Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pirma mintis buvo Muka įsigijo avilių. mirksiukas.gif
Dusiuk,šalavijas prieskonis,pilkais lapeliais,žydi mėlynais žiedeliais.
https://www.delfi.lt...as.d?id=6882778
Baisu ruduo.Kaip arbūzai,melionai augs? bigsmile.gif
O tai regitra nepriminė,kad baigiasi TA?
Atsakyti

Ingrida, vaistinis šalavijas :)

Atsakyti
Ingrida , toks šalavijas pas mane lauke bujoja , Senai , gal 10 metų . Svarbu nekirpti , nes žydi ant atramečių šakų . Pradžioje nukirpdavau , vis nežydėdavo ... Dabar kai suželia tik iškarapu . Ilgai galvoja, negražus būna pavasariais . Kantrybės su juo reikia rolleyes.gif
Regitra nepranešė nieko. Kažkur reikia tel NR ar el. paštą įsivesti , kad primintų . Kaune, Savanorių pr , ties Makse yra kameros, fiksiuoja . Žinojau , bet net minties neturėjau ...
Esu ir pati variusi , bet ... Nu nemėgstu aš tokių dalykų. Kam tada man bulbienę virti , jei pati viską ax.gif
PS pirmi metai nepasodinau nei vieno meliono , nei vieno arbūzo ... matyt raganiška nuojauta nepagavo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 birželio 2022 - 07:53

Dusia, ką čia arbūzai, melionai - agurkai nejuda. Užmerkti baloj tupi, ot. Pas tave ten pieskoj gal ir nieko, va pas mane su Muka prasčiau.

Atsakyti
Šiltnamyje trys melionai apsipylę moteriškais žiedais,mačiau jau ir tris užuomazgas. mirksiukas.gif Reikėjo bent vieną arbūzą įkišti į šiltnamį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 06 14, 08:55)
<p>Dusia, ką čia arbūzai, melionai - agurkai nejuda. Užmerkti baloj tupi, ot. Pas tave ten pieskoj gal ir nieko, va pas mane su Muka prasčiau.</p>

Pas mane niekas niekada neužmirks... Smėlis ir pats namukas su daržais ant kalno . Gali lyti kiekvieną dieną. Jei būna lietaus koks 30-40 ml. tai balos po lietaus laikosi apie pusvalandį.
Ingrida, arbūzai nelabai mėgsta augti šiltnamyje , jie geria per lapus. Atšils dar, spės užaugti .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 14, 08:07)
Pas mane niekas niekada neužmirks...  Smėlis ir  pats namukas  su daržais ant kalno . Gali lyti kiekvieną dieną.  Jei būna lietaus koks 30-40 ml. tai balos po lietaus laikosi apie pusvalandį.
Ingrida, arbūzai nelabai mėgsta augti šiltnamyje , jie geria per lapus.  Atšils dar, spės užaugti .

Tai žinau kad per lapus.Bet jei tokia vasara bus,manau gaus ir šiltnamiuose per lapus. bigsmile.gif
Šiemet pirmą kartą sodinau kaip daugelis į skaidrią plėvelę,gal neužmirks taip šaknys? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 14, 07:50)
Regitra nepranešė nieko.  Kažkur reikia tel NR ar el. paštą įsivesti , kad primintų

Kai praeini tech.apžiūrą, paklausia, ar norit gauti priminimą. Jei taip - įveda telefono numerį. Dabar kai varysi ir palik numeriuką.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 14, 08:07)
Pas mane niekas niekada neužmirks...  Smėlis ir  pats namukas  su daržais ant kalno . Gali lyti kiekvieną dieną.  Jei būna lietaus koks 30-40 ml. tai balos po lietaus laikosi apie pusvalandį.

Pqs mane analogiškai )) tiesa, pats didysis daržas - durpė. Ten drėgmė kur kas geriau laikosi. Bet balų irgi nebūna. O visur kitur kiaurai viskas eina.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 06 14, 06:07)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Muka, o ko tu nesakei anksčiau, to mėlyno tiek daigiukų išravėjau, jis gi išties labai vislus smile.gif Aš gi bais protingai padariau, - kad man gražu būt išėjus iš šiltnamio, darže mini gėlynėlį pdariau - pasodinau ten šalavijus, levandas, saulakį, ežiuolę (kuri ten kažko vos gyvuoja), šiurpinių gvazdikėlių ir  pentiniumą. Tai šalavijas smagiai man į daržą prisisėja smile.gif Na, kaip melisa. Dabar tai užmirko viskas, bet kai pradžius, šalavijas peržydės, užsisės vėl ir bus masė daigiukų.</p><p>Jei tik bus rausvas, tai visas sėklas kratysiu ir auginsim visos smile.gif Šiaip graži gėlė ir, kaip Dusia sako, išties mylima bitučių, kamanių.</p><p></p><p>Luety, va o aš braškių uogienės visiškai nemėgstu. Ir dar mėlynių.</p><p></p><p></p>

Labas rytas,

pas mus Tashkentas,jau dabar 15 silumos,vejo jokio,langai visi atidari.Nakty bus hana.Siankt vel turejau miego apnejos priepuoli.Atsibudau,o pajudet neina,negali pajudint nei rankos nei kojos,net pirstelio.Samone yra.Emiau varyt piktasias jegas salin,auksciausio vardu,jo isakymu,sugryzo mano siela i kuna biggrin.gif emiau judint rankas kojas.Bet dar keleta kartu siurpuliai per kuna ejo.Tai jau 4-tas kartas,per koki 25 metus.Ne daznas reskinys,bet UK jau antra karta uzejo.
Pou,as uogienes nemegeja.Valgau,jei mirstu del saldumynu,o ju neturiu.
O siaip tai Mb megsta su balta skrudinta duona pusryciams ir nestoreja . bigsmile.gif
Pas mus,jei turi Uk teises,tai viska primena laisku.Bet ne technikine ir ne draudima.Primena,kada teises baaigiasi,kada gatviu taxus sumoket.O technikine primena ten kur pastoviai darai,o draudima primena draudejas.
Kai MB sukako 70 m.pagal UK taisykles,reikia keist teises,galvojom reiks praeit ir medicinine patikra,foto siust.Nieko nereikejo,reikejo uzpildyt lapeli,ar nesrgi tokiom isvardintom ligom ir viskas,pasirasai ir siunti.Teisem net foto nereikejo,idejo pasine foto.Viska jie turi duomenu bazej,net baugu.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 06 14, 09:11)
Teisem net foto nereikejo,idejo pasine foto.Viska jie turi duomenu bazej,net baugu.

foto ir pas mus nebereik smile.gif ima naujausią iš duomenų bazės, jei sutinki smile.gif
Bet medicininės pažymos tai pas mus ne tik neatsisako, bet dar griežtina. Anksčiau formaliai galiojo penkis metus, bet nieks jos naujai neimdavo kol teisių keist nereikėjo. Dabar stumia įstatymą, kad kai nustos galioti med.pažyma, nebegalios ir vairuotojo pažymėjimas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 06 14, 08:28)
foto ir pas mus nebereik smile.gif ima naujausią iš duomenų bazės, jei sutinki smile.gif
Bet medicininės pažymos tai pas mus ne tik neatsisako, bet dar griežtina. Anksčiau formaliai galiojo penkis metus, bet nieks jos naujai neimdavo kol teisių keist nereikėjo. Dabar stumia įstatymą, kad kai nustos galioti med.pažyma, nebegalios ir vairuotojo pažymėjimas.

Mes,kai atvaziavom i UK 2002,MB pasikeite teises i UK teises.Tada reikejo praeit medicinine ir dar mokejom kazkiek uz ja ar ne virs 200 pinigu,atrodo.Atsiunte teises,galiojancias iki 22 metu su visom klasem ,MB teises buvo profesionalo su visom priekabom,loriais vazinet,tada vadinosi pirmos klases.Tai as nezinau is kur jie eme duomenis,viska isvardino Uk teisese antroj pusej ir surase iki kada kokios transporto priemones vairavimo galiojimas yra.Nes ne visoms vienodai.Bet pasibaigus galiavimui tos priemones,perlaikyt nekviete ir net neprimine.
O dabar ar foto det is paso net neklause.Mes net stebejomes,pasas tai lietuviskas,darytas ambasadoj musu,o jie turi duomenis.
Atsakyti
LT ar ne kasmet virš 80 ar virš 75 metų teks eiti medicininę teisėms gauti.Ir teisingai labai jau nemažai miršta staigiai už vairo.Kuo kalti kiti atsitrenkus? bigsmile.gif
Atsakyti