Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 24, 09:38)
Bet lietus ir po ketvirtadienio biggrin.gif
To denginėjimo, kaip Luety sako, labai nesinori, tingiu. Dar jų pas mane nemažai, tai vozonės sočiai.

O visa kita - pasidalinom mintimis ir puiku smile.gif. Ir net nesusipykom - super biggrin.gif.

Viskas, dYYYYYrPt laikas - jau šitiek valandų unsure.gif

Jei tu augini ju daug del biznio,zinoma,kad denginejimas ne iseitis,pas mane tik 3 daigai,ir mums per akis.Tai ir popinu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 05 24, 11:42)
Jei tu augini ju daug del biznio,zinoma,kad denginejimas ne iseitis,pas mane tik 3 daigai,ir mums per akis.Tai ir popinu.

Nu toks tas biznis, ale pas mane ne 3 - 19 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 24, 10:38)

Viskas, dYYYYYrPt laikas - jau šitiek valandų unsure.gif

man jau nėr kada dyyyrpt, tik pradėsiu - ir reiks vaikį į mrt vežt. Gal nei nepradėt ))
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 05 24, 11:28)

Megztinis  kunas numegztas,liko rankoves,patinka jis man.
Ingrida,kur foto?

Parodysi ? Man viskas labai įdomu . Modelis , siūlai , spalva ...

Muka 4u.gif Vienintelis būdas "pajudinti" įdėk judesio . Ryte . Kas suprakaituoti ! Išbandyta mano .

Luety pas mane "stovi" filosofinis klausimas , dėl tarybų . Jei skaičiuoju protėvių turtus, tai labai daug praradau dėl tarybų valdžios.
Bet jei ne tokie laikai gal ir manęs nebūtų buvę biggrin.gif
Visi turim savo patirtis . Ir savo nuomones . Ir tai yra gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 24, 09:49)
Parodysi ? Man viskas labai įdomu . Modelis , siūlai , spalva ...

Muka  4u.gif Vienintelis būdas "pajudinti" įdėk judesio . Ryte . Kas suprakaituoti ! Išbandyta mano .

Luety  pas mane "stovi" filosofinis klausimas , dėl tarybų . Jei skaičiuoju protėvių turtus, tai labai daug praradau  dėl tarybų valdžios.
Bet jei ne tokie laikai gal ir manęs nebūtų buvę  biggrin.gif
Visi turim savo patirtis . Ir savo nuomones . Ir tai yra gerai  4u.gif

Parodysiu,kai baigsiu,isplausiu.Jei labai nekantrauji,galiu imest video,pagal koki mezgiau ir koks mane uzkabino.Tai reglanas is virsaus be isskaiciavimu,labai lengva,labai patogu,nugara "paauginau" azijatskij rostok mezgimu,labai patiko,paprasta,o funkcija atliko ta pacia.Mezgu rankove.Pirma.

Del gyvenimo sovietu laikais,buvom biedni,bet teisingi. biggrin.gif Deja mano tevu patirtis kitokia,viska ,ka uzgyveno,uzgyveno tais laikais.
Man ne turtai svarbu.Is geru dalyku buvo estetikos ir etikos mokymai.Kazkaip viskas vyko nuosirdziau gyvenime.Cia tik mano patirtis ir nuomone.Jus buvot vaikai dar tuo metu,jums sunku lygint.Uzdanga,kai pripranti,atrodo,kad taip ir turi but,bet ziurint is sio laikotarpio,buvo baisu,buvom akli.Bet mano vaikyste ,kad ir kokie laikai buvo,buvo nuostabi,tikrai demokratiska. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 05 24, 14:01)
Parodysiu,kai baigsiu,isplausiu.Jei labai nekantrauji,galiu imest video,pagal koki mezgiau ir koks mane uzkabino.Tai reglanas is virsaus be isskaiciavimu,labai lengva,labai patogu,nugara "paauginau" azijatskij rostok mezgimu,labai patiko,paprasta,o funkcija atliko ta pacia.Mezgu rankove.Pirma.

Del gyvenimo sovietu laikais,buvom biedni,bet teisingi. biggrin.gif Deja mano tevu patirtis kitokia,viska ,ka uzgyveno,uzgyveno tais laikais.
Man ne turtai svarbu.Is geru dalyku buvo estetikos ir etikos mokymai.Kazkaip viskas vyko nuosirdziau gyvenime.Cia tik mano patirtis ir nuomone.Jus buvot vaikai dar tuo metu,jums sunku lygint.Uzdanga,kai pripranti,atrodo,kad taip ir turi but,bet ziurint is sio laikotarpio,buvo baisu,buvom akli.Bet mano vaikyste ,kad ir kokie laikai buvo,buvo nuostabi,tikrai demokratiska. biggrin.gif  biggrin.gif

Įmesk Ms jei nesunku . Dėkui 4u.gif

Kažkaip supratau viską nuo mažumės. Gal, kad iki mano vienkiemio tarybų valdžia nedaėjo ?
Žinojau šeimos istorijas . Žinojau kaimo žmonių istorijas . Mano vaikystės krašte žmonės slėpdavosi nuo valdžios. Kuningas ir vyskupas ištremti buvo. Bibliotekininkė , girininkas ir mokyklos direktorius "pasislėpę " kad nebūti ant akių ... ir tt.

Muka - va kokia faina mankšta. Nieko nepažeisi , saugi netgi be trenerio ... Na aš su priežiūra sportuojanti ne 10 metu , biški turiu žinių . Ir tavo kojoms minimali apkrova. Ten kur ant vienos kojos reikia - laikykis pražioje sienos . Po męnesio jau nereiks. Ir tik 10 min savo sveikatos link https://www.15min.lt...inu-brasu-46645
Atsakyti
Laba
Dusia, būk draugas, papasakok kaip iš pievos daržą pasidarai. Jsu turbūt laikas pradėti.
Koks žemės stovis būna? Nugrėbus mulčą morkas sėju, ar dar kaip įdirbti reikia?
Paskui nsuju mulčiuoji ar seną vėl dedi?
Prašau, pasidalink dar kartą. Bo skyrybom kvepia. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri aptikot pusiau nors kiek normalesnių pomidorų parduotuvėse? Nesinori visų po vieną pirkt ir išragavus rasti tinkamiausią variantą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 24, 16:27)
Gal kuri aptikot pusiau nors kiek normalesnių pomidorų parduotuvėse? Nesinori visų po vieną pirkt ir išragavus rasti tinkamiausią variantą biggrin.gif

Ne sėklų, o valgymui? Turgely perku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 24, 17:44)
Ne sėklų, o valgymui? Turgely perku smile.gif

Ne, ne sėklų. Ir ne valgymui - savo gamybai smile.gif. Kas neskanu šviežias, tas neskanu i džiovintas. Žinau, skanių dar nėra, nu bet nors kažkiek panašesnių...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 24, 16:46)
Ne, ne sėklų. Ir ne valgymui - savo gamybai smile.gif. Kas neskanu šviežias, tas neskanu i džiovintas. Žinau, skanių dar nėra, nu bet nors kažkiek panašesnių...

O slyvinių iš Lidlo nebandei?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 24, 18:50)
O slyvinių iš Lidlo nebandei?

Aš dar tokiu laiku jokių iš parduotuvių nebandau biggrin.gif. Valgymui nesinori, nes jaučiu, kad nebus skanūs smile.gif
Atsakyti