Labaryt
Ingrida,laiko mane antra ryta be kavos,tik vaizdzeliais graziais socia.Nu ir tas gerai.Atsimenu toki posaki dar sovietu laikais:nei mesytes,nei desrytes,tik raudonos veliavytes.
Mes uzsiraugem mesytes,kol dar yra ir isvarom i savo sirdies atgaiva-soda visai dienai.Darbo mazai,bet norisi but gamtoj.Vistiek pajudi,gimsta planu,eini pertvarkai kazka,tai koki daiga palieji,o megzt galiu ir sode,tik ne tas.Nesimezga,norisi stebet gamta.
As neskiriu varnenu no strazdu.Pas mus panasus siaucia,bet mano,kas jiems tiktu,viskas uzdengta.Neranda nieko ir purpt tolyn,i kaimynes.ten neuzdengtos braskes,tai net juoda,kai apgula.Bet jos braskes grazios su ruzavais ziedukais.
Vakar atvaziavo vienas kaimynas is priesais sodo apleisto,atsiveze du vaikus,vienas sedejo masinoj ir ede vis kazka,o mazesnis,grazus ilgi balti plaukai,vis dirbo,tai su vaikisku trimeriu,tai dar ka nors.Sakau kaimynui,tavo mergaite faina,tikra padejeja,o ta ale mergaite sako,as berniukas.Nu nieko sau,turbut isivaizduoja save berniuku,nes rankytes mergaitiskos,veidukas mergaitiskas,uzpakaliukas toks grazus mergaitiskas,atsiprasiau,kad sumaisiau,tai sako nieko,visi mane maiso,
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
nu gal ir grazus berniukas,nezinau.tik tas,kur tikrai berniukas,kad ir ilgais plaukais masinoj slemste saldumynus,bet jis ir matosi,kad berniukas,kazkaip.
Nu ka,einu ruostis,nors dar tik 8,bet jau 15 silumos.Po to 3d lietaus.