Tegu pasisaugo ir pasaugo ❤️
Labas rytas.
Pou,galime abi svajoti. Seniai nežiūrėjau tos laidos,man irgi kaip gražu.
Lauke visiškas pavasaris nuo ryto 😍 net saulė ritinėjasi. Kaip Velykos ))
Rožes nudengiau. Palikau po kelis eglišakius nuo saulės.
Lauke visiškas pavasaris nuo ryto 😍 net saulė ritinėjasi. Kaip Velykos ))
Rožes nudengiau. Palikau po kelis eglišakius nuo saulės.
Pas mus saulės nėra,bet šilta tikrai.
Nebe dengiu rožių,kažkada rožių pardavėjas pasakė iššutimas baisiau,nei dengimas.Na man tinginei patiko toks pasakymas.Nebent pas Tave išskirtinės?
Labu,
aš, kai man sunku, mažų svajonių užveisiu. Šįmet nežinau ar galėsiu žemėj knisinėtis, tai gėlių pripirkau. Kaire jau ir sriubą išmokau valgyt. Tai jei ką, ir gėles pasodinsiu.
Ingrida, toj laidoj pameni vieną moterį su neišsivysčiusiom rankom? Jei ji gali, galiu ir aš.
Vakar tris serijas atsisukau, dar viena šiandien. Kažkoks neišpasakytas gėris.
Saintlina, kaip tavo tėvai? Ne per sunku sodyboj gyvent dar?
Galvoju, kaip su Anyta bus, kai mes sodą persikelsim.
Nebe dengiu rožių,kažkada rožių pardavėjas pasakė iššutimas baisiau,nei dengimas.Na man tinginei patiko toks pasakymas.Nebent pas Tave išskirtinės?
Pas tave klimatas kitas. Pas mane nedengtos VISADA nušąla iki pat apačios. Visos.
. Saintlina, kaip tavo tėvai? Ne per sunku sodyboj gyvent dar?Nu jei mama dar padruškės vištas pasiėmė, turbūt ne per sunku. Daržus planuoja, dar apie visokias statybas svaigsta. Tėvas ar dabar, ar anksčiau nieko nedaro. Šiaip jei ne žentas, negyventų čia jau seniai. Nes santechnikos, elektrikos, šiaip visokjų darbų neprisamdytų padaryt.
Daba krautuvės atvažiuija iki vartų, pas daktarus vežioju, vaistus nuperku. Tai kaip ir jokių problemų.
Na bet jei jūsų nebūtų, tai neprivažinėtų. Anyta sodo neturėtų taip pat, jei neneuvežtų MB, nes ten reik gerokai pakulniuot nuo stotelės.
Bet šiaip dar ir daržai yra, nori, patinka.
Nudažiau medelius. Tuo pačiu ir Lesių. Mačiau, kad guli ramiai. Tik sustojau, laikau nuleistoj rankoj tą didelį šepetį, žiūriu kur čia dar brūkštelt. Jaučiu - kažkas prie kojų prislinko. Pažiūriu žemyn - ogi šuns galva tiesiai po šepečiu visas viršugalvis baltas Viską trenkus lėkiau namo plaut
Na bet jei jūsų nebūtų, tai neprivažinėtų.
Neprivažinėtų. Šiaip galėtų registruotis ten, būtų gydytojas vietoj. Yra ambulatorija miestely už trijų kilometrų. Ir kraują paimt į namus atvažiuotų, ir gydytoją namo išsikviest galėtų, ir lakstyt dėl kiekvieno š kaži kur nereiktų. Nu bet nė už ką.
O į miestą jau nebenori gyvent. Bute per šalta, laiptais per daug lipt. Kaime žymiai geriau. Prisikūrena kiek nori. Už šildymą, vandenį nei šaltą, nei karštą mokėt nereik.
O tu nenori bent kartais " neturėti laiko" visam šitam aptarnavimui?
Nudažiau medelius. Tuo pačiu ir Lesių. Mačiau, kad guli ramiai. Tik sustojau, laikau nuleistoj rankoj tą didelį šepetį, žiūriu kur čia dar brūkštelt. Jaučiu - kažkas prie kojų prislinko. Pažiūriu žemyn - ogi šuns galva tiesiai po šepečiu visas viršugalvis baltas Viską trenkus lėkiau namo plaut
Tai užsimanė lesius plaukus nusidazyt gal 🤣