Pou, kas akims? Dėl ko čia tiek tiria?
Reiktų ir man prisiruošti, nes akiniai į tolį jau nepilnai koreguoja. Kažkodėl būtent trumparegystė ant senatvės progresuoja, o ne atvirkščiai

Labas rytas.
Ačiū, Anidanda. Reiks skambint į firmą, kur frezuoja, gal patars. Norėsim prafrezuot, šiek tiek palygint sklypą ir vaismedžius pasodinti. Nusimatyt, kur daržiuko lysvės bus, šiltnamis.
Ai, turiu reikalų. Reikia kas metus nuodugniai ištirti.
Ate, mes norim visą plotą perfrezuot ir palygint, nes šalia statė namus ir sklypą suvažinėjo, o ir visokių stagarų yra. Norisi, kad jis būtų lygesnis, kad galėtume vaismedžius šįmet planuojamo sodo vietoje pasisodint, apsidengt daržo vietą, ten vėliau žolę dėt.
Daržo šiemet nebus. Jei viskas ok, kitąmet vasarnamį užsakysim, kad pavasarį statytų.
Gal neteisingai suplanavau, pas jus daugiau patirties gal ką patart galėtumėt.
Pou, nepatarėja, bet manau, kad viskas teisingai. Tik jeigu galvojat sėti žolę, tai pirma išsilyginat žemę, po to ją įdirba ir sėja. Bent taip dabar pas mus specas daro. Iš rudens išlygino užvežtas žemes ant buvusios pievos. Per žiemą susigulėjo. Dabar dar papildomai pils, lygins ir tik po to įdirbs ir sės.
Ate, daržo, sodo būsimoj vietoje pernai vasaros pabaigoj bobcatu palygintas paviršius su žeme.
O kitas sklypas, kur stovės vasarnamis, tai ten dar ir gruzo yra, visko yra dar. Kelią kai iš gruzo pylė, tai ant visų gretimų sklypų krūvas dėjo ir nesutvarkė. Šūdarankis yalia statytojas buvo. Ten tik aprinksim viską ir perfrezuosim au palyginimu, nesėsim, kiek pats užaugs, tiek. Kai apsispręsim, koks bus namiukas ir ar su pamatais ar poliais, kitąmet ten tvarkysim. Nes jei pamatao, tai reiks gruntą nustumdyti ir pamatus daryt, jei poliai, tai tiesiog juos sugręžia. O vėliau kai aplinką ten pasitvarkysim.
Mes nieko nefrezavom sodui. Tik bobcatu palygino. Medžiams I iškastas duobes pylem pirktine žemę, kad į molį tiesiai nekist. beveik viskas prigijo. Vis patresiu medelius
Kažkodėl būtent trumparegystė ant senatvės progresuoja, o ne atvirkščiai
Aš paauglystėj draugei sakydavau - jei dabar į tolį nematom, tai į senatvę prasidės toliaregystė ir matysim puikiai. O ji - norėtum. Nematysim nei toli, nei arti ))
Tai va, panašiai link to ir einam..
Aš paauglystėj draugei sakydavau - jei dabar į tolį nematom, tai į senatvę prasidės toliaregystė ir matysim puikiai. O ji - norėtum. Nematysim nei toli, nei arti ))
Tai va, panašiai link to ir einam..
Man tai jaunystėj akys puikios buvo. Po 30 m pradėjo trumparegystė vystytis, manau kad nuo kompo
Pažiūrėjau nauja serialą "Adolescence" ką tik. Eina sau, koks paveikus, prablioviau pusę. Silpnų nervų mamytėms nerekomenduoju 🤣

Labas rytas.