Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2022 06 10, 10:44)

EX o tu pypkiuoti nebandei aš turiu pypkę  ax.gif bet jau laaaabai senai buvo prikimšta  biggrin.gif

Oi ne, Muka, pypkę tik iš toli esu mačiusi biggrin.gif Gal niekas nepatikės, bet aš net cigarečių rūkyti niekada nebandžiau. Turėjau savo tvirtą nusistatymą. Ir tebeturiu.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 10, 14:26)

Tau paskutinė proga  šią vasarą aplankyti Lietuvą. Nuo rudens vėl GP ir kita nesąmonė rolleyes.gif

Iš kur tokios žinios? Čia rimtai?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 06 10, 19:34)

Papildyta:
Iš kur tokios žinios? Čia rimtai?

Aš girdėjau ir skaičiau pas rimtus žmones ... projektas . Tik skiepai , jokie antikiūniai ir sirgimai niekam neįdomu .
O kaip bus - pamatysim ...
Lietuva turi labai daug skiepų pripirkus , negi pils į upelį.
Duokdieve aš klystų .

O kokia diskoteka kaime buvo ...stogas kilnojosi. Garsas ir vaizdas kartu . Kaip Donbase pasijaučiau . Prieš diskoteką +28.

Atsakyti
Labos,
Nesimiega rolleyes.gif
Luety aš apie tokia meile ir mislinau 4u.gif
Dusia nebūk kasandra aš noriu pas turkiukus ax.gif ir geras tabakas nesmirda ax.gif
AA kodel devintinės siejasi su valgymu?

Atsakyti
Su valgymu ,vidurz\emio juros dieta ir net dusios klausimu apie francuz\iska paradoxa del vyno ir surio. biggrin.gif Bet mano lekcijos jau bus ne sioje temoje.
Nustebtumet jus ,suz\inojusios kurioje kuno vietoje ta jusu sirdis ir intuicija gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 11, 08:14)
Su valgymu ,vidurz\emio juros dieta ir net dusios klausimu apie francuz\iska paradoxa del vyno ir surio. biggrin.gif Bet mano lekcijos jau bus ne sioje temoje.
Nustebtumet jus ,suz\inojusios kurioje kuno vietoje ta jusu sirdis ir intuicija gyvena biggrin.gif

Net posakis yra cuju žopaij biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 11 birželio 2022 - 07:18
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Dusiuk,vakar išpilstėme gavosi medaus 35 kg,iš trejų avilių.Daug mažai,nežinau. ax.gif

Pas mus kaimelyje amatų šventė.Kažkada seniai esame buvę su kebabine.Įleisiu svečius,reiks nuvažiuoti pažiūrėti,mačiau vakar pravažiuodama sceną statė,vadinasi ir koncertas bus. bigsmile.gif
Atsakyti

Ingrida, nemažai medaus :4u:  tarybinės bitės jei pranešdavo 10 kg avilys, geri metai. Muka, tu turi 3 skiepus... kame bėdos? O juo labiau Turkija.... bludija Europoje Vokietija Italija  Austrija Albanija, vis dar ir dabar...  nors karas šalia vyksta, ir žmonės rimtai žūva.  O kaip elgsis Lietuva? Pamatysim...  maciau projektus , gal taip ir liks projektais. Šiandiena vasara baigėsi?

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 11, 05:14)

Labas rytas, 4u.gif 4u.gif

del sirdies vietos,tai yra taip,kur tu pats ja jauti,ten ji ir yra.

QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 11, 07:25)
<p>Ingrida, nemažai medaus 4u.gif  tarybinės bitės jei pranešdavo 10 kg avilys, geri metai. Muka, tu turi 3 skiepus... kame bėdos? O juo labiau Turkija.... bludija Europoje Vokietija Italija  Austrija Albanija, vis dar ir dabar...  nors karas šalia vyksta, ir žmonės rimtai žūva.  O kaip elgsis Lietuva? Pamatysim...  maciau projektus , gal taip ir liks projektais. Šiandiena vasara baigėsi?</p>

Tu apie tai,kad Lietuvos bankas uzpirko labai daug PRG testu??
Buvau parasius daugiau,kaip as matau ateity,bet istryniau.Nesaugu dabar kazka reikst viesai.Geriau pasiliksiu sau.Kiekvienas turi turet savo supratima.O jei jo nera,tai ir nebeateis arba ateis per velai.O gaila.Tame tarpe mano dukros seima.Bijau,kad is to savo didelio isprusimo nebut vaika subadzius,bet cia as bejege,nes atmeta bet kokia info net nesigilinus.Per jauna gal siela,kad suprast viska,reiskia jai skirta pereit per visa tai.Liudna. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 birželio 2022 - 08:45
QUOTE(Luety @ 2022 06 11, 09:44)
Kiekvienas turi turet savo supratima.O jei jo nera,tai ir nebeateis arba ateis per velai.

Sakai, turi turėt supratimą… Tai ir turi. Tik tiek, kad jis kitoks, nei tavo. Ir tas bendras išprusimas čia ne prie ko. Tiesiog yra kategorija neokomjaunuolių, kuriems valdžia pasakė (valdžia sako – valdžia žino), vėliavą į rankas įdavė ir pirmyn, ura. Yra ir tokių, kurie domisi, gilinasi, bet sisteminės žiniasklaidos įtaka stipresnė. Yra tokių, kurie apskritai į visa informaciją atsargiai žiūri, ir nors gilinasi į įvairius šaltinius, pasilieka prie jų nuomone mažesnės blogybės. Visokių yra ir neturėtume smerkti jų už jų supratimą ir pasirinkimą.
O mano neišprususios nuomone, tai ar taip, ar kitaip – pasauliui šikna… unsure.gif

Ko tai blogai miegojau... Ir vis nespėju su gyvenimu ir su planais. Nu bet nėr ko norėt - senatvė... unsure.gif
Atsakyti

Jokiam bankui neparduos vakcinų ir jokiam andreliui bairachtaro... joks skiepas tiek nepakenks , kaip pats sau . O jei dar ir baimė?  Visoj šitoj durnystėje, nenoriu gyventi kaip Kinijoje. PVZ kaip vyro klientas 56 dienas būti namie uždarytas. O taip gražiai sugalvojo pasidalinti pasaulį... tik ta Ukraina su Lenkija planus sumaišė. Taigi gali klausyti ką kalba, matyti ką daro ...  Idomūs laikai. Dievas su blogiu kovoja gerų zmonių rankomis.

Atsakyti
https://www.clubz.bg...oj2PN9vCcYmFKLU
reikejo kaz\kam,berniukams ar mergaitems padangiu giliu,lektuvo sturvalo ir z\ydro dangaus .
Kuri cia atvaret NT paz\iuret?
Taipogi gerai atspindi oro erdves sauguma.Oi negaliu,saugumo noretojos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 birželio 2022 - 10:02
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 11, 08:13)
Sakai, turi turėt supratimą… Tai ir turi. Tik tiek, kad jis kitoks, nei tavo. Ir tas bendras išprusimas čia ne prie ko. Tiesiog yra kategorija neokomjaunuolių, kuriems valdžia pasakė (valdžia sako – valdžia žino), vėliavą į rankas įdavė ir pirmyn, ura. Yra ir tokių, kurie domisi, gilinasi, bet sisteminės žiniasklaidos įtaka stipresnė. Yra tokių, kurie apskritai į visa informaciją atsargiai žiūri, ir nors gilinasi į įvairius šaltinius, pasilieka prie jų nuomone mažesnės blogybės. 1.Visokių yra ir neturėtume smerkti jų už jų supratimą ir pasirinkimą.
2.O mano neišprususios nuomone, tai ar taip, ar kitaip – pasauliui šikna… unsure.gif

Ko tai blogai miegojau... Ir vis nespėju su gyvenimu ir su planais. Nu bet nėr ko norėt - senatvė... unsure.gif

As nesmerkiu,gimk Dieve.Man gaila,nuosirdziai gaila. wub.gif Kievieno pasirinkima gerbiu,koks jis bebutu,bet norisi,kad bent patys mylimiausi pamatytu kitu kampu viska.Bet ,kaip prisibelst i tas sirdeles,neturiu supratimo.
2.As dar turiu vilties,kad jiems neisies ir geris nugales. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti