pas mus lyja trecia diena,lyg rytoj jau bus giedra.Tikekimes.Tai ir nuotaika tokia ne kokia.Nemyliu lietaus.
Kava Dusia isgere,pyragu nevalgau,tai eisiu savo kavos pasidaryt.
Dusia,neturiu kur besidet,tai laikausi puikiai,nera sunku,daug pinigu susitaupo
Tiesa,uzsipylem benzino baka,tai 50% daugiau mokejom,nei visada.O isvazineji gana greitai.Maistas irgi jauciais pabrangimas,valstybe zada kiekvienos seimos energijos tiekejui pravest po £400,o £300 dar kiekvienai seimai kainu pabrangima atlygint,permetant pinigus i saskaitas.Matysim,ar taip bus.Jei bus,tai nesijaus tas kuro pabrangimas taip ziauriai.
Nieko neveikiau per savaiygali,po namus makalavausi,tai ir neturiu ko pasakot.
Muka, paauginsiu Dusia, pasitikrink ar turi, paauginsiu ir tau, jei tik neturi. Ir Atei paauginsiu.
Ne tik bitėms patinka, man taip pat labai skaniai kvepia . Vasarą aš į vandenį patrynus įmetu, skaniai gaivina. O jei darau arbatą, šaltą geriu kaip gėrimą.
Kaip medeliai ūgtelėjo. Mano kriaušytė, kur pirmi metai žydėjo, tai šiemet jau gerus 20 cm paaugo šakelės, įsikabino. Slyva, kur buvo briedžiai nulaužę pagrindinę, pernai šoninį ūglį išleido virš poskiepio iškart. Tai pernai mažutis buvo dar, o šiemet jau tas ūgliukas toks gražus, man iki juosmens, sutvirtėjo. Gal nors viena slyva įsikabins Tinklais apsukom, kad neapgraužtų stirnos. Apsukom ir serbentukus visus, nus nes kiek galima - tai kokie gražuoliai, kad prileido atžalų. Tiko toks oras, matyt. Šilkmedis pilnas žiedų, bus matyt ar šiemet numėtys visus. Dar nė vienos uogos neparagavom
Turėčiau tokį dvarą ir tokią šlebę, tai nei priešgimtadieninės, nei pogimtadieninės depresijos nebūtų
gal dar didesnė būtų ))) dvarą išlaikyti reikia. O kas yra šlebė?
Apie vyną nekalbu
Lenkijoje anties krūtinėlės mėsa 3 kartus pigesnė negu pas mus. Nedaug perkam maisto prekybos centruose , tai net ne visas kainas pamenu ...
Man žiemą kuras nedaug kainuoja , nes tik po Kauną .
Kai prasideda kaimas mažai nepasirodo.
Mūsų premjerė ne veltui sakė - žmonės pinigų turi
O finansų viceministrė pridūrė , kad mokesčius mokėti yra dievo palaima
Dusia, nes tik palaiminti išgali juos susimokėt
Kava, gražu...
ugu, šita tai 'užmušė' kai perskaičiau. Ir aplamai finansų ministerijos viršūnėlės.. na ne taip turėtų su rinkėjais komunikuot. Su tuo NT mokesčiu, jau nekalbant apie tai, kad nelaiku visiškai, bet tai drėbtelt, kad 'nekrūpčiokit čia'.. ir pilna tų pavyzdžių, kaip išsižioja viceministrė, taip ir pasijunti koks tai kenkėjas prieš valstybę.
nu jupelė
Kąąąą? Nu iš tavęs tai to nesitikėjau . Taigi čia geriausiai, kas galėjo nutikti Lietuvai...
Papildyta:
Kąąąą? Nu iš tavęs tai to nesitikėjau . Taigi čia geriausiai, kas galėjo nutikti Lietuvai...
O kas yra jupelė? )))
Ui neee, šito aš nesakiau )) aš aplamai konservatorių nemylėtoja.
Maltoje liepos mėnesį renka , nuo 5 iki 11 ryto ... Kitu laiku mirtis nuo karščio .
Prancūzijoje - rugpjūtis , rugsėjis.
Čekijoje rugsėjis -spalis.