O as viena ryta ant feisbuko sienos ivydau ,kaip akmenu kruva ,kur mes kolukio laikais surinkom,vienas z\mogelis kaip turistini objekta isstato.
Turit pripaz\int ,kad ne visoms tas kapitaliz\mas pritiko,o dar daugiau tikrasis lietuviskas charakteris.
O del parduotuviu , va uz\sisakiau maista turkijoje ,dabar kurjerio laukiu.Atves visa vidurz\emio juros dieta.Ir miltuku kokai kolai gamint ,cia kaz\kas teiravosi.Kaz\kada.Ir jau antra kart.Ir net ne europos sajunga.
Na aisku ir jokios komforto z\onos.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 09, 10:50)
O man kaip tik darz\ai,lakstymas po platesni svieta ,nei su folkloro ansambliu,turbut ir anukai ,jei daugiau ju butu - puikiai tinka.Man nepatinka organizuotas laisvalaikis ir turiz\mas.Ir jokiems liaudies dainu ir sokiu kolektyvams as nesilenkiu.Ir nesijauciu isipareigojus ju girti,kokie jie cia saunuoliai.
Aplenkei. Pritariu iš savo bokšto. Norėjau tą patį rašyt, tai žiūriu, tu dar tiksliau parašei. Tai nėr man ko čia papūga būti.
Nu ką, buvau pardėj, paglosčiau batoną pripirkau šuniui kažko skanaus, katei nieko, sau jogurto, mineralinio ir guminukų. Kartais leidžiu sau tokią prabangą Eisiu pasikabinsiu hamaką, įgriūsiu ir pypkę rūkysiu. Bonifacijaus atostogos man šiandien.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 09, 10:47)
Kiek pamenu istorijos pamokas, tai nieko gero .
Neduokdieve , kad tas laikas ateitų, kuris parodys !
Nenoriu Maskvos pelkių tamsos ...
Neduokdieve , kad tas laikas ateitų, kuris parodys !
Nenoriu Maskvos pelkių tamsos ...
Taip, ir kad mes aniems labai reikalingi, irgi pritariu.
QUOTE(saintlina @ 2022 06 09, 12:48)
Kas tie mes? Tu su dusia? Na graz\ios jus bobutes aisku ir karves melz\t dar pajegios , o jei biz\unu uz\nesus net ir runkelius ravesit.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 09, 13:41)
O va man tokio poreikio niekad nebuvo.But kazkam reikalinga ar naudinga.Man tai kaiptik primesta pareiga, skola,misija.
Na, misijos niekas neprimeta, tu ją pasirenki arba ne. Padėti kitam skolon, nu irgi neįsivaizduoju tokios veiklos. O visokį gėrį krauti tik sau, dėl savęs, ant savęs, būti tarsi erke irgi neįdomu.
QUOTE(ate42 @ 2022 06 09, 10:20)
Laba,
Kavute- tyliai, bet nuoširdžiai. Bučkas
O pati noriu padėkoti visoms, kurie šią sunkią man valandą, priminė kiek man metų. Ypatingai noriu padėkoti tiems kurie užmiršo arba nenorėjo manę skaudinti.
Kavute- tyliai, bet nuoširdžiai. Bučkas
O pati noriu padėkoti visoms, kurie šią sunkią man valandą, priminė kiek man metų. Ypatingai noriu padėkoti tiems kurie užmiršo arba nenorėjo manę skaudinti.
Ačiū, ate Ir kitoms sveikintojoms dėkui
Beje, a tokia gili tamistos senatvė, kad be priminimo neprisimeni?
Senatvės mieste neįsivaizduoju ir nenoriu. Bet kaime, jei likčiau viena, nesusitvarkyčiau visokių ūkinių, meistravimo reikalų. Nei anksčiau, nei dabar neturiu noro lėkti, dalyvauti, o ypač su kolektyvais. Na, su kokia gera drauge dar dar...
Noriu senatvės kaime, o jei bus taip, kad negalėsiu, nesugebėsiu, tada ir galvosiu kaip ir ką keist. Dabar nesuku galvos - gyvenu kol gyvenasi. Gal aš tos gilios senatvės ir nesulauksiu.
QUOTE(Ex @ 2022 06 09, 14:58)
Na, misijos niekas neprimeta, tu ją pasirenki arba ne. Padėti kitam skolon, nu irgi neįsivaizduoju tokios veiklos. O visokį gėrį krauti tik sau, dėl savęs, ant savęs, būti tarsi erke irgi neįdomu.
Jokių gėrių nei dėl savęs, nei dėl kitų nesukroviau ir nekraunu. Poreikio jaustis naudinga nejaučiu. Kitam jei padedu, tai ne iš poreikio, bet iš žmogiškumo, mandagumo ar kaip čia pasakius - jei matau, kad reikia, o aš įgali padėti, tai kitaip ir neišeitų. Ir ta pagalba nemateriali. Na, jei artimam žmogui reikėtų materialios pagalbos - padėčiau, kiek galėčiau.
Nu ką - dar viena nuostabybiška dovana. Negaliu pajudinti galvos - skausmas kiek aukščiau tarpumentės
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 09, 13:53)
Kas tie mes? Tu su dusia? Na graz\ios jus bobutes aisku ir karves melz\t dar pajegios , o jei biz\unu uz\nesus net ir runkelius ravesit.
Cha cha
Dar invizicijos laužą pakurkit bo daugiabutyje gyvenu
Ir visai nerūpi kur kas vargsta ar augina bulbas ar chore dainuoja Kaip kam patogu
Va gal batkia duos alytuką kaime, būsiu lygiai garbinga kaip Ex ir AA
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 09, 11:29)
Beje as mineralinio grez\ini issikasiau.Nors bulgarija su kinija ir nekariauja,bet nusipirkt siurbli sudaro problemu.Ir dideliu.Oi kiek veiklos as cia turiu ir negaliu net z\mogui pasakyt.Tik tiek kad graz\usis saugusis pasaulis jau praeityje ,luety.
Tep tep,jau senai ta supratau.Man net keista,kai zmones dar dabar perka NT,statosi namus,ar turi grandioziniu planu.
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 09, 13:37)
Ačiū, ate Ir kitoms sveikintojoms dėkui
Nu ką - dar viena nuostabybiška dovana. Negaliu pajudinti galvos - skausmas kiek aukščiau tarpumentės
Gal kur vejas pertrauke,ar nugulejai?Trink su kuom nors.Taip jau buna,jei virs 50 metu atsibudai ir nieko neskauda,isignybk,ar nesi mires,taip sako.
Mes irgi islekem i soda,penkias dienas lijo,braskiu neskynem,sakiau rasim puveksliu,tai kai emiau skint,ziuriu kad mano vienos atsiveztos kasutes neuzteks.Net 4 priskyniau.Nu ir kur det?As dietinuos,tai ne kazkiek suvalgau ju,virtos mums neskanu,saldytos irgi,gerai,kad sunus atvaziavo su anukais,tai pasieme tris dezutes,mudviem gana ir vienos.Jau cukinija radau uzmegzta viena,greit turesiu savo
Mano bijunas siemet pirma kart prazydo
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 09, 14:53)
Cha cha
Ir visai nerūpi kur kas vargsta ar augina bulbas ar chore dainuoja Kaip kam patogu
Ak tu, buože, turi butą, turi sodybą, dar alytuko? Ar spėsi visur apšliaužt. Dar tavo visos sodybos mergos po būdą turi
Man nei batka, nei putka nedavė ne tik alytuko, bet nei vienos plytos. Kame ta garbė?
Papildyta:
Luety, tiek uogų praryčiau kaip mat, gal net su visom dėžutėm