Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tu žinok, kažkuriais metais tie dryžikai pas mane ir ant pomidorų buvo.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nebe auginsiu jokių bkalažanų,paprikų,neuažauga pas mane.Gerai Saintina rašo,kiek reikės nusipirksiu.Bet pavasarį nuvžiuoju į turgų,tokie gražūs daigai užauaginti,vis ,o gal užaugs?Laikysiuosi šiemet. ax.gif
Atsakyti

Aš ir neauginu, kiek man ten reikia, MB neužsipuola. Jam tik agurkai ir pomidorai gali būti. Tie tai kibirais 🌞 pernai kažkaip pomidorai saikingai. Valgymui per akis, bet į stiklainius nekišau. Labai nuo karščio sterilizavosi. Pomidorus labai ir Tėtis skaniai valgo. O pas mane puaė šiltnamio gerai dera, pusė kaip nukirsta- susniukai, iš bėdos.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Ingrida, pražydai tulpėmis 🌷

Mes savaitgalį gal pavažiuosim iki sodo, apžiūrėsiu, kaip ten kas. 

Šiltnamyje nuplėšta plėvelė nuo langų, reik uždėt, pasėt žalumynų visokių. Rudenį krapų pasėta, bet gi nesudygo ant skersvėjo ir šaltyje.

Atsakyti
Labas rytas.
Oi kaip gera,kai toks oras jau.
Su varnėnais kartu švilpaujame. mirksiukas.gif
Laukiu laidos apie sedulą per tv3 ,kaip perdirbti.
Atsakyti

O pas mane puaė šiltnamio gerai dera, pusė kaip nukirsta- susniukai, iš bėdos.

Pas mane irgi pernai pusėje šiltnamio visiškai susnos agurkai buvo. Dabar nukasinėjau žemę tam šiltnamy - o ten toj pusės graikiško riešuto šaknys. Ir tiek daug. Nukapojau kiek labiau viršuj buvo. Bet kaži kiek tas padės.

Atsakyti

Aš pasisejau šiandien šiltnamyje biski žalesiu, ridikėlių. Gal jau ne per anksti. Jaučiu gal dar reikia agropleve pridengti. Oras nuostabus, tik vėjas kyla. Mb kūrena kubilą, eisim pasišildyti 

Atsakyti

Pas mus baisus vėjas. Turiu šašlo, bet nerizikuosiu net kurt šašlykinės.

Pas mane sudygo ridikėliai kur sausį sėjau )))

Atsakyti

Sausį? Nieko sau, kaip tu čia sugalvojai tokių metu 😁

Atsakyti

Mes irgi saslo nusprendėm nekept šiandien 

Atsakyti

Sausį? Nieko sau, kaip tu čia sugalvojai tokių metu 😁

Taigi buvo labai šilta atkarpa ))) 

Atsakyti