Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Gal koks renginys vyko? Gal tas planstariumas ribotą skaičių.turi, kur filmus rodo. Neįsivaizduoju. Man atrodė, kad ten erdvu, kai laidą mačiau apie jį.

Atsakyti

Gal koks renginys vyko? Gal tas planstariumas ribotą skaičių.turi, kur filmus rodo. Neįsivaizduoju. Man atrodė, kad ten erdvu, kai laidą mačiau apie jį.

Nevyko, sakė tiesiog ribotas bilietų skaičius per dieną. Planetariumas atskirai kainuoja, tai į jį gal ir yra logikos ribot, ten turbūt sėdimos vietos, bet muziejuje vaikščiot tai nematau logikos tokiam ribojimui. Tikrai niekur taip nemačiau pasauly. Man irgi pasirodė lb erdvu ir visiškai tuščia 😄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 19:54

Grinvičo observatorijos planetariuman Londone pvz irgi patekom be jokių išankstinių bilietų, tiesiog palaukėm eilėj. Kiek gi ten tas filmas trunka, gal 15 min

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 01 11, 12:04)
<p>Buvau tyrimus darytis, tai gerai, kad kaukę įsimečiau.</p>

Kažkada kalbėjom apie tai, bet man durnai liko neaišku.
Med. kaukių vieno pardavėjo aprašymas: Trys sluoksniai – tai geresnė apsauga nuo bakterijų tiek iš išorės, tiek iš vidaus.
Kito pardavėjo: BFE > 98%
Daugiau neieškojau. Užtektinai per pLandemiją prisiieškojau. Nei vieno gamintojo, nei vieno pardavėjo aprašyme neradau apsaugos nuo virusų.
Per pLandemiją pati girdėjau imunologo Ado Darinsko pasisakymą, maždaug, užsitveriat tinklinę tvorą ir manot, kad uodai neįskris (netiksli citata) - čia apie kaukes ir Covid'ą. Tiesa, daugiau jo nei TV mačiau, nei skaityt neteko.
Atsakyti