Siaip tai ankstinius reikia gamint japonu stiliumi,tada jie net labai naudingi.Tik prie kvapu priprast reikia.Bet cia jau aukstasis pilotaz\as.Nato,miso .
Pou , o jei daryt raugintus kalafiorus,jie labai populiarus bulgarijoje.Man tai jie ispudz\io nedaro,bet kalafiorai kaz\kaip itin naudingi kepeninkams.
Reiks pabandyt, kai bus sezonas pas mus. Sakiau, kad daugiau daržovių bandysiu raugint. Dabar eksperimentams kaina per daug kandžiojas, jei tektų išmest, bet va po mėnesio kito bus nemenkas pasirinkimas turguje. Mano tėtis raugintus produktus valgo, tai gal kažkuriam iš mudviejų patiks. Ačiū už gerą mintį!
Mano kepenys pavargo pernai, kai gavo labai stiprių antibiotikų trigubą kursą, vėliau antivirusiniai buvo, o uoga antigrybeliniai. Visa flora fauna nužudyta, išvešėjo bloga, o organizmas absol nustekentas, kad pajėgtų kovoti nors kiek. Šitiek vaistų pririjus, kur ten kas laikys. Gerai, kad išvis kojų nepakračiau. Ir priešinfarktinė buvo, na čia jau lapkritį, kai organizmas pasakė, na užkniso mane jau viskas.
Po tulžies pūslės operacijos atsigavau išties pakankamai greitai ir lyg viskas susitvarkė. Bet tik dozė streso ir viskas subinėn.
Jau dabar lyg šviesėt reikalai pradeda. Bet kas buvo, na jokiam priešui nelinkėčiau.
Keičiu požiūrį.