Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kaip Liepa trejetuke atsidūrė, jei pagal abu balsavimus ketvirta buvo? 

Atsakyti

Kaip Liepa trejetuke atsidūrė, jei pagal abu balsavimus ketvirta buvo? 

Turbūt todėl kad komisija skyrė black biceps 6 vietą, nirs žiūrovai jiems skyrė pirmą. Tai juos tiesiog išstūmė iš trejetuko ir pateko liepa susumavus  

Atsakyti

Nzn, man tos komisijos iš vis nesąmonė. Juk ne komisijoms dainos kuriamos, o žiūrovams 

Atsakyti

Nu psio, ainu gulc. Ne mano jėgoms dar vieno balsavimo sulaukt. Iš šitų trijų man Drobė. Nu bet  išrinks fig znaet ką )) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 vasario 2025 - 01:13

Manau katarsi išrinks. Galės staugti ant visos Europos 😁

Man irgi is šių 3 Lion įdomiausias 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 16 vasario 2025 - 01:07

Skausmas mano ausims :) 

Atsakyti

Iš interneto ))

Pridėta:

Atsakyti

Reik sugebėjimų šitiek ištempt renginį.. jau ir balsuot tokiu metu  nebaisiai kam likę buvo. Na, turim ką turim.  Veltui nemiegojau pusę nakties )))

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Lietuviai amžinai nepatenkinti, ką beišrinktų.
Jei žmonės nubalsavo, ir dar tokiu skirtumu, reiškia daugumai patiko. Ir nematau prasmės dergti, py...voti nugalėtojus ir jais piktintis.
Aš buvau beveik įsitikinus, kad laimės čikas. Nu nepatiko jis man, bet nu ką. Laimės - valio, reiškia, žiūrovams patiko, "galės staugti ant visos Europos" (kažkieno citata).
Ir kur, kažin, kasmet dingsta tie visi, kuriems "tai aišku, kad liksim paskutiniai"?
Atsakyti

O tai turėtume sakyt, Wau, kaip gerai? Nors nepatinka, nors staugia taip, kad galvą skauda? 🤣juk normalu kad ne visiems vienodi dalykai patinka. Ir žodžio laisvės Lt irgi niekas dar neatšaukė 

Atsakyti

Nesvarbu kurį iš trijų būtų išrinkę vis tiek būtų lygiai tiek pat nepatenkintų :) nes nu nei viena daina nebuvo WOW. Bet Tomo bent balsas galingas, neabejotinai geriausias vokalas šiam konkurse.

Na bet yra kaip yra. .nei vienas Eurovizijos  laimėjęs nebūtų, tai koks skirtumas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 vasario 2025 - 15:31