Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif
Gražu 4u.gif
Na parvežiau aš tos šilumos į Lietuvą biggrin.gif Visai graži diena bus .
Važiuosiu iki kaimo patikrinti ar liko ten gyvų ..,
Gražaus sekmadienio 4u.gif
Atsakyti

Ingrida ir pas mane + 2 spiečiai. Vienas mano. Kitas iš kitos pusės atvarė į kiemą.... 

Atsakyti

Labas rytas.
Vakar mb sujungė mažą spiečiuką su kitu.Matysime ar susijungė?Dar vieną galvoja sujungti. ax.gif
Šiandien reikia susodinti arbūzus,vakar moliūgus,melionus sukišau.Nors naktys dar šaltos.Bet miegoti namuke tvanku.Iš vakaro tiek per langus prikaitina,kad ir roletai uždaryti.Ryta atidariau pirtį,nes ten langas buvo atidarytas,tai kvailutė kregždė įskrido į vidų.Matyt jaunikliai jau mokosi skraidyti,nes ryte labi daug jų buvo.Teks keltis į seną namą miegoti jau,ten vėsu,tylu. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

graži diena, gražus savaitgalis.

Vakar vakare sode buvom, nes vyras sirguliuoja ir šeštadienį pragulinėjo. Pasikepėm mėsytės, šiltnamy du pomidorus persodinau. Lauke pasėjau dar agurkų. Pagrindinių kaži ar nereiks atsėti, nes keli išdygo tik. Tiek lietus užplakė, dabar saulė užkaitino, kieta pluta pasidarė, tai atlaistėm, kad jei daigeliai yra, sugebėtų kažkaip išsikepurnėti. Jei ne, savaitgalį atsėsiu.

Ate ir kitos mergicos,  ar jums citrininės melisos užauginti? Daigiukų nemažai prisisėjusių yra.

Geros dienos!

Atsakyti
Labos ,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif Saldumynus palieku mėgstančioms ir toms , kuriom ant šlaunų nesikaupia smile.gif
Luety kaip tavo dieta? Dar laikaisi ? Aš per kelione numečiau kažkur 3-4, dabar svarbu neprigauti ... Man labai padeda buvimas toli nuo savo šaldytuvo . Ir visai netinka atostogos kur viskas įskaičiuota biggrin.gif To paragaut , ano paragaut . Nu taigi gal skanu smile.gif Ir tie 3 valgymai ax.gif Užtenka 1,5. Vienas užkandis kitas pavalgymas. Ir svarbu ilgas PB .
Muka atostogauji ? Kas pas Tave naujo ?
Pou smagai jūs sode 4u.gif Mudu tai tekinom vakar - žolė virš kelių per savaitę ir mano mergos lekiančios laukais . Taip sunkiai sėmėsi spiečius - bo žemai sutūpė . Supilu į spietinė ir vėl lauke . Motina matyt ant žemės tupi ... Maniškis didelis kokie 6-7 rėmai pilnai aptūpti .
Tas svetimas tai 5 rėmai pilnai. Kieme pastogėje seni aviliukai , palūžėliai - tai atvarė tiesiai į avilį . Paklausiau patarimo - reikia pakelti nuo žemės apie 1 metrą , tada spiečiaims tinka.
Ir vėl trūkumas avilių .
Daržai apžėlę, agurkus sodinti reikia, medų sukti reikia , tvarką mergu lizduose daryti reikia ... O Kaune darbai cypia . Senstu, nebesuspėju visko . Bites, daržus , šiltnamį susitvarkyti ir po Europą pavalkatauti .
Gražaus pirmadienio !

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 06, 10:05)
Labos ,
Dėkui Ingrida už kavą  4u.gif  Saldumynus palieku mėgstančioms ir  toms , kuriom ant šlaunų nesikaupia smile.gif
Luety kaip tavo dieta? Dar laikaisi ? Aš per kelione numečiau kažkur 3-4, dabar svarbu neprigauti ... Man labai padeda buvimas toli nuo savo šaldytuvo . Ir visai netinka atostogos kur viskas įskaičiuota biggrin.gif  To paragaut , ano paragaut . Nu taigi gal skanu smile.gif Ir tie 3 valgymai  ax.gif Užtenka 1,5. Vienas užkandis kitas pavalgymas. Ir svarbu ilgas PB .
Muka atostogauji ? Kas pas Tave naujo ?
Pou  smagai jūs sode 4u.gif  Mudu tai tekinom vakar - žolė virš kelių per savaitę ir mano mergos lekiančios laukais . Taip sunkiai sėmėsi spiečius - bo žemai sutūpė . Supilu į spietinė ir vėl lauke . Motina matyt ant žemės tupi ... Maniškis didelis kokie  6-7 rėmai pilnai aptūpti .
Tas svetimas tai 5 rėmai pilnai. Kieme pastogėje  seni aviliukai , palūžėliai - tai atvarė tiesiai į avilį . Paklausiau patarimo - reikia pakelti nuo žemės apie 1 metrą , tada spiečiaims tinka.
Ir vėl trūkumas avilių .
Daržai apžėlę, agurkus sodinti reikia, medų sukti reikia , tvarką mergu lizduose daryti reikia ... O Kaune darbai cypia . Senstu, nebesuspėju visko . Bites, daržus , šiltnamį susitvarkyti ir po Europą pavalkatauti .
Gražaus pirmadienio !

Labos,
Atostogų neišėjau, penktadienį tik agurkus susisėjau po savaitės bus kiti šiemet bus vėliau agurkai ax.gif vieną rožyną nuravėjau liko dar kitas o šiaip tempai labai labai netgi labai sulėtėję. O vakar tėvo diena tai važiavome sveikinti diena iškrtio iš darbo ritmo ir taip jau labai lėto. Tai va tiek čia tų naujienų. Tiesa kaimynai irigi gaudo spiečius. Nežinau kaip vadinasi bet tokią dėžę pakabino visai netoli avilių, gal irigi gaudys spiečių?
Tiesa įsidarbinau į seną darbą matysiu kaip aš čia suksiuos, kaip ritmus susidėliosiu.
Atsakyti

Dusia, man labiau patiktų po tą Europą....

Prieš gerą savaitę žolė pjauta, jau reiktų vėl kai kur nupjauti, želia kaip pasiutus. Agurkų daigelius aš penktadienį vakare sukišau. Vakar dar gyvi buvo.

Tingėjau vakar nufotkinti savo šiltnamio augintinius. Du vėl nuėsti pomidorai. Ta lerva tupi šaknų guze ir prie šaknyno guzo nukandžioja stiebą. Kadangi aš praktiškai visus sodinu giliau, tai taip ir gaunasi, kad stiebas giliau nukąstas. Tada pakasu, o ji ten darbuojasi likusias šaknis pusdama.

Vakar vienam radau, iš kito jau numigravus. Beje, toj vietoj jau antrą nukando. Niekaip nepagaunu.

Bijūnai jau tuoj vieni skleisis, kiti dar nedidukai. Trys nauji nerodo žiedų, nors pernai du iš jų žydėjo, bet pakeičiau vietas, tad reiks dar atsigauti.

Muka, Dusia, Ate - tai kaip su ta melisa :) Savaitgalį prikišti į  vazonėlius daigiukų? Paauginčiau, kai sustiprėtų, kaip nors perduočiau. Nes kitaip ravėsiu, išsiplės per daug. Pabiro sėklos už pakeltos lysvės rėmo, per vėlai pernai nukarpiau, prisisėjo. Dabar jau didžiausia šluota melisos užaugo. Drėgmės per akis, šilumos pakanka.

Muka, nebarsiu, bet man atrodo ne dar vieną darbą užsikraut turėjai, o apie atostogas pagalvot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 06 birželio 2022 - 09:23
QUOTE(Pou @ 2022 06 06, 11:22)
<p>Dusia, man labiau patiktų po tą Europą....</p>
<p>Prieš gerą savaitę žolė pjauta, jau reiktų vėl kai kur nupjauti, želia kaip pasiutus. Agurkų daigelius aš penktadienį vakare sukišau. Vakar dar gyvi buvo.</p>
<p>Tingėjau vakar nufotkinti savo šiltnamio augintinius. Du vėl nuėsti pomidorai. Ta lerva tupi šaknų guze ir prie šaknyno guzo nukandžioja stiebą. Kadangi aš praktiškai visus sodinu giliau, tai taip ir gaunasi, kad stiebas giliau nukąstas. Tada pakasu, o ji ten darbuojasi likusias šaknis pusdama.</p>
<p>Vakar vienam radau, iš kito jau numigravus. Beje, toj vietoj jau antrą nukando. Niekaip nepagaunu.</p>
<p> </p>
<p>Bijūnai jau tuoj vieni skleisis, kiti dar nedidukai. Trys nauji nerodo žiedų, nors pernai du iš jų žydėjo, bet pakeičiau vietas, tad reiks dar atsigauti.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Muka, Dusia, Ate - tai kaip su ta melisa smile.gif Savaitgalį prikišti į  vazonėlius daigiukų? Paauginčiau, kai sustiprėtų, kaip nors perduočiau. Nes kitaip ravėsiu, išsiplės per daug. Pabiro sėklos už pakeltos lysvės rėmo, per vėlai pernai nukarpiau, prisisėjo. Dabar jau didžiausia šluota melisos užaugo. Drėgmės per akis, šilumos pakanka.</p>
<p> </p>
<p>Muka, nebarsiu, bet man atrodo ne dar vieną darbą užsikraut turėjai, o apie atostogas pagalvot.</p>

paaugink man melisos 4u.gif
žinau va dabar kažkaip dėliojuosi ... na jeigu matysiu kad nevalioju tikrai nesiplėšysiu... gali barti verysad.gif aš kaip sado mazo
Atsakyti
Pou man gal nereikia , nes gal turiu ? Bitės labai mėgsta, jei be pirštinių eini rankas pasitirinti gali, nepuola . O arbatų aš nelabai geriu .
Muka dėl darbo imk 4u.gif Aš ne už ...
Bet čia aš , visai jokių sentimentų tokiam dalykui kaip darbas . Nebent gerai moka ax.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Medėjantis , kvapo neperduosiu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 birželio 2022 - 09:46
QUOTE(Dusia37 @ 2022 06 06, 09:42)
Medėjantis , kvapo neperduosiu ...

O kaip bitės mėgsta. wub.gif Po kelias ant žiedo.
Skleidžiasi bordiniai po truputi.
Terasą atnaujinsime,nusišėrė,oras palankus.
Medų,mb sako suksime,pakentėti dar keletą dienų,ne visas užakiuotas.Nors jau aplinkui suka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 06, 10:53)
O kaip bitės mėgsta. wub.gif Po kelias ant žiedo.
Skleidžiasi bordiniai po truputi.
Terasą atnaujinsime,nusišėrė,oras palankus.
Medų,mb sako suksime,pakentėti dar keletą dienų,ne visas užakiuotas.Nors jau aplinkui suka. mirksiukas.gif

Ir dar gudobelė žydi , didelė pas mane , pakultūrinta , rūžava... Tai eidama pro šalį galvojau , kad spiečius - toks dūzgimas. Bitės kamanės ir tt. Jei neturi - būtinai sodink !
Už Varšuvos jau Robinijos žydi , o jų ten daug . O jau kvapas! Mano pakultūrintos, pernais sodintos abi auga. Viena jau žydės... Reikėtų tų laukinių užsodinti kelias, bet vis sėklų rudenį pamirštu pasirinkti . Medingos ... Turėčiau akacijų medaus mirksiukas.gif tongue.gif

Paprastų bijūnų pas mane 12 ar 14 krūmų ... Man gražu . Mačiau raudonieji jau skleidžia ir balto dideli pumpurai ... Tas paprastas rūžavas kaimietukas vėlyvesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 birželio 2022 - 10:05