Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Na nepanašu į šalnas?Apsiniaukę,palynoja,debesys juodi. bigsmile.gif

Pas mus giedra giedra, vėjas didelis, visai gali būti šalnų 

Atsakyti

Patikrinau visus augalus, nu lyg ir nenusalo per šią naktį 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 26 balandžio 2025 - 19:43

Pas mus giedra giedra, vėjas didelis, visai gali būti šalnų 

Pas mus bus tikrai...

Atsakyti

Patikrinau visus augalus, nu lyg ir nenusalo per šią naktį 

Aš jaučiu kitą naktį gali apšalt avietės...ir žiedai

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Per langą,žiūrint nepanašu į šalną?
Atsakyti

Atsikėliau 7 val., buvo 1 šilumos. Tai manau, kad buvo šalna saulei tekant. Vidinis kiemas, apsuptas namų, daug medžių. Kitur daugiau, turbūt.

Sodas pamiškėj, laukuose, tikriausiai pavirino 😞

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 04 27, 08:26)
<p>Atsikėliau 7 val., buvo 1 šilumos. Tai manau, kad buvo šalna saulei tekant. Vidinis kiemas, apsuptas namų, daug medžių. Kitur daugiau, turbūt.</p><p>Sodas pamiškėj, laukuose, tikriausiai pavirino 😞</p>

Tulpės iš tolo žiūrint nenuleipę.Dabar rodo +3.
Atsakyti

Buvo šalnos, 7 ryto visa terasa buvo balta

Diena saulėta, Uzsikurem kubilą, reiks šokt I prūda pasikaitinus

Atsakyti
Atsikėliau sunkiai iš lovos.Atrodo net pirštai ištinę,paskui išsivaikščiojau.
Pilnavidurės tulpės ilgais kotais paleipę ,auskarėliai išsigandę šiek tiek,serenčiukai kažin ar atsigaus,kokios 5-6 lobelijos numirė,bet ne visos,čia ankščiau sodintos,kitos šiltnamyje dar.

Už tai palaiščiau šiltu iš kubilo vandeniu 150 tujų su laistytuvais,šilauoges,rododendrus,hortenzijas,rožes naujas,astilbes,naujus medelius,azalijas.Taip gerai anksti išvažiavo svečiai buvo tarpas laistymui. mirksiukas.gif
Parsivežiau vienadienes,rytoj sodinsiu.
Rytoj reikia suskinti kiaulpienes vynui,pats žydėjimas. mirksiukas.gif
Dabar jau koją jaučiu. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labu,

nesupratau vakar ar kriaušes pakando, ar ne. Vienos vyšniukės tai žiedukai parude, kitų lyg ne. Ankstyvų bijūnų bumbulai, tulpės gražios, narciziukai žydi. Šįmet obuolių nebus, žiedai kur ne kur. Šiltnamy krapų ruožas numirojo, bet ten gali būt po apačia karkvabalio lerva sėdž.

Ketvirtadienį sodinsiu svogūnus, Anyta pomidorus sodis, mano tai pipeikos. Davė savo pasėtus, paaugintus, bet indukai buvo durpiniai, o man dar su ranka buvo nelabai, tai tokie vargani, nes nepersodinau laiku. Nieko, jei ką, turguje yr.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 04 28, 08:52)
<p>Labu,</p><p></p><p>nesupratau vakar ar kriaušes pakando, ar ne. Vienos vyšniukės tai žiedukai parude, kitų lyg ne. Ankstyvų bijūnų bumbulai, tulpės gražios, narciziukai žydi. Šįmet obuolių nebus, žiedai kur ne kur.

Oi Pou,važiuokite pas mane,pilna bus obuolių.Jei tiek,kiek žiedų bus obuolių.Net trimetės obelys,pilnos žiedų.Slyvų,vyšnių metai.
Jaunus agrastus patręšiau rudeninėmis trąšomis,paskui pavasarinėmis,tai kai sprogo lapeliai net į juodumą.Tokie gražūs nauji agrastų krūmai.Gal jau sulauksime ir agrastų vyno?Nes vis nusivalgydavo. mirksiukas.gif
Jaučiu patagoninės verbenos pasisėjo per žiemą,kam reikia važiuokite daigų pas mane,tikrai rausiu lauk,kiek pridygo. blink.gif Nemažai ir pažadėta,bet jei tiek suaugs,tikrai bus per daug,nustelbs kitas gėles.
Atsakyti