Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2022 06 08, 14:49)
Pirmoj vietoj is isvardintu priezasciu butu kojos ir svoris,tiksliau virssvoris.O paskui jau nebetoks gaudymasis visame kame,nebuvimas komforto skrendant,psichologinio komforto.
Buciau lieknesne 40-desimcia kilu,varyciau gal visur.Draugai kviecia i Ispanija,ju flatas tuscias,noreciau i Indij,TIK du dalykai maiso,virssvoris ir esama globali situacija.Jei kur reiks kokiu testu,apsisuku ir einu salin,nei skrendu,nei plaukiu,nei vaziuoju.
Man depresijos gal kaip tokios nera,bet tas nenoras tu samburiu,nenoriu,kad minetu,noriu ramaus gyvenimo,be tos dienos.
Mano pomidoras toks rugstelejes,is tu vandeningu rusies,ne labai skanus..Kaliarope tobula.

Baik tu Luety,taip galvoti.Mūms gi šiemet irgi apvalus skaičius.Vaikai padovanojo kelionę,į viską spjovėme ir išlėkėme.Dabar galvoju kaip mb reiks balių iškelti.Koks ten balius,bet savų vien kiek,dar šiek tiek giminės.Po 1.5 savaitės reiks kažkaip susiimti.Šiaip sueina sekmadienį,bet namukas užimtas,jau iš ankščiau,tai atkėlėme kitam savaitgaliui,patys rezervavome.Kad tik oras būtų geras. ax.gif
Pažiūrėk į mano mamą 82-dveji.Paskutinėje kelionėje į Londoną,apsiverkė lėktuve prieš kelis metus,kad nebe teks skristi.O va išlėkė,tik vaikis pavadino.Ir dabar kalba kad dar skris su vaikiu į kalnus. mirksiukas.gif
Jokių testų niekur nieko nereikia.
Dusiuk,mb pašaukė,girdėjau motinėlę-bitę kurkiant.Ne gi vėl spiesi?Rytoj suksime medų.Sudėjo išleistuvus šį vakarą. ax.gif Gal neišneš medaus per naktį? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 06 08, 16:50)

Na, kažkodėl manau, kad nebus gerai. Bet matysim.

Luety, nenori, tai ir neskrisk. Kiek įmanoma daryk tai, kas tau patinka, ko norisi. Aš irgi niekur nenoriu. Reikėtų kažkur dabar lėkt - nu, išgyvenčiau, bet jokio džiaugsmo ir malonumo.
Atsakyti
LabaRyt.

Labai vasariška, Luety, pomidoras džiugina pagaliau. Gražu žiūrėt. Kas dėl gimtadienio, na, tai tiesiog nešvęsk. Jei kas norės atvažiuot, atvirai pasakyk, kad šįmet tavo gimtadienis privačioj aplinkoj ir tik su vyru. Kuo atviriau, nuoširdžiau tai pasakysi, tuo labiau būsi patenkinta ir tu, ir kiti. Kas norės, pasveikins telefonu.

Oru esu patenkinta. Šilumos yra, jei lyja, nu, irgi gerai, svarbu, kad nereik apsimuturiavus su striuke vaikščiot. Rytas apsiniaukęs, bet visai malonu sėdėt lauke su kava. Katė į obelį įlipo, sėdi, kažką stebi.
Ai, tiesa, betalux raustantį pomidorą ir aš prieš pora dienų turėjau. Išmečiau, nes viršūnėlėj puvinys buvo. Kol kas artimiausiu metu nesiruošia joks pomidoras prinokt.

Valio, sudygo mano šparaginės pupelės. Kaip kareivėliai išsirikiavo. Bet apie žirnius tai tik paburbėt galiu. Taip tankiai pasėjau, o sudygo po du žirnius kas sprindis. Ir šiaip, kažkokie nenorintys augti. Tupi tupi.. Kad juos kur.. Reiks nusipirkt ir atsėt.
Kažką dar norėjau rašyt. Pamiršau..
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus tirštas tirštas rūkas. ax.gif Kaip rudenį.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 07, 09:13)
Ai mergaitės,jei gyvi būsime,pritapsime prie kaimo,parduosime butą ir ką nors susiresime. ax.gif Dabar dar laukiu,stebiu kaip sveikatos leis,vis bijau butą parduoti,o jei sveikata nebe leis kaime būti? ax.gif Dabar aplipdysime ir bus gerai. ax.gif

Ai, va, radau apie ką galvojau. Ingridos postas.
Manau, jei turit galimybę, pasilikit namus mieste. Kol esat dviese, viskas atrodo paprasčiau, lengviau. Jei kas nutiktų, vienam žmogui prižiūrėt sodybą bus sunku. Ir gyvent atokiai bus nelengva, jei sveikata užstrigtų. Gerai jei vaikai padės, bet gi jie irgi turi savo gyvenimus.
Aš kol kas sodyboje, lakstau, tvarkausi, prižiūriu, bet jau ruošiu "dirvą" link miesto. Nežinau kiek tai truks, bet miestas būtent tai, apie ką tu kalbi - senatvę.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 06 09, 06:08)
Ai, va, radau apie ką galvojau. Ingridos postas.
Manau, jei turit galimybę, pasilikit namus mieste. Kol esat dviese, viskas atrodo paprasčiau, lengviau. Jei kas nutiktų, vienam žmogui prižiūrėt sodybą bus sunku. Ir gyvent atokiai bus nelengva, jei sveikata užstrigtų. Gerai jei vaikai padės, bet gi jie irgi turi savo gyvenimus.
Aš kol kas sodyboje, lakstau, tvarkausi, prižiūriu, bet jau ruošiu "dirvą" link miesto. Nežinau kiek tai truks, bet miestas būtent tai, apie ką tu kalbi - senatvę.

Tai va,kai jau priešpensiinis amžius,pradedi galvoti apie ateitį.Kai pensijos neužsidirbųsi,judėsiu kol galėsiu. ax.gif Tai mes 37 metus kasdien kartu.Net darbas buvo vis kartu.Keli metai gal tik atskirai.Kartu rizikavome,kartu kūrėme.Neįsivaizduoju savęs vienos. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Visų pirma Ate ir Kava su gimtadieniu, kad gyvenimas džiugintų kiekvieną dieną, o maži iššūkiai tik suteiktų jam prieskonių Su gimtadieniu mano virtualios koležankos
000552.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif vartotojo įkelta nuotrauka
O daugiau patūnosiu melduose 4u.gif
Atsakyti
Galiu nudz\iugint ,kad ta faina senatve mieste su aukstos klases medicinos paslaugom jums nusimato tik tuo atveju jei turit santaupu.Valdiskai jau nieko negausit ,reforma jau pasirasyta ir pradeta igyvendint.
Jus gal biski pradekit is savo burbulo iseit,kiba nesuprantat texto- kavossucitrina motina kaz\kokia ten procedura gavo po puse metu ,mukute po puse metu.Z\odz\iu linkiu sekmes senatveje.Atsiprasau bet as tik realybe igarsinu.Ne ja kuriu.
Varykit tik i savo daugiabucius ,geopatogeninese z\onose pastatytus,linksmai senatve leisit.Ypac kai energetikos kainos ir prieinamumas abejotinas.
O sodyboje ir man jau sunku ,bet tai tik mano pasirinkimas.Nevaliosiu bulviu bus sodinama du kibirai , o ne du maisai,pomiodoru ne du simtai ,o dvidesimt.
Beje turkijoje medicina labiau materialiai prieinama.Is patirties.Bet gal jus cia visos milionieres ,ka as z\inau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 09 birželio 2022 - 06:23
QUOTE(Luety @ 2022 06 08, 17:43)
Radau,bet kol kas dar nieko nesuprantu.

Luety, jei tu čia apie tą mano įkeltą foto - čia Rusijos Dūmoj ruošiasi atšaukti Lietuvos Nepriklausomybės pripažinimą.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 09, 06:21)
Galiu nudz\iugint ,kad ta faina senatve mieste su aukstos klases medicinos paslaugom jums nusimato tik tuo atveju jei turit santaupu.Valdiskai jau nieko negausit ,reforma jau pasirasyta ir pradeta igyvendint.
Jus gal biski pradekit is savo burbulo iseit,kiba nesuprantat texto- kavossucitrina motina kaz\kokia ten procedura gavo po puse metu ,mukute po puse metu.Z\odz\iu linkiu sekmes senatveje.Atsiprasau bet as tik realybe igarsinu.Ne ja kuriu.
Varykit tik i savo daugiabucius ,geopatogeninese z\onose pastatytus,linksmai senatve leisit.Ypac kai energetikos kainos ir prieinamumas abejotinas.
O sodyboje ir man jau sunku ,bet tai tik mano pasirinkimas.Nevaliosiu bulviu bus sodinama du kibirai , o ne du maisai,pomiodoru ne du simtai ,o dvidesimt.
Beje turkijoje medicina labiau materialiai prieinama.Is patirties.Bet gal jus cia visos milionieres ,ka as z\inau.

A.Alta, senatvė - tai ne vien medicinos poreikis. Tai arti esantys žmonės, transportas, greitas pasiekiamumas bet ko, kas yra būtinybė tada, kai nieko šalia neturi. Nereikia turėti milijonų, kad galėtum jaustis saugiau.
Atsakyti
Ate,Kavute su Jūsų švente.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 birželio 2022 - 06:53
Atsiprašau, nežinojau, kad turim šiandien dvi įpatingas damas. Su gimtadieniu Ate, Kavute 4u.gif 4u.gif Gražios, jaukios Jums šventės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 09 birželio 2022 - 06:51