Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ex ,esme tame ,kad kur tas saugiau bus ,mes nez\inom.Tesiog imam kaip vienintele tiesa- mieste prie z\moniu ir daktaru ir autobuso.Bet tai nebutinai bus tiesa ir isganymas ateityje.
Atsakyti
Labos ,
Ate42 su Tavo diena 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Ingrida gero medukopio 4u.gif
Teko bendrauti su stambiu bitininku šią savaitę, 300 avilių turinčiu. Juokavo , kat "vargsta" tik su dadanais, nes aukštiniuose nėra kontakto su bitėmis. O datanuose iki alkūnių sukiši rankas pas bites biggrin.gif
Saintlina, ne primą kartą . Tik šiuo jautriu laikotarpiu visi isteriškai reguoja. Tai tik pasiūlymas, ar dūma priims ar ne? Ir prie ko čia Rusija ? O ką - mes turim matukus kovotojus su Drakonu ( Kinija) , jei turi savų durnių. O dar Andriucha papostino FB mirksiukas.gif Isterija tongue.gif

Ingrida - Tavo Mama šauni 4u.gif. Kol dar įdomu - ne senatvė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš nežinau kaip kam , bet aš juo senesnė juo mažiau kažko bijau .

Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 09, 06:59)
Ex ,esme tame ,kad kur tas saugiau bus ,mes nez\inom.Tesiog imam kaip vienintele tiesa- mieste prie z\moniu ir daktaru ir autobuso.Bet tai nebutinai bus tiesa ir isganymas ateityje.

A.Alta, turiu mintyje ne tiek fizinį, kiek moralinį, vidinį, psichologinį saugumą. Tai turėti yra labai svarbu. Aišku, greita pagalba, gydytojas, autobusas, parduotuvė po nosim irgi svarbu. Bet va, visą kitą saugumo/nesaugumo jausmą ne visi žino kas tai yra.
Bet gal neverta plėstis. Ne visiems tas aktualu. Ingridai išsakiau savo nuomonę tik. Iš savo varpinės. Jos sprendimas kaip pasirinks.
Atsakyti
Bet galima parduoti butą susikurti gyvenimą kaime, smagai pagyventi kol sveikata ir dievas leis ... O atsitikus blogiausiam parduoti kaimą ir grįžti miestan ? Gal net arčiau savų ?
Ne būtinai ten pat ?
Ps mano buvusi bendradarbė mirus vyrui viską išsipardavė ir pirko butą arčiau vaikų... Ir vaikams galvos neskauda - nereikia važinėti lankyti 100+ km. Ir ji gali anūkus pasičiupinti .
Atsakyti
Paskutini kart saugumo jausma jauciau pries 34 metus,pries sutikdama buvusi vyra,pries pastodama,pries tarybu sajungos z\lugima.Nuo to laiko niekada nesijauciau saugi.Ir turbut niekada nebesijausiu.Tai labai net apsunkina gyvenima,ypac su z\mogum ,kuris niekada nesijaute nesaugus. biggrin.gif Neturiu tai neturiu.Bet tai dar ne rodiklis ,kad jus ji kaz\kaip isigysit ,tik ne per siuos geopolitinius luz\ius.
Atsakyti
ate, su gimtadieniu! Būk sveika, laiminga. Kuo daugiau akimirkų, vertų šypsenos! smile.gif
Kvietkas savas dovanoju biggrin.gif

Visoms didelis dėkui už sveikinimus 4u.gif

Pirma dovana man nuo ankstyvo ryto - sloga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 09, 07:27)
Saintlina, ne primą kartą . Tik šiuo jautriu laikotarpiu visi isteriškai reguoja. Tai tik pasiūlymas, ar dūma priims  ar ne? Ir prie ko čia Rusija ?  O ką -  mes turim  matukus kovotojus su Drakonu ( Kinija) , jei turi savų durnių. O dar Andriucha papostino FB   mirksiukas.gif Isterija  tongue.gif

aš ne pas Andriuchą užmačiau šitą smile.gif Tiksliau, mačiau ir pas jį, bet vėliau. O kad priims - aš kažkaip net mažai abejonių turiu. Anksčiau nepriimtų, dabar gi visi ant bangos, laisvai gali.
Papildyta:

Ate, Kava, gražią dieną gimėt wub.gif Sveikinimai!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 birželio 2022 - 08:34
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 09, 07:56)
Bet galima parduoti butą susikurti gyvenimą kaime, smagai pagyventi kol sveikata ir dievas leis ... O atsitikus blogiausiam parduoti kaimą ir grįžti miestan ? Gal net arčiau savų ?
Ne būtinai ten pat ?
Ps mano buvusi bendradarbė mirus vyrui  viską išsipardavė ir pirko butą arčiau vaikų... Ir vaikams galvos neskauda - nereikia važinėti lankyti 100+ km. Ir ji gali anūkus pasičiupinti .

Dusia, neįsivaizduoju didesnio gyvenimo košmaro, kaip nusipirkti butą ir jame senatvėje gyventi. Žiūrėti pro langą? Baisu. Nebent esi visiškai neįgalus, tada galbūt. Neįvardinau, bet jei gyventi mieste, tai tik privačioj valdoj, kad ir su apgailėtinais 5a žemės, bet savais. 5a žemės - 5a beribio dangaus yra tik tavo. 5 bulvės , 5 žirniai, 5 agurkai, 5 gėlės.. Ko daugiau reikia.. Na, 5 anūkai dar..
Atsakyti

Labas rytas,

Ate, Kava - stiprios sveikatos jums. Linkiu džiugesio, šilumos, jaukumo ir ramybės širdy, gyvenime ir šeimoj jausti pilnatvę  :heart:​ 

Atsakyti
Ex ,as nors ir sena ,bet priklausau tai kartai ,kuri nebereikalavo gimines pratesimo.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 06 09, 09:34)
Dusia, neįsivaizduoju didesnio gyvenimo košmaro, kaip nusipirkti butą ir jame senatvėje gyventi. Žiūrėti pro langą? Baisu. Nebent esi visiškai neįgalus, tada galbūt. Neįvardinau, bet jei gyventi mieste, tai tik privačioj valdoj, kad ir su apgailėtinais 5a žemės, bet savais. 5a žemės - 5a beribio dangaus yra tik tavo. 5 bulvės , 5 žirniai, 5 agurkai, 5 gėlės.. Ko daugiau reikia.. Na, 5 anūkai dar..

Ex sakiau ne kartą , aš neprisirišu prie vietų. Tik prie žmonių . Ir tai tik prie savų . Kad ir palėpėje , svarbu su savais ...
Aš antrą vaiką parsivežiau į vieno kambario butą. Ar tai buvo košmaras ? Ne , mudu buvom labai laimingi ax.gif
Ir gyvenant bute galima susirasti veiklos sočiai . Nebūtina sėdėti ant sofos, valgyt ir kumpius platinti .

Penketukas labai gražu 4u.gif

Saintlina, čia tik detalės. Kiekvieną dieną iš viešo Rusijos asmens išgirstu - nėra ir negali būti tokio dalyko kaip Pribaltikos valstybių. Pasiimsim, priglausim ir tt. Negi neįpratai ?
Juridiškai , kiek suprantu Rusija nepermėmė SSSR teisių ? Tai kokia juridinė galia tokio dokumento ?
O trolinimų daug. Ir tik daugės. Kelti paniką !
PS įdomai pasakojo sūnus nesenai ... Kai mokėsi UK: jei vakare einant namo iš baro kažkas bando "rautis" užtekdavo kelių rusiškų frazių - visi atšoka. Visą Vakarų pasaulį Chruščiovas išmokė , kad rusai neprognozuojami . Batu per stalą biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 09, 08:58)
Ex ,as nors ir sena ,bet priklausau tai kartai ,kuri nebereikalavo gimines pratesimo.

Tai kad ir aš nereikalauju, mano atveju, tiesiog taip yra, kažkam taip susiklosto, kažkam taip sekasi, o gal kažkas ir reikalauja. Nesigilinu.

Kas dar dėl senatvės temos. Dažnai rytais matau vieną moterį, pensininkė, viena, gyvena bute, sodo, sodybos neturi. Ryte, 10min dar prieš atidarant parduotuvę jau stovi už durų, laukia atidarymo. Tai kasdieninis jos užsiėmimas, pramoga, atsipalaidavimas apeit visas parduotuves, turgelį tiesiog pasižvalgyt. Kaskart mane apima liūdesys, netgi gailestis, kad moteris ištrūkusi iš to daugiaaukščio narvo, tik tiek gali sau leist užsiėmimo. Gal jai gana? Bet ar tai būtų jūsų kurios nors tokia svajonė?
Atsakyti