Bus trys savaitės jau. Taip ir sakė, reabilitacija po 3-4 savaičių.
Sveikutės, tai grazi žiema šiandien laikosi, is atostogų tiesiai į žiemą parvykau, nors pasirodo Ispanijoj buvo šalčiau, nei pas mus, iki -14 vietomis, siaubas ta klimato kaita

Labas rytas.
Jo Ispanijoje šaltoka šiemet.Sūnus vakar sakė visą mėnesį Tenerifėje raudona vėliava maudytis,vienas žmogus nuskendo,sėdėjo ant baseino krašto,banga nusinešė atplaukųsi.Mes gi pernai tokiu metu buvome,sakė daug šilčiau pernai buvo.

Man tai geriau mūsų -1 negu Tailando +34 )) Ispanija tokiu metu gal dar ir nieko būtų
Sveikutės, tai grazi žiema šiandien laikos
Vilniuj nėr žiemos ) plonas sluoksnis sniegelio kai kur.
Ne, jau su 34 laipsniais, tai tik egzistavimas ir laukimas, kada atvės. Jau tikrai -1 geriau, saulikė išlindus, čiut snaigės.
Kad tik nebūtų katščių vasarą tokių. Nes nei miegot, nieko negali.
Kad tik nebūtų katščių vasarą tokių. Nes nei miegot, nieko negali.
Girdėjau neseniai kažkokia ten tv galva sakė - šilta žiema, šalta vasara. Tai tikiuosi, taip ir bus ))
Psio, registravau šunį į didžiąją parodą, darbinėj klasėj ir pati išstatinėsiu, tegu eina patenkintas užriesta uodega
Saintlina, o ką reiškia darbinė?
Darbinėj klasėj gali dalyvauti tik turintys darbinį diplomą šunys. Yra veislės, kurioms tarptautinė kinologų draugija seniai leidžia dalyvauti darbinėj, ir yra kurios tokios galimybės išvis neturėjo. Koliai tarp pastarųjų. Nors turim tą patį darbinį diplomą kaip kitos veislės (pvz, vokiečių, belgų aviganiai), bet vat negalima buvo, ir viskas. Darbiniam diplomui gauti reik išlaikyt egzą, priklausomai nuo veislės. Koliams - ganymo, medžiokliniams - medžioklės kažkokį, vokiečių aviganiams - spec.dresūros. O nuo šiemet padarė pakeitimus. Ir ganantys koliai, šelčiai, korgiai staiga gavo tą galimybę. Šiuo atveju mums tai didžiulė garbė gaunasi, nes mano šuo yra vienintelis kolis mūsų regione, išlaikęs tą egzą ir bus vienintelis kolis toje klasėje bet kurioj tarptautinėj parodoj pas mus, Latvijoj, Estijoj, Lenkijoj. Tiek, kad per vėlai ta garbė ir žinomumas bus.. jam septyni metai tuoj.
Oho, aš mačiau, kad buvai pasidalinus, jog koliai darbijėj klaėj galės dalyvat, bet nežinojau visų reikalų. Super! Geriau nei niekada. Ir jau 7 metai, įsivaizduoji...
Tų reikalų nešunininkai žinot negali ir iš šunininkų tik suinteresuoti
Siaubas, kad jau septyni ant nosies. Kur tie metai dingo?

Labas rytas.