Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

MB neprimato jau neprigirdi viena ausimi.Davė dar medicininę 5 metams,c kategorijai net nedavė medicininės. ax.gif

aš visą gyvenimą neprimatau, ir taip gerai neprimatau :) ir nieko, akiniai tam reikalui yra. Medicininę gaut netrukdo.

Mano mergelei medicininę tik metams duoda..

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 01 30, 12:04)

</p></div></blockquote><p>aš visą gyvenimą neprimatau, ir taip gerai neprimatau smile.gif ir nieko, akiniai tam reikalui yra. Medicininę gaut netrukdo.
</p><p>Mano mergelei medicininę tik metams duoda..
</p>

Teks akinius dėtis.Nors kaitome jau su akiniais,bet mb jau ir į tolį su viena akimi nemato. ax.gif O dėl klausos juk ir kurčniabyliai vairuoja? ax.gif Na vienoje ausyje yra kamštis,jam jau du kartus plovė,sakau neplauni ausų? blink.gif blink.gif
Kad ir šilta,bet vėjas koks ir dar purškia lietus kartais.Išėjo mano jaunimas pėsti į Vilnių ?Ką reiškia,kai pabūna ilgiau svečiai,yra ką tvarkyti. bigsmile.gif
Kažkaip reikia pagauti gerą orą pasodinti rododendrus.Man taip jie patinka Angijoje,kokie krūmai užauga,o pas mus taip lėtai atrodo auga. ax.gif Dar vieną krūmą,mb užkliudė su traktoriuku,šanūkas nukando šaką. blink.gif
Įdomu azalijos išsilaikys per žiemą?Prisodinau,užpyliau durpe.Vienais metais iššąlo.Kaip bus šiemet,kai nėra tokios žiemos?
Atsakyti

Ingrida, pas kai kuriuos kamščiai daroai anatomiškai dažniau. Pas MB darosi, nes triukšme dirba. Jis negalėjo patikėt, kad man niekad kamščių nereikėjo valyt.

O kokie medžiai yra augūs? Galvojam gal šįmet sklypą aufrezuosim, kai bus galima, ir vaismedžius pasodinsim. Bet aš taip noriu medžių, krūmų. Kas greit auga?

Atsakyti

Greit auga visokie nenaudingi ))

Atsakyti

Teks akinius dėtis.Nors kaitome jau su akiniais,bet mb jau ir į tolį su viena akimi nemato. ax.gif

Įdomu azalijos išsilaikys per žiemą?

Progresinius akinius pasidaryt reiktų ir viską matys - ir toli, ir arti. 

Šiemet jei tokia žiema, tai tikrai išsilaikys. Rimtesnėm žiemom turbūt reiktų dengt.

Atsakyti

Saintlina, mes žiūrėjom namą, kurio aklype buvo 40metis graikinis riešutmedis. Kažkoks kosmosas. Jis ten taip apstatinėtas kažkokiais sandėliukais, šuns būda ir t.t. o tooooks grožis. Toks ikoninis medis. Ir jau mqn vaizduotė viską greit piešė, braižė...

Bet gi nepirksi vien dėl medžio. Namas buvo prastas. Kaina didelė, o viską rekonstriot, daryt pagal save- per brangu.

Atsakyti
Pas mane bent graikinis ilgai augo pradžioje.Jau galvojau nebus riešutų.Tik neseniai pradėjo derėti.Iš riešuto iš viso užaugęs,ar sulauksiu vaisių?
Greitai man atrodo vyšnios,slyvos auga iš vaismedžių.Iš krūmų pūsleniai bent pas mane,tujos.Noriu dar 100 smaragdinių tujų pasodinti nuo bendrovės laukų.Pradėjau sodinti vienoje sklypo pusėje,kaip dėjo purkšti pavasarį,nugelto mano beveik visos 20 tujų. blink.gif Nežinau kaip apsidrausti nuo jų tų purškimų? ax.gif Užsodinau prieš kelis metus slyvomis vieną pusę,gal dabar priekyje jų sodinti tujas,kažkiek suaikys?
Susodinau,supyliau 250 litrų maišą,jau labai sąžiningai.Gerai būtų dar atsivežti iš miško pušų spyglių.Gal kada rasiu laiko? ax.gif Gal,kai bus svečių,negalėsiu nieko dirbti? ax.gif Lenda dekoratyviniai česnakai. blink.gif
Atsakyti

Aš kažko dekiratyvinio noriu. Vyšnių, slyvų tai sodinsim. Ir pūkuotukės noriu gal. Ir obelų 4, kriaušę MB, šilauogių. 20 arų, tai pakaks vietos viskam, man rods.

O su bendrove neišeitų susitart, kad jie bent per metrą purkštų? Nes kitu atveju, tik aklina tvora apsaugotų.

Atsakyti

Pou,.pas mergelės a.a. dėdulę sode augo panašaus amžiaus graikiškas. Nors gal vyresnis, netoli 50 metų. Kiek riešutųųųųų būdavo.. nei jis nušaldavo, nei ką.  Bet numirė šeimininkas, žmona pardavė sodą, o nauji šeimininkai nupjovė pernai.

Atsakyti
Pas mus visi kaimynai gyvena be tvorų.Labai jau kainuotų tokį plotą aptverti.Priklojau daug velėnos,gavosi toks užtvaras jau vienoje pusėje.Dabar jau prašysiu traktoristo,kai pamatysiu,gerai jei būsime namie.Dabar jau kviečiai žaliuoja nuo žolių gal nepurkš?
Dirbau lauke iki 17 jau įmanoma,vėjas nurimo.Nuo rožių susidraskiau rankas,roviau verbenas,žaliuoja dar apačios kai kurių.Na bet tikiu bus dar šalčio tikrai.
Kažkokia nesamonė vijoklinė hortenzija kaip alyvos brinksta pumpurai.Na suprantu alyvos,bet hortenzija?
Pūkuotą labai puola visokios ligos.Mieste turėjau kasmet būdavo bėdų.Čia turiu nedidelę dar geltonomis uogomis.
Aronijos greitai auga,alyvos ,jazminai iš dekoratyvinių,raugeriškis.
Atsakyti

Saintlina, tas riešutmedis bubo tobulas. Ten gyvenimas vyktų po juo, jei teisingai viską sudėliot. Kaip kad laukuose pavieniai šimtamečiai ąžuolai. Bet nemokėsi  pusantro šimto tūkst. už medį.

Labai gražu vijoklinės hortenzijos.

Skaičiau kad verbebos šįmet nesušalo.

Atsakyti

Mano pusės metro aukščio riešutmedis šiemet viena riešutą subrandino 😁

Atsakyti