Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, va kada skauda, šaltis krečia, pats gėris pasidaryti tyrimus.

Aš gerą pusmetį vaikščiojau su popietine l. aukšta temperatūra, dar pusmetį ji buvo pusė bėdos. Dabar kartais užkyla. Tuo metu ir uždegiminiai rodikliai strykteli. Ir skysčiai buvo kelio sąnary, vėliau cistutės susidarė, rankų nykščiai tragiškai skaudėjo, kryžkaulio uždegimas buvo, buteliuko atsukti negalėjau, daikto išlaikyt dėl riešų skausmo, apšlubau, visa susisukus buvau, energijos nulis, plaukai iščiuožė, žaizdos gleivinėse. Žodžiu, metai visiškai sudeginti buvo. O vėliau mankštos, streso valdymas, mitybą kiek prisižiūrėjau, priešuždegiminiai ir meilė sau. Nes supratau, kad vaikui tai manęs reik.

Kvailiausiai buvo, kai visi realiai matė, kad blogai, o kas blogai nežinojo. Tada persidėliojau prioritetus. Nedeginau savęs darbe, nustojau plėšytis, sumažinau reikalavimus visų pirma sau.

Dabar šie metai taip pat sunkoki, bet jau bent žinau savo kūno signalus. Man negalimas stresas, turi būti tausojantis režimas. Nu o bet tačiau.

Tad iš visos širdies - mylėkit save, paleiskit smulkmenas. Darbas?! Juokinga. Svarbiausia jūsų ir artimųjų sveikata.

Kava, ačiū, pasidomausiu.

Atsakyti
Kaip jūs čia sudėtingai maitinatės, gydotės... rolleyes.gif VIP, AIP.. Nieko negirdėjau apie tai.
Pou, gal darbas nėra smulkmena. Biškį pasiginčysiu. Plėšytis jame reikia pagal aplinkybes. Tiek, kad sau nepakenkt. Bet be darbo būti - irgi stresas. Nes, nu, žiūrėt per langą ir leteną čiulpt.. Gerai, jei kažkas šeimoje dar uždirba be tavęs, tai galima sėdėt. O jei šeima - tu pats? Stresas toks, kad sudžiūsi ir be AIP dietos.
Turbūt taip? Ar kitaip.. Hm.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 05 27, 14:33)
Kaip jūs čia sudėtingai maitinatės, gydotės...  rolleyes.gif VIP, AIP.. Nieko negirdėjau apie tai.
Pou, gal darbas nėra smulkmena. Biškį pasiginčysiu. Plėšytis jame reikia pagal aplinkybes. Tiek, kad sau nepakenkt. Bet be darbo būti - irgi stresas. Nes, nu, žiūrėt per langą ir leteną čiulpt.. Gerai, jei kažkas šeimoje dar uždirba be tavęs, tai galima sėdėt. O jei šeima - tu pats? Stresas toks, kad sudžiūsi ir be AIP dietos.
Turbūt taip? Ar kitaip.. Hm.

Kitaip biggrin.gif
Nes AIP mityba nėra apie sudžiūvimą, ji - apie gydymąsi. Nors kažkoks padžiūvimas, jaučiu, būna dažnam bonusas.
Darbe plėšytis, kad nepakenkti sau - graži teorija. Bent aš nemoku taip sudozuoti. Ir kai man guodžiantis kažkam apie darbą, problemas ir stresą sako: "Taigi čia TIK darbas", aš atsakau: "Čia NET darbas". Nesugebu būti poxuiste darbe - nu ir ką daryt? Dalinai dėl to ir mečiau tą valdišką.
Atsakyti
Kaunietės, apšvieskit - Sodaitytės ir Babtų medelynas - čia tas pats?
Atsakyti

Dirbti, bet gyventi ne darbu, dėl darbo, už darbą! Šeima pirmoj vietoj, nors pas dažną yra kitaip.

Saintlina, nea, ne tas pats :)

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 27, 15:10)
Kaunietės, apšvieskit - Sodaitytės ir Babtų medelynas - čia tas pats?

Kitas.
Babtai toks kraštas , kur kas antrame kieme sodinukais prekiauja smile.gif
Aš už Sodaitytę.
Tokią meilę augalams esu sutikusi tik RS medelyne...

Pou , tikrai išsitirsiu , jei tęsis , jei jausiu , jei skaudės ilgiau negu 1-2 dienas . Ryte skaudėjo atsitūpti , dabar jaučiu tik , vis geryn ir geryn ...
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2022 05 27, 14:33)

Gerai, jei kažkas šeimoje dar uždirba be tavęs, tai galima sėdėt.

Va šitoje vietoje man būtų pats didžiausias stresas . Jei kada reiktų va taip gyventi ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 27, 15:08)

Va šitoje vietoje man būtų pats didžiausias stresas . Jei kada reiktų va taip gyventi ...

Aha, aišku, bet nesusišnekėjom. Tai laikina situacija. Kol tu ligonis, kažkas kitas šeimoje uždirba. Svarbu, yra bent vienas darbingas tuo metu. O jei nėra kam kitam uždirbt? Tu vienas. Ligonis. Nedarbingas. Streso mažiau?

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 05 27, 16:52)
Aha, aišku, bet nesusišnekėjom. Tai laikina situacija. Kol tu ligonis, kažkas kitas šeimoje uždirba. Svarbu, yra bent vienas darbingas tuo metu. O jei nėra kam kitam uždirbt? Tu vienas. Ligonis. Nedarbingas. Streso mažiau?

Tikriausiai daugiau ax.gif

Bet jei dirbai ir susirgai - gauni nedarbingumą.
Arba jei rimtai susirgai gauni indvalidumą. Kas irgi nuo dirbto kiekio kažkiek priklauso .Tai nedaug, bet geriau negu nieko .... O jei nedirbai ir kai susirgai neliko ir antros pusės ? Va tada ragai. Tokia mano nuomonė .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 27, 16:12)
Va tada ragai. Tokia mano nuomonė .

biggrin.gif uhu, kuo toliau, tuo baisesnių variantų.
Būkim sveikos ir darbingos.

Nu ir oras šiandien. Saulė šviečia, kol išsikuičiu į lauką, žiūriu lyja..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 05 27, 17:33)
biggrin.gif uhu, kuo toliau, tuo baisesnių variantų.
Būkim sveikos ir darbingos.

Nu ir oras šiandien. Saulė šviečia, kol išsikuičiu į lauką, žiūriu lyja..

Šiandien tokio šaltumo vėjas kaip vasario mėnesį... Nepatinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 27, 15:08)
Kitas.
Babtai toks kraštas , kur kas antrame kieme sodinukais prekiauja smile.gif
Aš už Sodaitytę.
Tokią meilę augalams esu sutikusi tik RS medelyne...

Bliamba. Tai kur jos ieškot? Grįšim ryt iš Palangos, užsuktume.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 27, 18:38)
Bliamba. Tai kur jos ieškot?  Grįšim ryt iš Palangos, užsuktume.

https://www.sodaitytesmedelynas.lt/
Tel.: +370 698 33 529 Tel.: +370 620 30 886

Trešnių g. 9, LT-54334 Babtai, Kauno rajonas
Mane visada nuveda telefonas smile.gif
Pasikambink , kad būtų ...
Atsakyti