Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Laba,
Kavute- tyliai, bet nuoširdžiai. Bučkas
O pati noriu padėkoti visoms, kurie šią sunkią man valandą, priminė kiek man metų. Ypatingai noriu padėkoti tiems kurie užmiršo arba nenorėjo manę skaudinti. biggrin.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ate42 4u.gif 4u.gif 4u.gif
https://www.youtube....lKhatchatourian

Ex , o sakai jei gyventų name su kiemu , tai nelėktų parduotuvėn batonams masažų daryti ?

Namai , kiemai, turtai ... Svarbu dievulis sveikatos duotų ir proto neatimtų .
Atsakyti

Pirmiausia sveikinu mielas mano virtualias ir ne tik drauguzes su nuostabiais gimtadieniais,graziu metu gimusias.Bukit laimingos,sveikos,te pildosi jusu svajos,te sekasi darbai,nes jus pacios paciausios.

vartotojo įkelta nuotrauka

Mano suneliui sianakt pries 12 nakties bus 48m.As jau sena mociute.Dieve,kur tas laikas bega,sugaut nebegali.

Kur gyvent senatvej?Dabar siais globaliais laikais sunku nuspet.Noreciau kaime,kur miske,kol pajegsiu,o kai nebepajegsiu ir nereiks nieko.Vargu bau as pragyvensiu tiek ilgai. unsure.gif
Kas del to rusu istatymo projekto,tai cia atsakas i musu politika,as manau tai tik penas dabar klykt visiems rusafobams.Mes rusijai nereikalingi,o be to,nesam laisvi vistiek,esam po europos sparneliu.
Senatve nera blogai,svarbu turet mylimos veiklos ir zinoma draugo peti salia.Tas,manau,labai svarbu del saugumo,kad gali pakalbet,paburnot,apkabint ir t.t.Esant vienam,senatve man atrodo sunki ir baisi.Sorry EX,gal tu taip nesijauti,cia mano toks pamastymas.Bet galima rast isieties ir is tokios padeties.
Daugiabutyje negyvenus ir niekada nenoreciau.Net ir cia,ieskojom buteli su kiemeliu,kad butu kur iseit paziuret i zvaigzdes vakare.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 06 09, 11:04)
Mes rusijai nereikalingi,o be to,nesam laisvi vistiek,esam po europos sparneliu.

Luety tu naivi jei galvoji , kad mes Rusijai nereikalingi.
Ir dar kaip reikalingi . Logistika su Kaliningrado sritimi išsisprendžia ir Baltijos jūros kontrolė . Pridėk tai kad pas juos imperialistinis mąstymas .

Žinau tokių padūkusiu močiučių Kaune kurios gyvena bute, kad man dar nepavyti . Renginiai , koncertai su ansambliu , kelionės - ne iki daržų joms , kojinių mezgimo ar anūkų dabojimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 09, 09:27)
1.Luety tu naivi jei galvoji , kad mes Rusijai nereikalingi.
Ir dar kaip reikalingi . Logistika su Kaliningrado sritimi išsisprendžia ir Baltijos jūros kontrolė . Pridėk tai kad pas juos imperialistinis mąstymas .
2.Žinau tokių padūkusiu močiučių Kaune kurios gyvena bute, kad man dar nepavyti . Renginiai , koncertai su ansambliu , kelionės - ne iki daržų joms , kojinių mezgimo  ar anūkų dabojimo  biggrin.gif

1.Laikas parodys
2.Cia yra charakteris,kad reikia visa laika trutet.Lenkiuos zemai,tokiom aktyviom mociutem.Mano kitoks charakteris.Man toks lakstymas butu peilis po kaklu.Man seslus gyvenimo budas,ramybe,galimybe uzsiimt kuo noriu,yra privilegija,dziaugsmas.O lakstymas po svieta ne man.Man but ziauriai nekomfortiska ir sunku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 06 09, 11:33)
1.Laikas parodys
2.Cia yra charakteris,kad reikia visa laika trutet.Lenkiuos zemai,tokiom aktyviom mociutem.Mano kitoks charakteris.Man toks lakstymas butu peilis po kaklu.Man seslus gyvenimo budas,ramybe,galimybe uzsiimt kuo noriu,yra privilegija,dziaugsmas.O lakstymas po svieta ne man.Man but ziauriai nekomfortiska ir sunku. ax.gif

Kiek pamenu istorijos pamokas, tai nieko gero .
Neduokdieve , kad tas laikas ateitų, kuris parodys !
Nenoriu Maskvos pelkių tamsos ...
Atsakyti
O man kaip tik darz\ai,lakstymas po platesni svieta ,nei su folkloro ansambliu,turbut ir anukai ,jei daugiau ju butu - puikiai tinka.Man nepatinka organizuotas laisvalaikis ir turiz\mas.Ir jokiems liaudies dainu ir sokiu kolektyvams as nesilenkiu.Ir nesijauciu isipareigojus ju girti,kokie jie cia saunuoliai.Bet luety ,tu ne viena gyveni ,tavo z\mogus gi nori ir i ispanija,keik is postu pamenu ir tau but i lietuva griz\ti tesiog menesiui,nebutu blogai.Negali gi but ant tiek superegoiste.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 09, 09:50)
O man kaip tik darz\ai,lakstymas po platesni svieta ,nei su folkloro ansambliu,turbut ir anukai ,jei daugiau ju butu - puikiai tinka.Man nepatinka organizuotas laisvalaikis ir turiz\mas.Ir jokiems liaudies dainu ir sokiu kolektyvams as nesilenkiu.Ir nesijauciu isipareigojus ju girti,kokie jie cia saunuoliai.Bet luety ,tu ne viena gyveni ,tavo z\mogus gi nori ir i ispanija,keik is postu pamenu ir tau but i lietuva griz\ti tesiog menesiui,nebutu blogai.Negali gi but ant tiek superegoiste.

Alta,kazkiek kitaip yra su juo.
Mudu abu kazkur kazko norim...pasvajot.Jam keliones problema del prostatos.Kad ir isoperuota,bet ,atrodo,reiks kitos operacijos,prasideda vel tie patys simptomai,tai jau keliones jam peilis.
Viska galima suderint.Norisi daug ko ir daug kur,bet atsimusem pernai i globalinius sunkumus,siemet iskilo kiti.Senatvej atsiranda visokiu ligu ir senatviniu marazmu.
Atsakyti
Luety ,galiu tik pasakyt kad globaliniai sunkumai sava vaga, o gyvenimas ir z\mones sava.
Tiesa nustebino,kiek daug laisves cia buvo palyginus su gimtine.Ir kaip viskas nuo z\moniu priklauso,nuo atskiru asmenybiu.
Dusia,z\inok yra projektas ,kad putinas atiduos jus baltarusiu apiekon,o lukasenka isgrus jus karviu melz\t ir runkeliu ravet.
Atsakyti
AA taigi norėjau pasakyti kad žmonės skirtingi ...
Vieniems tinka daržai - kitiems tai didžiausias košmaras.
Vieniems reikia kolektyvo - kiti individualistai .
Vieniems parduotuvė kančia - kitiems sumedžioti 5 centais pigesnį batoną - pramoga. O dar galimybė prekes pačiupinti ir pamasažuoti ...
Ex mato taip - o ta močiutė gal pažiūri į Ex kiemą ir pagalvoja , šienauti , tvarkyti ir tt. Kiek vargo .
Nematuokim pagal save .

Man pvz daržų poreikis atėjo nuo kokiu 40 metų .
Buvau atsiravėjusi iki negaliu ... Hektarus cukrinių.

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 09, 12:09)

Dusia,z\inok yra projektas ,kad putinas atiduos jus baltarusiu apiekon,o lukasenka isgrus jus karviu melz\t ir runkeliu ravet.

Nenoriu biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Jau dairytis NT NeLietuvoj ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 birželio 2022 - 11:14
Ne tu viena.Isvaz\iuodavom dar mokyklai nesibaigus,kad gaut geresnes normas.Vienais metais taip anksti pabegau ,kad rudeni griz\us kaz\kokios savanoriskos pionieriskos priverstines baudz\iavos misku ukyje neatlikau.Mano kolukinio vasaros staz\o miesto mokykla neuz\skaite.
Ir VOILA.Z\mogus,moteris ,misko virsininke,isklausius mano paaiskinima parase popieriuka,kad baudz\iava atlikau,o paskui tapom draugem ,kai as uz\augau. biggrin.gif
Dusia ,tai aisku ,kur arciau fermu ,jei nenori normu ravet ,galesi karves melz\t.Baltarusijoje gal jums labiau patiks,ten sibire viska kinai jau susigriebe,su ju mentalitetu jus visai nesikonfiguruosit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 09 birželio 2022 - 11:24
AA kas blogiausia tai viską aš moku . Ir karves melžti ir normas ravėti ... Ir net ne normas , o hektarus smile.gif
Aš per 1,5 savaitės du ha nuravėdavau . Daugiau nevaliodavau . O pinigai tai geri buvo ...
Atsakyti