Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Jokio skirtumo, nei vienas pasirodymas man asmeniškai nebuvo vertas tarptautinės ev finalo, tad tik įspūdžiais dalinamės. Gi tam ir skirti forumai. Užtat ir keista kad yra besipiktinanciu neigiamomis nuomonėmis 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 16 vasario 2025 - 17:18
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labu, nu ką, žiema atėjo :)

Saintlina, jau paprikas, pipirus pasėjai?

Man ta EV kasmet mažiau patinka. Šįmet nežiūrėjau net finalinės atrankos - prabėgšom. Bet kaip atlikėjai sako - jie neina į EV atranką laimėt, dauguma jų eina pasirodyt, pasireklamuot už minimalią sumą.

Atsakyti

Nesėjau dar visiškai nieko :) bet vakar užsisakiau kažkokių ankstyvų pomidorų :) 

Paprikas ir čilius pas mus mergelė sodina. Nusiperka paprikų parduotuvėj, kurios jam gražesnės atrodo, ir išėmęs sėklas visas susėja.. tada aš pusę išpešiojus išmetu ir vistiek dafiga lieka ant mano galvos.

Atsakyti

Čilius aš viena valgau, tai neauginu, paprikų nusiperku turguje, - taip pat nedaug reikia. Tik košėms, makalošėms įdedu, na dar daržoviniam padažui.

Gal iki pomidorų sėjos ranka pagerės, jei ne, tai pirksiu daigus šįmet. O gal ir nieko neauginsiu, laisvus metus paimsiu.

Atsakyti

ai, paprikų ir aš neauginčiau, nes aš jų nevalgau. 

Atsakyti
Labas rytas.
Nevalgome nei paprikų nei čiliukų.Jei jau užsinorime,nusiperkame.Ir nelabai uažauga pas mane .Ir pomidorų pirksiu daigus iš pažystamos,kaip ir pernai.Ramu. ax.gif Vat tik arbūzų kažkaip reikės užsiauginti daigus,melionų.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Arbatinukas su šukuosena :)

Atsakyti
Labas rytas.
Pou,kaip Tvao rankelė?
Man vakar naktį užėjo skausmas nežmoniškas alkūnės,negalėjau pakelti rankos.Atsikėliau,kaip užėjo skausmas,taip praėjo,išsivaikščiojau be jokių vaistų.Iš vakaro mirkiau rankas kubilo vandenyje,stipriai pašąlo rankos. ax.gif Greičiau baigtųsi tie šalčiai. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida, dėkui, kad rūpiniesi. Norėčiau geriau. Vakar pablogėjimas buvo. Užvakar per ergoterapiją kaip išmankė, tai galvoj nuo skausmo temo, atsikėliau nuo kėdės, - nugara ir kojos šlapios buvo, matyt, nuo skausmo prakaitas išpylė. Neveikia ji dar, ilga kelionė. Namuose taip pat mankštinu, masažuoju, tepalais tepu.

Ryt mamograma numatyta popiet. Dar žinutės negavau. Buvo atėjus žinutė, kad turėčiau gauti laišką,  Pati pasitikrinau savo planuojamuose vizituose. 

Saugok save, peršalti dabar sekundę užtrunka.

Atsakyti

Psio, nusipirkau žemių ir pasėjau septynis pomidorus. Ankstyvam derliui, tskant :D

Nežinau tik kas čia ankstyvo bus vasario pabaigoj pabudus )))

Pou  :4u:  :4u:  :4u:  laikykis. Viskas vardan sveikos rankelės.

Atsakyti