Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mano diedukas, mama, aš inkstuose auginam akmenis. Diedukui nuo labai stipraus akmenligės priepuolio, skausmo, šoko, ištiko miokardo infarktas ir jis mirė. Kaip juokauju, aš iš savo giminės viską surinkau.

Šlubuoja ta genetika, nėra ji dėkinga mano šeimoje. 

O šiaip, na kokia jau ta lietuvių genetika, nieko gero.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 06 01, 12:46)
O šiaip, na kokia jau ta lietuvių genetika, nieko gero.</p>

Ir kuo ji išskirtinė? Gal kokį mokslinį tyrimą užmatei?
Užtai pas amerikonus su nutukimo genu prastai biggrin.gif. Rimtai - buvau truputį šokiruota, kai natūroj pamačiau. Labai daug kažkokių pripūstų blink.gif. Ir dukra gavo tokį su prasta genetika biggrin.gif. Tai kai vyrukas pradėjo normalų namie gamintą maistą valgyt, kai pradėjo judėt abu kartu, tai visa genetika pasikeitė - dabar gražu pažiūrėt biggrin.gif

Lyja, lyja, pliaupia, lyja, pliaupia, pliaupia, lyja... blink.gif Seniai taip lijo - net užvakar unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 01 birželio 2022 - 13:22
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 01, 14:18)
Užtai pas amerikonus su nutukimo genu prastai biggrin.gif. Rimtai - buvau truputį šokiruota, kai natūroj pamačiau. Labai daug kažkokių pripūstų blink.gif. Ir dukra gavo tokį su prasta genetika biggrin.gif. Tai kai vyrukas pradėjo normalų namie gamintą maistą valgyt, kai pradėjo judėt abu kartu, tai visa genetika pasikeitė - dabar gražu pažiūrėt biggrin.gif

Lyja, lyja, pliaupia, lyja, pliaupia, pliaupia, lyja... blink.gif Seniai taip lijo - net užvakar unsure.gif

Laba,
Meluoji. Lijo ir vakar pas mus, nebent iki tavęs jau neužteko.
Apie šiltnamį grioveliai nukasti vandeniui nubėgt......
Atsakyti
Kas gali augti?Rudeninis šaltas su vėju lietus. bigsmile.gif Skaitosi pirma vasaros diena? blink.gif
Bandžiau per lietų laistyti šiltnamius,peršlapau,kol nešiau laistytuvą,eina sau.Megsime,žiūrėsime filmą,ką daugiau veikti? ax.gif
Vakar varlės vakare kurkė ne prūde,rapsuose,užtenka drėgmės. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 06 01, 15:30)
Laba,

Nemeluoju - iki manęs neužteko. Tokia labai normali diena buvo.
Jau nustojo lyt ir net saulė bando lįst. Kažin, ilgam? bigsmile.gif

QUOTE(IngridaB @ 2022 06 01, 15:37)
Kas gali augti?Rudeninis šaltas su vėju lietus. bigsmile.gif Skaitosi pirma vasaros diena? blink.gif
Bandžiau per lietų laistyti šiltnamius,peršlapau,kol nešiau laistytuvą,eina sau.Megsime,žiūrėsime filmą,ką daugiau veikti? ax.gif
Vakar varlės vakare kurkė ne prūde,rapsuose,užtenka drėgmės. bigsmile.gif

Galvoju, šiemet gal 2 ar 3 dienas buvau be striukės biggrin.gif
Atsakyti
bambeklės. Pagalvosi - lietutis. Grybai augs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 06 01, 16:08)
bambeklės. Pagalvosi - lietutis. Grybai augs  bigsmile.gif

Nu nu... Dar šiek tiek to lietučio, ir ar nebus taip, kad tik grybais soti būsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 06 01, 16:08)
bambeklės. Pagalvosi - lietutis. Grybai augs  bigsmile.gif

Aha, grybai. Augs.
Gali nešt. Pečius kūrenasi- padžiausiu.
Priviriau čili troškinio ir pavargau. Drybsau.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 06 01, 12:18)

Ojei,kaip nemalonu,pas mus vakar lijo po pietu,jau sutemus,uzvakar is ryto,o siandien grazu,kol debesys neuzeina ant saules.
Buvom sode,padirbejom geras 3 valandas,smagu,ramu.Kalafijorus pasodinau,MB padare lanku uzdangas,kadd pauksciai neispesiotu daigu,svogunam zeme palaisvinau,pelyna nukirpau,kad nezydetu,dziovinsiu pasakeles.pas mane grazus du krumai,MB sako,dziovink ir dek i ebay,ten 100g apie 6-7 svarus. biggrin.gif biggrin.gif Ko ne biznis ? biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(ate42 @ 2022 06 01, 13:30)
Laba,

Oho,net iki grioveliu klasinejimo,ziauru.Panervuosiu,pas mus 16 ir sauleta.Tik nezinau ar ilgam.Rode ilgam ir karalienes platininis jubiliejus sia savaite turejo but be lietaus,nes sestadieni daugelyje gatviu bus street party.Kiekvienas namas issinesa savo stala i lauka,ir ne viena,ji apsikrauna,ir taip visi gyventojai,groja garsi muszika,daeina net iki mustyniu buna vakare. biggrin.gif biggrin.gif bet dabar rodo savaitgali lietus.
Musu gatvej jau seniai kabo pranesimas,kad bus uzdaryta gatve,sestadieni nuo 6 ryto iki sekmadienio 23 val.O gatve judri,ir pagrinde pirmam aukste pardes,nezinau,kas cia sves,bet cia salia savivaldybe,gal koks koncertas bus.Matysim.As antram aukste,ti nesuku galvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 birželio 2022 - 15:19
O grybai ,beje yra maistas ,kuri valgant svoris turi krist ,nes jiems suvirskint reikia daugiau energijos,nei jie duoda.
Beje ,del oxalatu ,ju dar bananuose labai daug.Bet nera jie tokie jau baisus.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 06 01, 15:13)
Aha, grybai. Augs.
Gali nešt. Pečius kūrenasi- padžiausiu.
Priviriau čili troškinio ir pavargau. Drybsau.

Va, matai kaip gerai. O nelytų, lauke kapstytumeisi. Daba jaukiai drybsai po skanios vakarienės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 06 01, 19:35)
Va, matai kaip gerai. O nelytų, lauke kapstytumeisi. Daba jaukiai drybsai po skanios vakarienės  bigsmile.gif

Na, kaip čia pasakius, jaukiai.....
Ką tik kruša nuvarė. Nago dydžio ledais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 01 birželio 2022 - 19:03