Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sveikutes,mano mielosios,

tevuli vakar atidavem laidojimo namu zinion,siandien gyd.israsys mirties liudijima,su juo i laidojimo namus,o jie pranes sarvojimo data.Nelygu kokia eile,gali tekt laukt savaite ar kiek.Kol kas patyrimo neturiu,kaip bus taip.
Paprikos sudygo triju sejimu visos vienu kartu,verdiktas,sek laiku,o ne sausy.Pomidoru miskas lipa lauk,verkiant reikia pikuot,isvaziuos dukra 14 val.teks imtis.Jau galiu sodint anksciausias bulves,gana grazus daigiukai ant ju isauge.Darbas darba veja pavasari.Po truputi ieisim i vezias.
Grazus kukulis riebuis .
Svorio miltukais nebemesciau,labai nualino mano organizma ir kirto per inkstus paskutini karta.
Visoms stiprybes karo pasoneje.Viskas bus gerai Vat UK eina kalbos,kad 05 05 gali gaut atomo,bet cia is pletku interneto platybese.O kas bus niekas negali numatyt,pakeist,bus,kaip bus
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 09, 11:43)

uch, koks nemažas jau bigsmile.gif Kukulis tikras wub.gif wub.gif wub.gif koks fainas bus, kai ritinėtis pradės wub.gif o kas tėtukas?
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2022 03 09, 11:41)
Laba,
Maniškė dažnai taip parodo... biggrin.gif 

čia ne ji parodo, o tu taip nufotkini ))))
Va mano šunį gali fotkint kokiu nori rakursu, vis tiek nieko nepadoraus nepamatysi - visur viskas kudlom pridengta ))))
Atsakyti
Itariu ,kad kaimynu Itas.Irgi retriveris.Oficialus gerbejas buvo kazkoks mazas suslikelis ,panasus i tojchika,net pas mus tulike viena nakti buvo pasilikes,bet abejoju .Siaip kale to ito tai nemegsta ,urzgia ir loja jie viens ant kito ,bet labai vaikas grynas .
Atsakyti

Čia apie mane biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Kaži kur tas Tamstos apvalumas :) Gražiai sudėta ir energinga - pas tas gėris moteriai.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 09, 14:37)
Itariu ,kad kaimynu Itas.Irgi retriveris.Oficialus gerbejas buvo kazkoks mazas suslikelis ,panasus i tojchika,net pas mus tulike viena nakti buvo pasilikes,bet abejoju .Siaip kale to ito tai nemegsta ,urzgia ir loja jie viens ant kito ,bet labai vaikas grynas .

bent jau kiek matosi iš foto, tai tikrai toli nuo toičiko )) Visiškas retriveris atrodo.
Atsakyti

bent jau kiek matosi iš foto, tai tikrai toli nuo toičiko )) Visiškas retriveris atrodo.

Svarbiausia, kad jei toičikas ir prisidėjo, nepaveldėtų jo charakterio. Nežinau, gal klystu, bet visi mano sutikti labai jau nestabilūs buvo.

Atsakyti
Siaubingai nestabilus ir plius siusina ten kur papuola jiem ribu nėra … o šis tai tikrai bunkeryje isbus iiiilga laiką biggrin.gif
Aha ponia visa oi jau visa apvalute tongue.gif tik nejuokink gerai Dusia :ax
Luety kremuosite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 kovo 2022 - 15:56
Altos kūdikis fainas, po kokio mėnesio bus tikra nuostabybė biggrin.gif. Beje, gal praleidau - panelė ar bachūras?
Kaip šiandien nuotaikos nėra... Nežinau net, kodėl unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 09, 15:54)
Siaubingai nestabilus ir plius siusina ten kur papuola jiem ribu nėra … o šis tai tikrai bunkeryje isbus iiiilga laiką  biggrin.gif

pas mus kieme pernai gegužės mėnesį mačiau - stovi toičikas, kojytės dreeeba. Klausiu šeimininkės, ar čia jam taip šalta gegužį?? O ji sako - jis bijo, nuo rudens pirmą kartą į lauką išnešėm blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Apsaugok viešpatie mano sveika protą kad tik nenusipirksi toiciko blink.gif MB sesuo turi siaubinybe be dantų liežuvis per šoną pimpis išlindęs myza belenkur loja ant vysu…. Leidžiu sau netakta ir paprašiau kad šio suns prie stalo valgant nelaikytų …. Myliu šunis bet pasirodo ne visus ax.gif
Bachuras Setas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 kovo 2022 - 16:43
QUOTE(Muka @ 2022 03 09, 13:54)
Siaubingai nestabilus ir plius siusina ten kur papuola jiem ribu nėra … o šis tai tikrai bunkeryje isbus iiiilga laiką  biggrin.gif
Aha ponia visa oi jau visa apvalute  tongue.gif tik nejuokink gerai Dusia  :ax
Luety kremuosite?

Kremuosim,Muka,o vasara vesim urna i LT salia mamutes.
Buvom sode,parsiveziau pikiavimui indelius ir dezes,prisidejau zemiu,dar svarainius ikasem i nuolatine gyvenimo vieta,su kaimyne latve sode paplepejau,ryt pikuosiu,siandien jau man gana visko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 kovo 2022 - 17:04
Šaunuolė kažkiek nukreipei mintis 4u.gif
Pamislinau kad pas mamute….
O aš svarainius atidaviau kaimynkai nieks nenori tai ir kibini….
Atsakyti