SM vis Milka šokolado reklamą meta. Prisiminiau, kaip seniai seniai SM iššoko reklama - laimėk ledų dėžę. Paėmiau ir paspaudžiau. Ten nieko pirkt nereikėjo, tik vardą, pavardę ir e-mailą parašyt. Ir po kiek laiko gavau meilą, kad laimėjau tuos ledus atvežė į namus visą dėžę Baltosios varnelės vanilinių. Krausčiau krausčiau kamerą, kol sukišau. Bet tikrai labai skanūs buvo. Nuo to laiko ir nusiperku neretai
Labu,
man ledai primena Ex ir Kulkę,- jos abi labai mėgo Nykštuko ledus ir agurkus su sasyska. Kai vakar parašei apie Retro 7 metus, pagalvojau, o kiek gi Kulkės didžiaakiui dabar. Man rods, Saintlina,.kad panašiai, kiek Retro. Ji laukėsi, o tu Retro namo parsivežei. O gal jau ir klystu.
O kiek koliai gyvena?
O kiek koliai gyvena?
jei kuo rimtai nesuserga, apie keturiolika metų.
Labu,
man ledai primena Ex ir Kulkę,- jos abi labai mėgo Nykštuko ledus ir agurkus su sasyska. Kai vakar parašei apie Retro 7 metus, pagalvojau, o kiek gi Kulkės didžiaakiui dabar. Man rods, Saintlina,.kad panašiai, kiek Retro. Ji laukėsi, o tu Retro namo parsivežei. O gal jau ir klystu.
Nykštuką aš Ex užrodžiau )) nuo to laiko ji juos ir įsižiūrėjo )
Kulkės mažiukas jau visai didelis, kažkada kažkur buvo išplaukus fotkė, man rodos. Bet kiek metų, tai nežinau. Visai gali būt, kad jau tiek. Bet tikrai siaubas, kaip laikas lekia
O aš galvojau, kad Kulkė 🙃
Maniškis varnelės kivinius labai mėgsta, Sūnus Dadu obuolių/vyšnių šerbetą ir Klasikos šokoladinius, man šokoladiniai ir karališki su razinom, šokoladu ir romu. Nykštuko vaniliniai ant pagaliuko taip pat skanūs.
o aš kažkaip jau tik paprastą plombyrą mėgstu. Nenoriu šerbetų, šokoladinių ar kitokių. Dar buvo Svalios kavos skonio ledai, dėžutėse. Pamačiau aš juos tada, kai Rusija mūsų pieno produktų neėme ir čia pradėjo prekiaut lietuviškais gaminiais su rusiškais užrašais, kurie ru rinkai skirti buvo. O paskui ir vėl tų ledų nebemačiau. Tai va tie man irgi labai skanūs buvo, nors šiaip kavos aš nemėgstu.