Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Naktį miega narve. Norėtų po kaldra, bet lb trukdydavo mums, laipiodavo pirmyn atgal, tai įpratinom narve. Dienomis tai visada po kokiais pledukais, megztiniais, prie mūsų prilipęs. Šalta jiems žiemą 

Atsakyti

Labas rytas ❤️

Mano Sesers ciucikas taip pat turi narvą, bet miegot vis tiek ant kojų dažnai ateina.

Atsakyti

Šanukas sakė Ispanijoje irgi miega narve,jau tapo jo namu.Šiandien šanuko laukia skrydis namo.Na gal nesunkiai perneš? :hmm: 

Prapjoviau moliūgą,jau sėklos sudygę viduje.Pavasaris?

Atsakyti

Ingrida, linkiu kuo mažiau streso šuniukui!

Dar ne pavasaris, bet už poros savaitėlių tai manau, kad tikrai pasijaus, kai šalčiai praeis.

Norėčiau kokių nors gėlių pasėt, bet porą savaičių dar su ranka nieko nebus.

Vasarą labai gaura ir verbenos pasiteisino. Gal nebus gaura išnykus.

Atsakyti

Mano šuo narvą tik parodoms turi :)  na, kad galėtų turėt savo erdvę nuo aplinkinių šunų. Namuose - jokių erdvių ribojimo. Kai mažas buvo dresūroj labai bandė man įteigt, kad praktiškai reikalingiausias daiktas namie bus narvas. Sakiau -NE. Kam man uždarinėt šunį, kuris absoliučiai jokios šunybėlės nėr iškrėtęs?

Atsakyti

Pou, natūralu, kad vos pradėjusią gyti ranką judinant skauda ir tinsta. Bet kaskart vis po trupinėlį geriau bus.

Atsakyti

Saintlina, Sesers šuniuko narvas atidarytas  ant šildomų grindų,- kartais pailsėt nuo visų ten nueina arba į vonios kambarį. Vonia didelė  su langu, tai mėgsta pasišildyt. Narvas proeškambary stovi. Turbūt ji ppyteles mėgsta, nes grindys visame name šildomos. Paguli, tada ateino ant sofos ar fotelio padrūnyt 💗

Tai aš ir nesistebiu, kad dar skaida, sakė kitiems po tokios op labai stipriai skauda ir pirštai neveikia. Man pirštao gerai veikia, tik didysis kiek guminis.

Atsakyti

Va ką radau miške ką tik

Priedas  IMG_5015.jpeg   178,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti