Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pou,kad telefonu galėčiau bendrauti irgi eilė.Reiktų laukti porą savaičių vistiek.Birželį eilinis patikrinimas.Pratempsiu.Bandysiu pleistrą nusipirkti.Ačiū,Tu jau kaip gydytoją,visada patari. wub.gifwub.gif

Privačiai nenori eit?

Atsakyti

Ingrida, vitaminus visus aptark su onkologe, savo nuožiūra nevartok. Kai kurie skatina ląstelių regeneraciją (atsinaujinimą), vešėjimą, - tau to nereikia.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2025 04 25, 11:07)
<p>Ingrida, tavo kubilas masazinis? Jei taip, pasikurenk ir masažuok nugarą kasdien. Po to padaryk tempimo pratimų.</p>

Masažinis.Tai,kad kasdien svečiai važiuoja,kita savaitė laisvesnė.Kubilą mėgstu,pirties-ne.Mb daro tempimo pratimus,kabo,reikės ko gero ir man. ax.gif
Privačiai,nesunku,net nežinau pas kokį specialsitą reiktų registruotis?Neurochirurgą?
Neprisiruošiu nuo erkinio vis pasiskiepyti,gėda.

QUOTE(Pou @ 2025 04 25, 11:56)
<p>Ingrida, vitaminus visus aptark su onkologe, savo nuožiūra nevartok. Kai kurie skatina ląstelių regeneraciją (atsinaujinimą), vešėjimą, - tau to nereikia.</p>

Akims gal nepakenks?Siu liuteinu?Magnis B6plius D3?Gal tikrai palaukti reikai su magniu?
Ačiū mergaitės. 4u.gif
Atsakyti

Dėl nugaros pas neurologa reiktų eit

Atsakyti

Labas rytas,

šį savaitgalį šalnos stiprios nusimato, o taip žydi sodai, išskyrus obelis. Gaila, jei nuvirins.

Viską nuvirins.  Ir miško uogas irgi. Iki -9 žada.

Pasigirsiu. Tris kates sterilizuot nuvežiau. Dar trys liko. O gal keturios.

Atsakyti

Reiškia nusals mano gražuolio nektarino žiedai 🥹

Atsakyti

Aš vis tikiuosi, kad spės užsimegzti.

Ingrida, palauk su tais vitaminais.

Dėl nugaros. Gali būti, kad bėda nugara, bet neduok D, atsinaujino liga. Visų pirma reik patikrint.

Aš taip daryčiau. Jei pasakys, kad ok, tada žalia šviesa. Pasakysiu atvirai, jei onko peršoktų į stuburą, net tam tikri pratimai gali pakenkti. 

Jei onko buvo ne tai seniai, reik susisiekti su gydytoja. Prisimink savo istoriją, kai vėliau ant gydytojos bareisi, kad net esant nusiskundimams, pralaukta buvo. Ir nereikia laukti birželio, jau kiek lauki? Laikas nustatytas pakartotiniams pasitikrinimams, jei viskas gerai. 

Bet daugiau nesikartosiu. Čia aš taip daryčiau.

Dar papildysiu. Jei būtum mano Mama, aš prikalbinčiau nueiti anksčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: [b!]Vakar[/b!], 12:20

Reiškia nusals mano gražuolio nektarino žiedai 🥹

Denk...

Atsakyti

Labas rytas,

Merginos, o jau ką nors darže darot?

Auga žirniai, kuriuos vėl pridengiau, sukišta kažkiek svogūnų, jurginai, vakar kardelius susodinau, morkos pasėtos, bet nedygsta... lauke sudlygę ridikėliai, pasėtos salotos, špinatai.

Iš šiltnamio žalumynus valgom beveik mėnesį jau.

Atsakyti

Va mano eksperimentas 😃

Pridėta:

Atsakyti

Denk...

Gal pajūry šilčiau bus. Pas mane pernai visi medeliai nušalo net kas buvo įsukta į agro.

Atsakyti

Denk...

Pernai dengia, nepasiteisino, agroplevele ir vėjas nudraskė žiedus 

Oho kiek pas tave gėrybių jau. Pas mane šiltnamyje vos sudyge kai kas. Salotos iš vis net nedygsta. Tik svogūnų laiškus jau tuoj galėsim valgyt

Atsakyti