posukį rodo ar į kitą ...
PVZ Prancūzijoje 90 metų babytės dar nepavysi . Su maža mašinyte 140 auostrada spaudžia. Ji jau nieko nebebijo . Lietuviai juo senyn juo bailesni biggrin.gif
Bėdos Lietuvoje būna laprikičio pirmą ir per motinos dieną ax.gif Važiuoju per Lietuvą tomis dienomis, žinau . Šaip tai lietuviai prasti vairuotojai . Už juos prastesni tik lenkai . Blogiausi Europoje albanai , bet pas juos mašinos nesenai atsirado - ty iki nepriklausomybės nebuvo privačių automobilių .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 birželio 2022 - 11:41
Mano giminėje senolis 83-trejų,pusę metų su stimuliatoriumi širdies,ėjo per gydytojus.Kol galiausiai gavo pažymėjimą vairavimui. bigsmile.gif
Važiuočiau grybų pasidairyti,mačiau pintis jau skina.Bet iki miško dėl rapsų neprivažiuosiu,o eiti per lauką kažkaip gėda nuo aplinkinių. ax.gif Sakys-beprotė. biggrin.gif
Atsakyti