Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labuka! Ingrida, kokia tu ankstyva🙈 

Ne miegojau visą naktį bijojau pramigti.Dar iki pusės keturių kaip,kad alergija,nosį užėmė,neprakvėpavau,jau galvojau slogą pasigavau.Bet praėjo savaime.Mamograma aštuntą ryte buvo,dar bijojau kamščių prieš aštuonias mieste,bet normaliai nuvažiavau.

Vienintelė poliklinikoje su kauke buvau,net gydytoja pklausė sergu,ar šiaip.Saugausi.

Atsakyti

Parašyk vėliau apie rezultatus. Mano Mama taip pat darė mamogramą pirmadienį. Man žinutė atėjo, kad laukčiau laiško dėl jos taip pat pagal programą.

O ko taip jaudiniesi nepramigt? Telefone žadintuvą užsistatyk kelių kartų skambinimo, tai nepramigsi 💗

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 01 23, 11:53)
<p>Parašyk vėliau apie rezultatus. Mano Mama taip pat darė mamogramą pirmadienį. Man žinutė atėjo, kad laukčiau laiško dėl jos taip pat pagal programą.</p><p></p><p>O ko taip jaudiniesi nepramigt? Telefone žadintuvą užsistatyk kelių kartų skambinimo, tai nepramigsi 💗</p>

Mane tai siunčia onkologė.Labai faini gydytoja dirbo,jau taip nuglostė krutis,gal kad pirma buvau? biggrin.gif 31 turi onkologė skambinti su atsakymu.
Nustatytas žadintuvas,dar skambėjo kelis kartus mašinoje ,kas 10 minučių.važiuojant.Bet kai lauki,kad nepramigtums,taip jau gaunasi. ax.gif
Atsakyti

Smagu, kad švelni gydytoja. Ir taip ta procedūra nebais faina, dar jei grubiai darytų...

Atsakyti

Klausimas man toks iškilo.. gal paaiškins kas su medicina kažkaip susikę?

Mergelei šiandien vėl elektrošoku ritmą atstatinėjo. Bet šįkart guldė į kažkokią specialią reanimacinę palatą, kur jie trys tokie buvo. Ir niekur neišvežinėjo, tik užuolaidą užtraukę ir atliko procedūrą. Na ir girdėjo viską šalimais esantys. Sakė - visi labai rėkė. Na ir klausimas man - kaip gali rėkt žmogus, esantis gilioj sedacijoj? Jis gi kaip ir nejuto nieko tuo metu? 

Ir dar liežuvį persikando. Na, liežuvį tai matyt impulsų metu. Bet rėkia kodėl?

Atsakyti

Ir dar liežuvį persikando. Na, liežuvį tai matyt impulsų metu. Bet rėkia kodėl?

Gal ką susapnavo,tik nepamena?

Atsakyti