Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Briedžio neragavus aš.

Kaip sustirau šiandien. Išbėgau į reabilitaciją, pusiaukelėj supratau, kad nepataikiau su aprėdais, nes vėjas nesusvietnai košiantis. Tai porą stotelių troleibusu pavažiavau.

Grįžtant salotų niekur pakeliui negavau pirkt, sakė, nesuprato kaip visas išpirko. Vieną užsilikusią iškniso turgely. Bet kaip parduotuvėj galėjo per pusdienį išpirkt, nesugalvojau 🌞

Atsakyti

Išnešė salotas kaip antivirusinius  vaistus ))

Atsakyti

Velniai žino 🙃

Gydytojas sakė, kad viskas neblogai, reik dar laiko ir stiprinimo. Bet va kur skaudena ir kažkokie garsai, ten sausgyslė peršokinėt pradėjo. Jei nepraeis, leis stiprius hormonus į tą vietą, jei nepadės,- vėl paremontuot reiks.

Bet jau 6 bulves nuskutau! O šiain dirbau su hanteliukais per kineziterapiją. Kai žinau, kas laukia, taip nesinori eiti, bet išėjus toks pasididžiavimo jausmas 🙈 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pou- 4u.gif 4u.gif
Aš jau pradedu prisisgalvoti,gal mano liga nubudo.Skausmas kojoje,nežinau gal čia sąnariai,nemokėčiau net gydytojai paaiškinti skausmo. ax.gif
Atsakyti

Gali ir nuo nugaros skaudėti koja, kai nervų šaknelė užspausta. Juk neseniai tikrinaisi viską?

Atsakyti

Pou  :4u:  :4u:  :4u: 

vargelis.. 

O bulvių skutimas - naminė reabilitacija!

Atsakyti

Ingrida, jei neramu,- būtinai kreipkis pas gydytoją. Būtinai. Nes nieko nėra blogiau, nei galvoti, kad žnyplėtas sugrįžo. Reik žinoti.

Saintlina, viską pontrupinį darau. Tik va tas judesys, traukimo su pasipriešinimu į save sukant riešą,  man dar sudėtingas labai. Ir jėgos nėra, pvz. Pjaustant, kirpti sunku. Bet reik laiko ir viskas bus ok.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2025 04 08, 09:15)
<p>Gali ir nuo nugaros skaudėti koja, kai nervų šaknelė užspausta. Juk neseniai tikrinaisi viską?</p>

Na taip praėjau visą kursą.Dabar Pou,gal palauksiu birželio,laukia vėl visas patikrinimas.Dabar jei registruočiausi,gal tik mėnesį laimėčiau?Palauksiu,gal?Gal sąnariai?Taip norėjau paiilsėti nuo gydytojų. mirksiukas.gif
Atsakyti

Ingrida, aišku, kad gali būti. Nelakstyk šaltyje ir neklūpok tik ant žemės. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Neišeina,Pou neklūpoti.Vakar braškes roviau.Tai tik klūpom.Nudengiau geotekstilę,varpis karaliauja,su kastuvu kasiau,rinkau šakneles,persodinėjau braškes.Šiandien teks tęsti. mirksiukas.gif
Atsakyti

Ingrida, yra tokie poroloniniai daiktai pasidėt po keliais klūpant. Ir minkščiau, ir nešalta.  Aš kažkada seniai pirkau gal Thomas Philips'e, o gal Lidle. Nerandu internete dabar, nes nežinau kaip įvest į paiešką :)  Jei nepamiršiu, kaime nufotkinsiu.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 04 09, 10:55)
<p>Ingrida, yra tokie poroloniniai daiktai pasidėt po keliais klūpant. Ir minkščiau, ir nešalta.  Aš kažkada seniai pirkau gal Thomas Philips'e, o gal Lidle. Nerandu internete dabar, nes nežinau kaip įvest į paiešką smile.gif  Jei nepamiršiu, kaime nufotkinsiu.</p>

Lidle,esu mačiųsi,pas mus Thomo nėra.Gal jau tikrai laikas įsigyti?Vis dar jauną vaidinu. biggrin.gif
Atsakyti