Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Niekur nėjau,šaudo aplink mus,mb sako netyčia kokia pavienė kulka gai dar atskristi.Jaučiu kažką nušovėm,jau jei šaudė?
Už tai gėlyne pasidarbavau,ui mano dar ne visos pinavijos nukirptos,hortenzijas dar su miskantais palikau,tegul šiurena.Dar vienoje vietoje,čia jau tiek nesimato japoninė plukė su rykštene kuokštai likę,palauks.Kai kur mačiau narcizų nosiūkes.
Atsisiunčiau laikiklius iš Temu gėlėms parišti,visai nieko rožes truputi suvaldyti,pabandžiau.
Stirnos,kad ir gaila,bet pirmametį vieną pūkenį apgenėjo,juk ne vaismedis?
Stosiu ant elpisinio vietoje pasivaikščiojimo?
Atsakyti

Saintlina, kaip žiema kaimuky? Yr sniego ar pečkurys nutirpdė? Kad Lesius mašinoj gauna dėmesio, tai nenuostabu. Klausimas, kur jis jo negauna?
nebėr sniego. Tik ledas ant kelio. dieną geras oras buvo, be vėjo. Jau prisivaikščiojau... ir mišką apvaikščiojom, ir kaimą, ir su drauge, ir dar grįžus pusę pažintino tako apėjom. Ir prie namų išlipus iš mašinos dar į miškelį nutempė. Keturiolika km pritapnojom. Ir dar vakarinis randevu laukia. Bet vakare jau šalta, oras pasikeotė..

Aha, dėmesio jis gauna visur :)  bet šiaip jis nuo to dėmesio visad stengiasi išsisukt, aš tik maloningai dėkoju už komplimentus. O mašinoj - ypač kamšty - kai kalbina iš gretimų mašinų, didžiai susidomėjęs, ausis pastatęs galvą kraipo )))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Šiandien[/b!], 17:44

Mano šuo tai kamščiuose ant visų loja 😄. Ir dar prie šviesoforo 

Atsakyti

Mano šuo tai kamščiuose ant visų loja 😄. Ir dar prie šviesoforo 

😁😁😁

Maniškis ant žmonių neloja išvis. Niekada. 

Atsakyti

Buvom vakar ir snd Kaune, pamėginom nueit į tą naują mokslo muzieju saloj, bet neįleido, nes bilietų tipo nėra. Tik kitai savaitei kažkada traciadieni pebktai valandai. Nors parkingas šalia tuščias, rūbinė pustuste, 5 bilietų pardavėjos sėdi ir nieko neveikia. Geras darbas, ateit pasėdėt ir pavaikyt žmones 🤣. Visiška nesąmonė, ne vienam tokiam muziejuje buvus pasauly, visur gyva eilė, įleidžia visus norinčius. 

Atsakyti