Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida, maniškei 82.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 03 31, 20:42)

saintlina, 31 Kov 2025 - 20:42, para�ė:

saintlina, 31 Kov 2025 - 20:42, para�ė:

<p>Ingrida, maniškei 82.</p>

<p>Ingrida, maniškei 82.</p>

Labas rytas.
Na jo Saintlina irgi jau metuose. 4u.gif
Maniškė,kaip pyksta,kai primenu metus.Sakau mama,pažiūrėk į pasą kiek Tau gi metų.Tu man neprimink.Pyksta dėl raukšlių.Sunku jau darosi bendrauti.
Dabar kai buvo,nuvežiau pas brolį į senelių namus.Pati sako kap prižiūrėtas,kokia priežiūra gydytojų,aš ir sakau,kai savęs neapsižiūrėsiu tik į senelių namus,kad vaikams nebūčiau našta.Ji jokiais būdais ne, į senelių namus.
Atsakyti

Su raukšlėm priminei. Mano baba 99 metų paprašė mano mamikės nupirkt jai kremą. Šita nupirko Nivea. Parveža babai, o ta pažiūrėjo ir sako - fe, Nivea.. su ja tik kojas tept )))

Man atrodo, į senelių namus kaži ar kas nori, kai jau ateina tas laikas..  juk supranta žmogus, kad viskas, išvažiuoja iš savo namų kur viskas sava ir brangu į visiškai svetimą vietą. Ir namo jau nebegrįš.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 04 01, 09:39)

saintlina, 01 Bal 2025 - 09:39, para�ė:

saintlina, 01 Bal 2025 - 09:39, para�ė:

<p>Su raukšlėm priminei. Mano baba 99 metų paprašė mano mamikės nupirkt jai kremą. Šita nupirko Nivea. Parveža babai, o ta pažiūrėjo ir sako - fe, Nivea.. su ja tik kojas tept )))</p><p></p><p>

<p>Su raukšlėm priminei. Mano baba 99 metų paprašė mano mamikės nupirkt jai kremą. Šita nupirko Nivea. Parveža babai, o ta pažiūrėjo ir sako - fe, Nivea.. su ja tik kojas tept )))</p><p></p><p>

Kalba buvo apie liemenėles.Sakau,kai nėra klientų aš ir nenešioju.Mama pakraupo,sako krūtinė gi nukabs?Jo eisiu aš dar ant podiumo. mirksiukas.gif
Atsakyti

IngridaB, 01 Bal 2025 - 07:03, para�ė:

Kalba buvo apie liemenėles.Sakau,kai nėra klientų aš ir nenešioju.Mama pakraupo,sako krūtinė gi nukabs?Jo eisiu aš dar ant podiumo. mirksiukas.gif

:D  :D  :D 

Dama!

Atsakyti

Oi tos bobules humoristes 🤣. Bet negalim žinot, kokios pačios būsim 😄

Aš irgi nenesioju namie, kai nėra svetimu, antras dalykas po batų  ką nusiimu grįžus namo. Ir dzin kad nukabe

Atsakyti

Mano vaikeliukui gripas. Testas patvirtino. Reik suprast B tipo? Ties B juostelė išryškėjo. Pirmąkart tą testą mačiau. Gydytoja pasakė ryt priegripinių vaistų į vaistinę nueit.

Bliamba, reik kažkaip neperimt.. savaitgalis turi būt Kaune.

Atsakyti

Labu, Jei juostelė ties B, tai B. B lengvesnis, bet vis tiek bjauri zaraza. Mano Sūnus persirgo A. Tqi man gydytoja liepė dėtis respiratorių, kai eisiu į kambarį. Dėjausi, bet esu ir pamiršusi. Bet ir vonia, tualetas bendri. Neužsikrėtėm.

Lengvo sveikimo ❤️

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 02 balandžio 2025 - 06:38
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na lygtais pasveiko dukra.Sugedo termometras ir aišku niekas nenuperka naujo.Vakar pabaigė antibitikus.Tikėsimės pasveiko? ax.gif
Vakar susodinau 100 tujų dar 20 persodinau,sužymėjome sklypo ribas,nes bendrovė vis nuaria po truputi,Tai senas tujas persodinaujau pagal naują ribą.Palaiščiau starteriu ir peržegnojau. ax.gif
Dar kurjeris atvežė dvi slyvas-abrikosus hibridus.Pasirodė tokie padžiūvę,bet išpakavus,šaknys gyvos,pasodinau.
Už tai gėriau nuo galvos skausmo.Ir kelinta diena kažkas skauda kojose,jaučiu sąnariai?Galvojau užmigti negalėsiu,nieko miego tabletė suveikė. smile.gif smile.gif
Atsakyti

Pou, 02 Bal 2025 - 04:38, para�ė:

Pou, 02 Bal 2025 - 04:38, para�ė:

Labu, Jei juostelė ties B, tai B. B lengvesnis, bet vis tiek bjauri zaraza. Mano Sūnus persirgo A. Tqi man gydytoja liepė dėtis respiratorių, kai eisiu į kambarį. Dėjausi, bet esu ir pamiršusi. Bet ir vonia, tualetas bendri. Neužsikrėtėm.

Lengvo sveikimo ❤️

dėkui  :4u: 

Girdėjau, kad A bjaurus. Vakar temperatūra savaime nukrito, be vaistų. Mes jau apsidžiaugėm, kad lengvai susitvarkys jaunas organizmas. Tai naktį šoko kaip reikalas. Ryte palikau su 39. Važiuosiu per pietus tų vaistų.

Atsakyti

IngridaB, 02 Bal 2025 - 04:50, para�ė:

IngridaB, 02 Bal 2025 - 04:50, para�ė:

Na lygtais pasveiko dukra.Sugedo termometras ir aišku niekas nenuperka naujo.Vakar pabaigė antibitikus.Tikėsimės pasveiko? ax.gif

Vakar susodinau 100 tujų dar 20 persodinau,

jei būtų temperatūros, jaustų :) jei gerai jaučiasi, reik tikėtis, kad pasveiko.

Na tu duodi.. kažkoks amžinas variklis tavyje gyvena )))

Atsakyti

Šuniui lašai nuo erkių nesuveikė. Vieninteliai, kurie iki šiol veikė.. reik važiuot tabletės pirkt, nes tris erkes ištraukėm.

Kaimynės du koliai vienu metu babezioze susirgo. 

Atsakyti