Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 09, 17:04)
Altos kūdikis fainas, po kokio mėnesio bus tikra nuostabybė biggrin.gif. Beje, gal praleidau - panelė ar bachūras?
Kaip šiandien nuotaikos nėra... Nežinau net, kodėl unsure.gif

Na ar praėjo …. Mažu kokio valerijono ar 50 pramuš gal…. Kada į muge o gal jau buvai? Oi oi vis cekava gal anūkai nusimato? ir kaip dukrai sekasi po persikvalifikavimo maniškė kol kas džiaugiasi tongue.gif
Atsakyti
Turėjome toičikę.Kažkas išmetė į gatvę,pažystama paskambino paiimsi?Aš gi vienu metu savanorė nenorėdama buvau šunų glaudėja.Taksą atvežė į mišką ir išmetė(pasirodo šeimininkų kaimynė neapsikentųsi pagavo ir išvežė į mišką,ačiū dievui atsirado šeimininkai)Visokių žmonių yra.
O toičikė sirgo epilepsija,tris metus kankinausi,kaip naujagimę naktimis nešiodavau ant rankų,veterinoriaus vaistai nepadėdavo.Gera buvo,kai priepuoliai praeidavo nesysiodavo kambaryje,tik per priepuolius jau niekas nelaikydavo.Kiek mb siūlė užmigdyti,širdis neleido.Kol išėjo į šunų rojų. ax.gif

Visą dieną malkas pjovėme,nei rankyčių nei kojyčių. mirksiukas.gif
Tik patalynė puikiai džiuvo saulėje,vėjyje. wub.gif
Kermėkai dygsta,bjau sename name,kad tik užtektų šilumos ir šviesos.Greičiau atšiltų. ax.gif
Atsakyti
Aik tu sau kaip salta,siaubas.
Tas suslikelis labai mandagus ir visai toks nieko buvo ,siaip.Ir visai normalu neturet nuotaikos,toks baisus laikas.
Atsakyti
Nežinau kas galetu reabilituoti mano akyse toicikelius …. Nors buvo laikai kačių nemėgau o kaip sužinojo kad pirkau tai visi pažįstami suabejojo mano būsena … aišku po 7 kart ploviau rankas kaip atsirado kate namie bet …. teko apsiprasti …. Tai ptfu ptfu ptfu ….
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 09, 19:05)
Nežinau kas galetu reabilituoti mano akyse toicikelius …. Nors buvo laikai kačių nemėgau o kaip sužinojo kad pirkau tai visi pažįstami suabejojo mano būsena … aišku po 7 kart ploviau rankas kaip atsirado kate namie bet …. teko apsiprasti …. Tai ptfu ptfu ptfu ….

Na jie pikti.Bet gi tokiam mažam juk baisu pasaulyje? mirksiukas.gif
Mano švogeris sakė niekada šuns nelaikys,jau du nukaršino,trečią dabar turi.Tai nesakyk niekada niekada. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 09, 20:15)

Na jie pikti.Bet gi tokiam mažam juk baisu pasaulyje? mirksiukas.gif
Mano švogeris sakė niekada šuns nelaikys,jau du nukaršino,trečią dabar turi.Tai nesakyk niekada niekada. ax.gif

Nu mergai priminkite…. Tiesa prieš kates įsigijimą gelbejau kačiuką laukinuka jis grybštelėjo gerai mėnesį skiepų ir po jų namie kate …. Juoko visiems paskiepijo nuo kačių nemėgimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 kovo 2022 - 19:26
QUOTE(Muka @ 2022 03 09, 18:13)
Na ar praėjo …. Mažu kokio valerijono ar 50 pramuš gal…. Kada į muge o gal jau buvai? Oi oi vis cekava gal anūkai nusimato? ir kaip dukrai sekasi po persikvalifikavimo maniškė kol kas džiaugiasi  tongue.gif

Ai, ne... Nepraėjo. Vynčiaus įsipyliau biggrin.gif
Mugė mėnesio pabaigoj, bet jau dabar stresuoju, kad nespėsiu pasiruošt. O dar pasirodo, iki kovo 31 d. finansinė atskaitomybė unsure.gif. Instaliavo Apskaita5, čia tas, čia anas, čia sąskaitų planas, čia taip fizinius asmenis vedi, čia taip juridinius... Aha. Viskas labai "aišku". Gal ir išmokčiau, jei nors kiek įdomu būtų ar bent nepykintų. Kai iš kelių gautų ir kelių išrašytų sąskaitų gaunasi baisus mokslas, nu tai ką aš žinau... Nepadarysiu iki 03.31, nu ir ką man padarys? Gal nieko biggrin.gif
Anūkų nenusimato, o persikvalifikavimas tikrai sėkmingas - džiaugiasi labai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas saulėtas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

Anksti guliausi MB pultelius atėmė, nes prieš tai kelios naktįs buvo ... švelniai tariant nekokios... bet užtai šiandiena jau darbe ax.gif Šaltukas bet saulytė savo duoda ax.gif
Kavute o kokia programa? Tai mb įsikūrei, kad iki 03.31... na nepriduosi gal iškart nieko nepadarys, bet paskui gali ale paramos statusą atimti ir t.t. turi jie įrankių kad ir administracine bauda. O šiaip tai rankytėm gali pasidaryti juolab nedaug sąskaitų, o jau paskui susivesi ramia galva ... nes kaip susivesi, kaip sąskaitų planą susideliosi ta ir turėsi o paskui vedant nuosekliai tai vienu paspaudimu ir beveik balansas 4u.gif
Na va ir maniškė kol kas patenkinta va pas Kyguolio brolį dirbo dabar persiviliojo kiti, sako tekstilėje tikrai to nebūtų... o va būsimas žentas tai išvis patenkintas jis toks stropuolis geras darbuotojas bais atsakingas kiek matau. Tai jis ir padėjo persikvalifikuoti.
Jazau noriu kavos o ofise dar nieko nėra o kavos aparatas pas nuomininkus pikta iki negaliu reikia laukti rolleyes.gif
Gal sodan šiandiena važiuosime spėsime įsikūrenti iki vakaro, o jeigu ne yra elektriniai šildytuvai... na kaip MB įrodyti, kad reikia kondiškės...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 10, 07:38)

Gal sodan šiandiena važiuosime spėsime įsikūrenti iki vakaro, o jeigu ne yra elektriniai šildytuvai... na kaip MB įrodyti, kad reikia kondiškės...

Gal aš senovinis žmogus,bet natūrali ugnelė geriau.Ryte užkūriau kondiškę,nes name buvo +16 ir iš karto židinį pakūriau.Ugnelė spragsi,išjungiau kondiškę.Ji man reikalinga daugiau vasarai šaldytis. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 10, 08:49)
Gal aš senovinis žmogus,bet natūrali ugnelė geriau.Ryte užkūriau kondiškę,nes name buvo +16 ir iš karto židinį pakūriau.Ugnelė spragsi,išjungiau kondiškę.Ji man reikalinga daugiau vasarai šaldytis. ax.gif

na vienareikšmiškai ugnelė bet kaip atvyksti vakare kol įsikurs ta pirtis....

AA ruoši mus sukilimui ar naujos imperijos įkūrimui smile.gif
Atsakyti