Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mergelė sakė stabdė ties degaline ir apsisuko  vietoj. Gerai, kad mašinų nebuvo. 

Atsakyti

Kaune kol kas viskas ok. Pasnigta, sausa, kol kas pliusas. Bet dar ne vakaras.

Kuri naudojat Biodermos produktus, Camelijoje neblogos kainos.

Atsakyti

Saintlina, pasisekė mergelei , kaip tavo vaikui mokslai? patinka?

Grizau iš pasivaikščiojimo, tai buvo reikalų, ten kur šaligatvio nėra tai per žolę gerai, o miestelyje tai jau padais brūžinau į kalną, bet liuks, visai gerai pasivaikščiojau, tik dėl vaikelių neramu, kaip parvažiuos, bet jau lyg atleidinėja ta ledą 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukuska007: [b!]Vakar[/b!], 13:54

Kukuska, kaip čia pasakyt dėl tų vaikio mokslų.. studentaut jam vienareikšmiškai patinka ))) o patys mokslai - man sunku pasakyt. Kad jis kažką į mokslo pusę veikia tai aš matau tik per sesiją. Bet vidurkis devyni su puse. Ale jis nori kitąmet pagal Erasmus kažkur važiuot, užtat jam vidurkio gero reikia. Tai ką aš žinau, patinka jam mokslai ar ne. Faktas tik tas, kad matyt supranta ką mokosi )))

Atsakyti

Saintlina, nu šaunuolis vaikis, geras vidurkis, ir jei motyvacija yra, tai ir erazmusas bus, paliks vaikelis lizdą 🙂

Maniškė paskutiniam kurse, tai prakaituja si semestrą, sunku derinti su darbu pilnu etatu , tai laukiu pirštus sukryžiavus, kad greičiau baigtų

Atsakyti

Saintlina, nu šaunuolis vaikis, geras vidurkis, ir jei motyvacija yra, tai ir erazmusas bus, paliks vaikelis lizdą 🙂

Maniškė paskutiniam kurse, tai prakaituja si semestrą, sunku derinti su darbu pilnu etatu , tai laukiu pirštus sukryžiavus, kad greičiau baigtų

tai va aš to Erasmus ir nelaukiu, labai tuščia namie bus.. ir Lesiui daba gerai, namie kažkas dažniausiai yra. 

Aha, su pilnu etatu darbo mokytis sudėtingiau. Bet kol šeimos ir vaikų nėr, dar visai suderinama :) Paskutiniuose kursuose daba turbūt dauguma studentų jau dirba? 

Mano vyresnis nuo antro kurso įsidarbino. O mažasis tai padraika, niekur skubėt nesiruošia ir jokio darbo neieško.

Atsakyti

nu taip, laukia tuščio lizdo sindromas tavęs ir Lesiaus.

Maniškė po 3 kurso išėjo darban, daug jau jų ten kruta ta linkme, kai kurie ir anksčiau pradėjo 
nieko, ateis laikas ir susiras 😉

Atsakyti

Manęs irgi laukia tuščias lizdas neuzilgo. Nzn kaip išgyvensiu, jau db dažnai sapnuoju kaip ieškau vaiko kur nors ir nerandu 

Atsakyti

anidanda, kazkaip teks susitaikyti, bet aišku sunku. o jis studijuoti išvyks Lt ar kur tokiau? 

Atsakyti

Planuoja stot į fiziką VU. 

Atsakyti
Nu jau tik nepradėkit...
Mama laiminga, kai laimingas jos vaikas. Ir nesvarbu, kur tą laimę suranda - prie mamos sijono ar kur nors už jūrų marių.
Erasmus išvis baikė. Semestras ar pusmetis - ką tai išvis reiškia. O vaikui gyvenimiška patirtis, akiračio praplėtimas, savarankiškumas - neįkainojami. Maniškė Sardinijoj "erasminosi". Italų kalba mokslai ir egzaminai biggrin.gif. 2 kartus svečiavausi biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai lb prisirišus prie savo mažojo, man sunku bus, nerimausiu žiauriai.suprantu logiškai, kad laikas ateina ir viskas normalu. Bet emocijos ne visada klauso proto 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 21:41