Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

reik mokėt skiepyt ar ranką tam turėt. Kiek bandėm patys slyvas skiepyt - nė vienas skiepas neprigijo.

tiesa, su kaulavaisiais gal sunkiau, ten akutem reikia skiepint.  slyvu nebandem, bet tresnes tai net sakele skiepijant is 4 2 prigijo

ir per klaida i obeli kriause iskiepijo, tai prigijo, bet po 2 metu uzsilenke skiepas 😊

Atsakyti
Kažkas ten, viršuje, kraną pamiršo užsukt lotuliukas.gif
O šiaip tai jau net ir nejuokinga - be guminių neišbrist, per kiemą einant žliugsi žemė, viskas įmirkę ir permirkę, žolės auga kaip pasiutę, o paravėt nežinia, kada išeis. Cukinijos su moliūgais indeliuose geltonuot iš pasiutimo ima unsure.gif
Na, pečius kūrenasi - vis smagiau biggrin.gif. Šilčiau, ir ta drėgmė iki kaulų nesismelkia. Bent tuo galiu pasidžiaugti biggrin.gif
Muka, gerbėjas romantikas ar šiaip taupus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 30, 12:13)
Kažkas ten, viršuje, kraną pamiršo užsukt lotuliukas.gif
O šiaip tai jau net ir nejuokinga - be guminių neišbrist, per kiemą einant žliugsi žemė, viskas įmirkę ir permirkę, žolės auga kaip pasiutę, o paravėt nežinia, kada išeis. Cukinijos su moliūgais indeliuose geltonuot iš pasiutimo ima unsure.gif
Na, pečius kūrenasi - vis smagiau biggrin.gif. Šilčiau, ir ta drėgmė iki kaulų nesismelkia. Bent tuo galiu pasidžiaugti biggrin.gif
Muka, gerbėjas romantikas ar šiaip taupus lotuliukas.gif

na net nežinau mažu tas ir tas rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,

puoduka palieku Ex,kava pasiimu,jau labai gardziai patiekta.Aciu.
Pas jus lyja,o pas mus,saule sviecia,14 silumos,nu bet vesu,nemalonu.Bet reik vaziuot i soda,pajudet,spinatai prastai dygsta,reik set is naujo.Kazkokie metai,kad viskas sunkiai dygsta.Bazilikas is dvieju kartu nedygo,matyt seklos paseno,gal kokiu 4m senumo,bet pernai dygo.Noriu ciobrelio,kur rast laukuose,nezinau,noriu pasiset,nes nedygo.Nu zodziu visko noriu,bet gaunsis pishhh. biggrin.gif
Muka,o as realiste,mazu alyvmedis netoli ir vejas uznese? biggrin.gif biggrin.gif Ne ne,as nepasenus,ir tikrai galvoju,jog esi zavinga moteris,kad turetum gerbeju, biggrin.gif as cia tik siaip sau,is pavydo tongue.gif tongue.gif
Dusia ismove kazkur.
As baigiau megztini vakar,siandien reiks murdyt skalbt,ziuret kas gavosi.
Noriu chunky toki dideli megztini,bet atrodysiu,kaip meska,su stora ir su storu megztiniu. biggrin.gif biggrin.gif Nors jau 4kg nukraciau Kavutes deka. 4u.gif 4u.gif Nelengva,bet po truputi,po truputi,po kokiu 2metu turetu but gerai. ax.gif biggrin.gif O istiesu dziaugiuos nors 100g kai svarstykles parodo i munusa,dziaugciaus ir dar mezesniu minusu,bet svarstykles nerodo jau. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man lietus trukdo tiek, kiek šunį vedžiot reik smile.gif daugiau netrukdo. Žolė auga kosminiu greičiu ir pievutėj, ir braškėse. Ai, nušienausim, nuravėsim. Baika. Šiltnamy labai gerai per lietų dirbt. Darbe sėdėt irgi neblogai smile.gif
Bet kuriuo atveju geriau nei 30+ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 30, 10:20)
Man lietus trukdo tiek, kiek šunį vedžiot reik smile.gif daugiau netrukdo. Žolė auga kosminiu greičiu ir pievutėj, ir braškėse. Ai, nušienausim, nuravėsim. Baika. Šiltnamy labai gerai per lietų dirbt. Darbe sėdėt irgi neblogai smile.gif

Man lietus trukdo tik sveikatai,nes tada sedziu namie,mazai judu,mezgu,o +30 man irgi nepatinka,tada mirstu,kaip karsta,miegot negaliu,nes miegamasis pastogej.Niekaip zmogui negerai.Man patinka apie 23-25 silumos ir kad vejas but nedidukas,gaivinantis.Bet nepasirinksi.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 05 30, 12:12)
Nors jau 4kg nukraciau Kavutes deka. 4u.gif  4u.gif Nelengva,bet po truputi,po truputi,po kokiu 2metu turetu but gerai. ax.gif  biggrin.gif O istiesu dziaugiuos nors 100g kai svarstykles parodo i munusa,dziaugciaus ir dar mezesniu minusu,bet svarstykles nerodo jau. biggrin.gif  biggrin.gif

Dar kavutė sakė nelaipiot ant svarstyklių kiekvieną dieną, o geriausiai išvis nelaipiot bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2022 05 30, 12:20)

Nu aCiprašau, bet blogiau, daug blogiau...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 30, 10:30)
Dar kavutė sakė nelaipiot ant svarstyklių kiekvieną dieną, o geriausiai išvis nelaipiot bigsmile.gif
Nu aCiprašau, bet blogiau, daug blogiau...

Va cia jau blogiau,nebent sugestu svarstykles,tai ta punkta ispildyciau.Dabar liga...viena is daugelio.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 05 30, 12:33)
Va cia jau blogiau,nebent sugestu svarstykles,tai ta punkta ispildyciau.Dabar liga...viena is daugelio.

Jei aš išsigydžiau šitą ligą, tai ir tu gali biggrin.gif. Žinok, daug geriau išsigydžius mirksiukas.gif rolleyes.gif
Nes svoris svyruoja.
Nes svoris sustoja.
Nes 100 g NIEKO nereiškia, nežiūrint, į kurią pusę.
Nes žymiai teisingiau rodo drabužiai.
Nes žymiai daugiau pasako savijauta.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 30, 13:43)
Jei aš išsigydžiau šitą ligą, tai ir tu gali biggrin.gif. Žinok, daug geriau išsigydžius mirksiukas.gif  rolleyes.gif
Nes svoris svyruoja.
Nes svoris sustoja.
Nes 100 g NIEKO nereiškia, nežiūrint, į kurią pusę.
Nes žymiai teisingiau rodo drabužiai.
Nes žymiai daugiau pasako savijauta.

o tai pasidalink savo atradimais 4u.gif kaip čia išeina, kad krenta ax.gif
Luety ir aš pirma apie tai pagalvojau ale apsidairiau nu nėra net akiratyje ax.gif

Atsakyti
O svarstykles kalibruotos?Siulau kokiame sporto klube svertis,duomenys labai skiriasi nuo buitiniu.Siaip tai britiski rubai labai tiksliai rodo kiek stonu sveri.Bent anksciau tai britai nedarydavo nesamoniu su rubu dydz\iais ,dabar tai nez\inau jau.
Bet smagu bet kuriuo atveju.
Kadangi braskes jau eina i stiklainius,laikas griz\t vel i normalu maista.O tai priaugau vel kokius 5 kilus.
Gerai kad bulviu cukiniju sez\onas ne toks tukinantis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 05 30, 13:03)
o tai pasidalink savo atradimais  4u.gif kaip čia išeina, kad krenta  ax.gif

Muka, kokių stebuklų tikiesi? biggrin.gif
Gi rašiau neseniai. Valgau mėsą, žuvį, visokias daržoves, net ir bulvės truputį kartais, kiaušinius, kokį vaisių (nors šitų gali nebūt, bet pusryčiams bananą su kava dažnai valgau), o iš riebalų alyvuogių aliejus ir taukai.
Krenta nuo bet kokio maisto, bet nemėgstu kentėti alkio ir noriu pavalgius vėl tuoj apie valgį negalvoti. Tiesa, po banano ilgai soti nebūsiu, todėl gaunasi nebe 2 kartai, o 3.
Ir dar. Siekiau tokios truputį priešuždegiminės mitybos, todėl ji gavosi tokia. O be pieno produktų ir svoris labiau krenta.
Na, manau, kad tu su miltukais biškį metabolizmą esi pavarius, todėl, kad nebadaut su 1000 kcal, manau būtinas judėjimas. Kad bent 1400 kcal gaut, o papildomai 400-500 sunaudot. Ir didinti gal geriau palengva. Beje, aš kcal neskaičiuoju. Ir ai - vyno kartais pagurkšnoju ax.gif Bet nereikėtų.
Atsakyti