Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Turim motociklą, bet realiai stovi garaže jis, mb kokį kartą per metus pravažiuoja 🤣. Jaučiu net nebemokeciau jo vairuot 

Aš net nepasiekiu pedalų ant mergelės moco atsisėdus, jau nekalbant apie jų įspaudimą )))

Atsakyti

Saintlina, tau reiktų nedickos pirpos su liulka, kad su Lesium greit į kaimuką palėkt galėtum.

Atsakyti

anidanda, o tai vaziavima irgi laikei? nes pernai pazistamas laike, tai apsaugok viespatie, reikejo nuomotis visas apsaugas ir aisku vieno karto gi neužtenka 

Atsakyti

anidanda, o tai vaziavima irgi laikei? nes pernai pazistamas laike, tai apsaugok viespatie, reikejo nuomotis visas apsaugas ir aisku vieno karto gi neužtenka 

Laikiau, bet nereikejo jokių apsaugų, turim spec apranga

Atsakyti

Aš net nepasiekiu pedalų ant mergelės moco atsisėdus, jau nekalbant apie jų įspaudimą )))

Tai juk yra visokių dydžių ir svorių mocu. Bet realiai niekam nereikia tokios priemonės, ne Lt sąlygom važinėt.

Atsakyti

Saintlina, tau reiktų nedickos pirpos su liulka, kad su Lesium greit į kaimuką palėkt galėtum.

Ai, tiek to, mums ir mašinoj labai gerai )))

Atsakyti

Man tai kartais taip juokinga būna, kai važiuoja mašinos, o per langus išlindę cūcikai plėvesuoja.

Atsakyti

Man tai kartais taip juokinga būna, kai važiuoja mašinos, o per langus išlindę cūcikai plėvesuoja.

Tai maniškis visada taip važiuoja :) aš jam atidarau pilnai langą, o jis kaifuoja galvą iškišęs.  Ir dabar irgi :)

Visų aplinkinių dėmesys sankryžose ar kamščiuose tik į jį )))

Atsakyti