Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pou,prigasdinai mane.Nesakau vaikams nieko,užtenka mano mama bėdavojasi.Žinau kaip nemalonu kasdien klausytis. ax.gif
Labai gerai padėjo pakabojimas.MB visada po treniruotės kabo.
Laukiu iš Affedea skambučio pas šeimos gydytoją užsiregistruoti,užregistravo skambutį turi perskambinti. mirksiukas.gif Pradėsiu nuo šeimos,matysime.
Per išeigines pabūsiu ramiau,gal padės?
Aš dar jurginų,kardelių nesodinu,jie labai jautrūs šalčiui. rolleyes.gif
Kasdien grožiuosi tulpėmis,dabar skleidžiasi visokios pilnavidurės,šerkšnotos. wub.gif
Atsakyti

Man pacientas užvakar atnešė didžiulį glėbį savo sodo tulpių. Nuostabiai gražu, bet tingeciau pati augint

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2025 04 25, 21:00)
<p>Man pacientas užvakar atnešė didžiulį glėbį savo sodo tulpių. Nuostabiai gražu, bet tingeciau pati augint</p>

Jokio vargo iš rudens svogūnėlius sukišai ir viskas.
https://www.part.lt/...939e0f07245.jpg
Pilnavidurės kaip bijūnai.
https://www.part.lt/...3ed0f6bb781.jpg
Šerkšnotos.
https://www.part.lt/...c224b2de320.jpg
Pilnavidurės tamsesnės.
Atsakyti

Kaime -2 buvo. Ateinančiai nakčiai rodo stipresnes šalnas.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Iki gėlių negaliu nueiti,bet nepanašu labai į šalną.
Atsakyti

Gėlėms pas mus nieko. Bijūnai uždengti buvo. Našlaitės, tulpės, narcizai tokių šalnų dar nebijo. Bet miške bruknės, mėlynės  apšarmoję. Mėlynės žydi.. 

Atsakyti

Ingrida, nenoriu gąsdinti, noriu, kad pasitikrintum.

Pas mus tulpes graužikai išnešioja.

Šiltnamy didžiausias urvas, ten mano svogūniukus kažkas tempia. Anyta sako, kad gal žIurkė bus, žiurkių sode nemačius. Ot bus bajeris. Nebijau, bet nemėgstu, jos, kai bijo, šoka ant žmogaus.

Atsakyti
Pou,pasiguodžiau didžiajai,tai su dirbtiniu inetelektu nustatė ligą.Daryti pratimus Pats saugiausias ir paprasčiausias, kai įtariamas nervo dirginimas:

McKenzie pratimas (pratęsimas atgal).
Tada beveik 100 %, kad problema – nervų šaknelių dirginimas juosmeninėje stuburo dalyje (dažniausiai L5 nervas).Labai panašūs sipmtomai,būtų stuburo auglys,atimtų koją?Darysiu pratimus.Šiandien nieko rimto nedirbu tai ir skausmo nėra.Bet čia nereiškia,kad neisiu pas gydytoją. mirksiukas.gif
Fizinė apkrova (kėlimas, lenkimasis) paūmina nervo uždegimą ar spaudimą.
O buvo tiek suplanuota diena. rolleyes.gif
Koks hidrolato kvapas puikus,grynai migdolų.Man dar patinka pakalnučių kvapas,tik kur rasti pakalnučių plantaciją? wub.gif
Tvarkysiu obuolius,dar yra puikiai išsilaikiųsių. ax.gif
Atsakyti

Pas mus ryte visa žolė ir terasa balta buvo. Žiedai nepajuodę , tik apibyreje nuo vakar

Atsakyti

Ingrida, aš ne apie tai ❤️ pasaugok save ❤️

Atsakyti

Pou,prigasdinai mane.Nesakau vaikams nieko,užtenka mano mama bėdavojasi.Žinau kaip nemalonu kasdien klausytis. ax.gif Labai gerai padėjo pakabojimas.MB visada po treniruotės kabo. Laukiu iš Affedea skambučio pas šeimos gydytoją užsiregistruoti,užregistravo skambutį turi perskambinti. mirksiukas.gifPradėsiu nuo šeimos,matysime. Per išeigines pabūsiu ramiau,gal padės? Aš dar jurginų,kardelių nesodinu,jie labai jautrūs šalčiui. rolleyes.gif Kasdien grožiuosi tulpėmis,dabar skleidžiasi visokios pilnavidurės,šerkšnotos. wub.gif
Jautrūs, bet kardelius sukišau giliau, tai kol sudygs baigsis šalnos gal..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: [b!]Šiandien[/b!], 12:51
Na nepanašu į šalnas?Apsiniaukę,palynoja,debesys juodi. bigsmile.gif
Atsakyti