Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2025 02 14, 09:56)
<p>Su Valentino diena ❤️</p>

Ir kaip švęsime?
Man eilinė darbinė diena.Na gal vakare pyrago prie vakarienės,gal šampės atsidaryti? ax.gif

Aš jau vakar svečiams pabarščiau širdučių ant lovos,stalo.Šiemet visi kaip išprotėję ieško vietos švęsti.Nei vienais metais taip nebuvo.Dar vakar du parašė,ieškojo,gal laisva?Jau gruodžio vidury užsisakė. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 vasario 2025 - 10:47

Aha, parduotuvėse prie gėlių žmonių minios. Visokius saldumynus šluote šluoja. Per kokias ten žinias girdėjau, kad brangiuose restoranuose vietų nebėr :) 

Norėjom trims dienoms ir mes Nidoj užsisakyt, bet šuo šlubuoja, bijau daugiau vaikščiot.. o nesėdėsi viešbuty nuvažiavęs.. Ale taip maga tą apledėjusį pamarį pamatyt, kad nžn, gal nors dienai nuvažiuot?

Atsakyti

Sveikos. Ką veikiat? Mes eisim į the roop koncerta netikėtai neplanuotai. Dabar žiūriu žinias, nu koks gražus JAV gynybos sekretorius, tiesiog modelis 🤭

Atsakyti

Ką veikiam.. suvalgėm anties šlauneles, šampę geriu ir Šreką žiūriu :) 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vilniuje neblogai sninga?Sūnus džiaugiasi,kad bus galima slides traukti?
Pas mus tik snyguriuoja.
Atsakyti

Tai kad mažai to sniegelio Vilniuj. Vos vos mašinos padengtos. Ir nesninga nuo vakar vakaro.

Atsakyti

Anidanda, kaip koncertas?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 02 15, 09:12)
<p>Tai kad mažai to sniegelio Vilniuj. Vos vos mašinos padengtos. Ir nesninga nuo vakar vakaro.</p>

Sūnus įdėjo vaizdą prieš aštuonias,snigo Vilniuje.Gal jam 11 aukšte matėsi danguje,ant žemės jau tirpo krisdamos snaigės? mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti

Aš nuo šešių iki septynių vaikščiojau, keli mikrobai plėvesavo. Gal vėliau ir snigtelėjo, bet nedaug, nes sniego labai nedaug.

Atsakyti

Anidanda, kaip koncertas?

Be ryšio. Daug šnekėjo, mažai dainavo. 

Atsakyti

Be ryšio. Daug šnekėjo, mažai dainavo. 

O  ką ten šnekėt? :blink:

Aš Roop'ų klausiau prieš Sheeraną. Jie apšildanti grupė buvo. Tai tada fainiai jie pasirodė.

Atsakyti

O  ką ten šnekėt? :blink:

Aš Roop'ų klausiau prieš Sheeraną. Jie apšildanti grupė buvo. Tai tada fainiai jie pasirodė.

Nu visokias nesąmones. Apie Valentino dieną, meilę, ekrane meilės žinutes rodė, apie savo gyvenimą, kūrybos kančias, savo gyvenimo pasirinkimus, kaip jis laimėjo euro viziją, koncertavo Australijoj ir tt. Daugiau nei pusę laiko prakalbejo 🤣

Atsakyti