Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida, mes savo beveik šimtametį namą renovavom iš pagrindų beveik prieš 10 metų. Nu ką aš žinau... Tuo metu jau keikiau, gailėjausi, kad negriovėm ir naujo nestatėm. Labai gražūs akmeniniai pamatai buvo, bet pasirodė, kad jie lūžta. Reikėjo sutvirtint - akmeninio grožio neliko... O dabar jau yra kaip yra.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 07, 09:51)
O kokie atlaidai buvo ten kavasucitrina kermoshino?Sekminiu?

Ten buvo Sūduvių amatų šventė smile.gif
Atsakyti
Ai mergaitės,jei gyvi būsime,pritapsime prie kaimo,parduosime butą ir ką nors susiresime. ax.gif Dabar dar laukiu,stebiu kaip sveikatos leis,vis bijau butą parduoti,o jei sveikata nebe leis kaime būti? ax.gif Dabar aplipdysime ir bus gerai. ax.gif
Žinau Dusiuk,kad stikliniai gerai,važiuosiu į mestą,susirinksiu iš rūsio stiklainius,čia susiskaičiavau ir pigiau bus,tik dangtelius susipirkti ir paruošti stiklainius.Kažkiek ir indelių nepirksime,kitiems klientams patinka geriau kibiriukai.Kiek to medaus dar bus?Nors rapsuose net ūžia. bigsmile.gif Nelabai tas rapsų medus man,gal dar pavasarinio sodo bus prisinešę? bigsmile.gif
Atsakyti

Dusiuk, ačiū!

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 07, 10:56)
Ingrida, mes savo beveik šimtametį namą renovavom iš pagrindų beveik prieš 10 metų. Nu ką aš žinau... Tuo metu jau keikiau, gailėjausi, kad negriovėm ir naujo nestatėm. Labai gražūs akmeniniai pamatai buvo, bet pasirodė, kad jie lūžta. Reikėjo sutvirtint - akmeninio grožio neliko... O dabar jau yra kaip yra.

jazau jau 10 metų praėjo blink.gif o atrodo taip nesenai pirkai smile.gif tai tavo išgelbėtai cucei irgi panašei?
Atsakyti
ai cia sistemai ,ne z\monems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 06 07, 10:42)
jazau jau 10 metų praėjo  blink.gif o atrodo taip nesenai pirkai  smile.gif tai tavo išgelbėtai cucei irgi panašei?

Turbūt kad lygiai 10 smile.gif. Ciucei šiemet sueis 9 metai smile.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 06 07, 11:08)
ai cia sistemai ,ne z\monems biggrin.gif

Gal ir sistemai, ir kažkiek žmonėms smile.gif
Atsakyti

AA, turiu prašymą.... jei nesunku, parašyk kuo gerai yra sūrio ir vyno draugystė?

Atsakyti
Gerai ,parasysiu ,kitoje temoje.O tavo metuose dar reikia teisintis/
Man gerai ,kad as nuo to patenkinta.
O tau kazokiskiu atlaidai nepriguli?
Atsakyti

Gerai ,parasysiu ,kitoje temoje.O tavo metuose dar reikia teisintis/
Man gerai ,kad as nuo to patenkinta.
O tau kazokiskiu atlaidai nepriguli?

Dėkui 

Atsakyti
Galiu tik pasakyt ,kad turekit gero raudonojo,kokio malbec ar pinot noir ,jei kokia apsvitinimo gama spinduliais nelaime.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka.
Laba diena,
tarpe tarp lietaus nulekem i soda surinkt braskiu ir paliet siltnamyje agurku ir stai ka radau. Mano pirmieji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 birželio 2022 - 19:14
Luety, koks puukus vaizdelis pirmojo pomidoro wub.gif
Atsakyti