i sanariu tema,as tai jau beviltiska su tuo savo kelenu,bet va MB nei is sio nei is to paraudo,sutino kojos vienas pirstelis,paskauda labiau,maziau,bet ir stovi toks raudonas ir patines,daugiau tik kelenai jam jautrus,nes jis geria zelatina.
Labas rytas,
Ingrida,welcome back,imu tavo grazia kava.
pas mus irgi,sviete saule buvo grazu,staigiai atsirado gal 4-6 lektuvai ir eme braizyt kvadratais,uztempe cepelinine skraiste.Saules ba=ba,vejas siaures,siaures vakaru,ne kas.Uzdejau vakar cukinijom aplink maiselius ,paauge jos,matosi kabinasi,bet blogiau nebus,nes tikrai tas vejas joms geromo nepriduoda blaskydamas,judindamas is koto.Esu skicius,kad jie,kaip ir baklazanai labai nemegsta vejo didelio.
Burokus aplese balandziai,tai uzdejau tinklini narva jiems,kol sustipres,briuseliukus apskabe,gerai,kad dar paliko mazuti lapeli,atsprogs dar.Apkaupiau sparagines,man jos tam vejyje irgi nepatinka,sukinejasi aplink ir truputi isbale tokios,pernai buvo tamszales,reik ieskot ko jos nori.
Vijokline roze eme nedrasiai zydet,ta,kur is namu gelbejau vazone buvo kelis metus,rudeni buvau apdejus meslu,tai ziedu ziedeliu ir saka viena stora isleido iki pavesines stogo.jI pas mane kitokia,nei tos vijoklines.Siaip ji turejo but ant auksto koto,bet man sode tokios nesinorejo,tai padariau panasia i krumine,uztai ir sunkiai leidzia atzalas i virsu.Bet jau grazu.
Meta grazu zieda turi,darzely tiktu.
Dusia,sveika atvykus i senuciu
gretas