Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Visi jie vaistažolės. Gaip, žinau, kur dilgėlės, kad turėtų būt nebloga žemė. Reiks galvot, kaip zonuot, ką daryt. Bet va sunki, molis.

Pas mane molis. Net medžiams duobės iškasti reikia bele kiek sveikatos. Tai tik pakeliamos lysvės išeitis. Neįsivaizduoju, kaip ten reikėtų augint tradicinį daržą, niekuo to molio neįdirbtume 

Atsakyti

Įmanoma, tik sunku. Pas Močiutę buvo molis. Bet aš bandysiu ją purinti.

Ingroda, augini monardas? Kokių jų gražių yra 😍 Aš vienas penai pirkau, tik žemutės. Birštone mačiau gėlynus su jomis, labai graži. Tik ten aukštos buvo pasišiaušėlės.

Per TV3 geras filmas Nematomi skaičiai pagal tikrus faktus. 

Atsakyti

Įmanoma, tik sunku. Pas Močiutę buvo molis. Bet aš bandysiu ją purinti.

Ingroda, augini monardas? Kokių jų gražių yra 😍 Aš vienas penai pirkau, tik žemutės. Birštone mačiau gėlynus su jomis, labai graži. Tik ten aukštos buvo pasišiaušėlės.

Auginu monardas,turiu žemas ir aukštas.Aukštos man gražiau,man visos gėlės aukštos gražesnės.

Pas mane su žeme įdomiai.Kasė nuotekas,grežinį,grynas molis.Arčiau kelio -durpė.Už 500m didžiuis karjeras,smėlį,žvyrą kasa.Miške žmonių iškastos duobės,matyt seniau žvyrą kasė.Pamiškė gryna durpė,rodžiau ką kurmiai išdarinėja.Nesuprasi,kokia pas mane žemė.

Atsakyti

Ingrida, mam aukštesnės taip pat gražesnės

Neužaugo gal pakeltoj lysvėj, sausa labai buvo.

Tao gi gali pas save miksuoti, kai visko turi. Sesė tai užsivežus iš grybyno kompoato sklype, viskas klesti. Bet kaina kokia buvo, o dabar išvis kosmosas turbūt. Taoan daug ir nereiks. Kai bus šltnamis, daržui nedičkam ir gėlynui. Maišysiu su visa žaluma kol kas, vešiu kažką lengvinimui. Kaulavaisiai turėtų augti molyne. Vietom ten taip,.kad su grmstu galima užmušti. Raudonas molis. Bet vis tiek padarysiu su laiku gražiao, jei tik rankos dirbs ir sveikata leis. Ir karo nebus.

Atsakyti

Kur

durpė,šalia kelio,nepyliau jokios papildomos durpės,hortenzijos veši.

Vaismedžiai irgi molyje auga puikiai,ypač juodieji serbentai derlingi.

Prieš nemažai metų,perstatinėjome krosnį,vietinių patarus,vežiausi molį nuo upės,mūrijimui.Gera žemelė pas mus. :wub:​ 

Atsakyti

kai cia atsikelem, suare darza ir sodinau pomidorus i tokius molio gurguolius, kaip plytu gabalus. Uosvis pamate, sako gal papurent reikejo, o ten kaupta, grebta, dauzyta, omg. praejo beveik 20 metu, zeme puri, net nepasakysi, kad toks molis buvo, meslas ir mulciavimas savo padare

Atsakyti