Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2022 06 11, 11:29)
As nesmerkiu,gimk Dieve.Man gaila,nuosirdziai gaila. wub.gif Kievieno pasirinkima gerbiu,koks jis bebutu,bet norisi,kad bent patys mylimiausi pamatytu kitu kampu viska.Bet ,kaip prisibelst i tas sirdeles,neturiu supratimo.
2.As dar turiu vilties,kad jiems neisies ir geris nugales. ax.gif  bigsmile.gif

O gal jiems tavęs gaila biggrin.gif
Negailiu nieko. Ir belstis į širdeles nesiruošiu. Nesam nei vienas čia mes visažinis. Kuriuo kampu mato - temato, gi suaugę žmonės. O gal jų tas kampas pasirodys ne pats blogiausias. Nes tiesa slypi kažkur anapus... smile.gif
O nugalės, manau, visų pirma pinigai. Labai dideli pinigai.

Aplankyta mama, parsivežiau išmest ketinamų pomidorų, sukišau lauke. Gi man gaila mest biggrin.gif Ir galvojau, kad kitą savaitę pailsėsiu, pasiravinėsiu, pasitvarkysiu. Bet kurgi - užsakymų vėl gavau. Dar ir šeivamedis grasinasi žydėti pilnu tempu, o norinčių jo yra. Taigi, pirmyn į darbus rolleyes.gif

Dar važiuojant greitį pamatavo. Lauksiu baudos ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif

jokiu konkurenciu kavai,imu ta su juostuotu puoduku.Grozis neispasakytas.
Rytas grazus,saulyte,13 silumos jau dabar.
Braskes vercia vaziuot siandien skint jas,o jau cukiniju kiek primegzta,savaites begyje galesiu valgyt.
Vakar antra pomidora jau sukirtau.Agurkai pradejo deret.Musu zolynelis subujojo,grazu dabar,yra zalumos,nebetoks nuobodus sodas.
Gero sekmadienio ,grazios ,sauletos dienos visoms. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif
Atalakiu ant kavos ax.gif ačiū Ingrida
Gal kuri žinote kur dingsta savaitgaliai unsure.gif na tiek suplanuota tiek... rezultate neravėta žirnių nesimato, nekalbu apie visa kitą. Mergai svieto pabaiga sėjau rūgštynes išnyko... pakeliu tuneliuką ogi paprikos dvi iš 50 lėkiau pirkau 22 daigų, serenčiaus iš dviejų dėžių 4 tai ką vėl pirkau, na žinoma tris rožės kažkaip atsidūrė rankose nes šiemet nuostolio apturėjau 7 krūmai amen pačiū primųjų kaži kiek jos gyvena nes 15 metų tai tikrai buvo.
Tai va mergai kur dingsta savaitgaliai 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Muka, nieko nuostabaus - užmerkė, užplakė, užkaitino buzą vėliau - kieta pluta užsidėjo. Vienas morkas tris kartus atsėjau, bet manau, kad sėkla pasenusi. Turėjau Nectar užsipirkus, o morkų sėklų daigumas greit gi menksta. Agurkus atsėjom, pluta užsidėjo, kur ne kur tik išdygę.

Atsakyti
Labas rytas,
Muka , kaip Tave suprantu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir pavargau ir tekinom visą laiką .
Medaus mano mergos pritempė bele kiek . Atimti , išsukti , sufasuoti - vaje kiek laiko atima . Daržą tai nuravėjau ir užmulčiavau , liko tuneliukai neravėti , ant bulbų mulčo reikia krauti ir pastarnokai neravėti , nemulčiuoti . O medus liko ne iki galo sutvarkytas, gal ryt pabėgsiu ax.gif
Jei šiandien padirbsiu 14 val prie kompo blink.gif
Apie bites : pačios geriausios Buckfast (bakfasto) motinos. Medaus pripylę du dadano magazinus kaip lenta, ramios ir jokių motininių lopšių . Italės karštos , vienas avilys išspietė ( pasigavau ) kitas turėjo gal 15 motininių lopšių . Ir piktesnės, plikom rankom nelabai ...

Ps sužydo vilkdagai . Jei kažkam reikia tos nereiklios tik labai trumpai žydinčios gėlės sakykit. Tą tamsų mesiu kompostinėn , ty siaurinsiu , labai plečiasi , gožia kitus . Jis aukštas. Kiti normalūs .
Auga visur , ir po lašais ir pavėsyje ir karštyje ...
Gražaus pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

as irgi imu antra Ingridos kavos puoduka,nes Dusia neeme,o Muka man paliko viena.
As irgi kazkokia uzsukta.Braskes reik virt,vakar priskyniau pavakary,rugstynes reik pjaut noriu truputi isidet ziemai sriubai.Pomidoru apaciu lapus nugenejau,palikau po viena po keke,nes jau miskas darosi,o MB dar darbu pridaro. ax.gif biggrin.gif Pasejau graziai zole iki plyteliu,sudygo jau tokia vos ne kerpama,sugalvojo,kad plyteles ties zolynu blogai sudetos,per arti zolyno,tai trauke,kaip jam patinka,dabar turiu vel atset zole toj patrauktoj vietoj,o nerodo,jog bus Lietaus,reiks daznai laistyt dabar,kad sudygtu.
Pasejau dar kaliaropiu i dezute,kai nuimsiu cesnakus,sakau ikisiu dar.Ateinu,visos virsunes isdygusiu daigeliu nuvyte.Lyg miltlige,lyg koks biesas,nieko nesupratau.Salia bazilikai sudyge dezutej,jiems viskas gerai.Kurmis nebijo malunelio.Malunelis malasi net skamba,o kurmis salia lysve aria.As salia dirbu,o jis aria.Nu jau kaip jis man nusibodo,ne tas zodis.Pagauciau,gautu ausu. bigsmile.gif bigsmile.gif
Vilkdalgiai grazus labai,bet as vietos jau neturiu gelem.Pas mus ju buna visokiausiu spalvu,isvede jau olandai matyt ivairiu spalvu,ne tik geltonai ir melynai spalvintus.
Kalijos sode pilnu tempu zydi,o uz ju jurginai kyla,o i tarpus medetku priviso,neroviau,lai auga ir zydi,o dabar man taip grazu,tie morkavi ziedukai tarp kaliju.
Atsakyti
Luety Lietuvoje yra visokių tų vilkdagių . Netgi žinau žmogų kuris jų selekcija užsiima. Gintaras Klimaitis , gali FB pažiūrėti .
PS baltą pamiršau nufotkinti .
Pas mane tik vienas iš "mandresnių", nuotraukoje pirmas. Nei šampanas, nei rūžavas... Sunkiau plečiasi , toks opa - popa.
Visi kiti kaimiečiai smile.gif

Atsakyti
Aš specialiai medetkų pasėjau tarp mėlynų kermėkų.Gražu geltona-mėlyna ir aktualu šiuo metu. ax.gif
Vakar trešnę jau paragavau,jau ir varnėnai grįžo,strazdų dar nelabai matosi.Buvo keli žvalgyboje,prieš savaitę pasižvalgė ir vėl dingo. ax.gif
Mano laukinė pieva,nežinau kas gausis.Tarp gėlių ir piktžolės dygsta,tai nežinau kiek išmindžiau ravėdama,kiek išpešiau. ax.gif
Kažkaip tingisi šiandien,jau vakar nuo pietų.Pradėjau megzti sau pieno spalvos bliuzelę,gal įdegsiu daugiau per vasarą,trumpomis rankovėmis.Tai nesinori nieko dirbti,norisi sėdėti filmą žiūrėti ir megzti. ax.gif Matyt organizmas reikalauja stop šiek tiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 13, 07:47)
Aš specialiai medetkų pasėjau tarp mėlynų kermėkų.Gražu geltona-mėlyna ir aktualu šiuo metu. ax.gif
Vakar trešnę jau paragavau,jau ir varnėnai grįžo,strazdų dar nelabai matosi.Buvo keli žvalgyboje,prieš savaitę pasižvalgė ir vėl dingo. ax.gif
Mano laukinė pieva,nežinau kas gausis.Tarp gėlių ir piktžolės dygsta,tai nežinau kiek išmindžiau ravėdama,kiek išpešiau. ax.gif
Kažkaip tingisi šiandien,jau vakar nuo pietų.Pradėjau megzti sau pieno spalvos bliuzelę,gal įdegsiu daugiau per vasarą,trumpomis rankovėmis.Tai nesinori nieko dirbti,norisi sėdėti filmą žiūrėti ir megzti. ax.gif Matyt organizmas reikalauja stop šiek tiek? ax.gif

Vitik kiek daug mes turim progu gyvenime daryt ko norim cia ir dabar,ir kiek mazai ju isnaudojam. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mukute,kokias roz\es pirkai? Pas mane viena numiro,crysler imperial,bet ji tokia po vijoklinem augo,pavesyje ,jauciu ten nebeatsodinsiu.
Pas mane siemet projektas -https://www.cvetna-gradina.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3222&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=1
Is pokio isdygo vienas,auga prastai ,daug tupinejimo.
Pomidorai nenoksta,nors jau mane praaugo.
Atsakyti