Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ate, tikrai ne visada miela aš. Bet tikrai nešneku į orą. Yra kelios sritys, kurias išmanau, kelios, kurios man asmeniškai jautresnės. Gal tose vietose ir buvau nelanksti. Bet vienas svarbu - aš nenoriu įžeisti. Atsikertu, kai jau kerta man. Gal tiek.

Tada, kai buvo paskutinis nuomonių išsiskyrimas, tikrai ne vien "peštukės" atsikirtinėjo ir ne vien "peštukės" sužibėjo. Čia jau visos turėtų pripažinti.

P.S. aš ir toliau dalyvauju "peštukių" temoje. Jei ką, ten šiltos moterys yra, tik tiek, kad visos su savo nuomone, kurios nebijo išsakyt. Demonai kartais ne visai ten, kur yra įsivaizduojami. Man skaudžiau, kai žmonės, kuriuos laikiau artimais, kerta.
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2025 01 09, 17:39)
O man tai išvis nesuprast tų dramų. Nu niekaip. Pasiginčiji ir užbaigi. Kurios jau nebeapsikenti - apeini, "nebematai". O dabar net išsiskirsčius dramos nesibaigia. Gal kad rimtesnių problemų nėra, bet tai nėra ir nereikia - kam jų ieškoti? Nu, nesuprantu - taip man ir reikia, ne durnoms suprasti biggrin.gif

Pritariu. Nu bet ok, tikriausiai reikia viską iškalbėt, nes tikriausiai dar ne viskas buvo pasakyta. Kai kurių dalykų ir man nesuprast. Bet visi mes skirtingi.
Atsakyti

Pou, nors po tavo postu citavau, atleisk, ne apie tave kalbėjau.
Kokia tu bebūtum, esi mielas žmogutis. Mano nuomone-teisingas wub.gif. Kol paskutinių peštukių čia nebuvo, gyvenom, kalbėjom ir džiaugėmės.
Visos esam skirtingos, visos pasakom savo nuomonę, diskutuojam. Obettačiau, tokių reikalų nebuvo. 4u.gif

na nežinau, gal as ta pestuke, bet visqs kibisas butu net nekiles, jei tas žmogus butu pasakius, kad jos situacijoje grėsė tai, o nesuabsoliutinus viską , nors tai net neimanoma, ka jai ir bande paaiskinti

Atsakyti

Rezervavo mano ponia,4 naktims vasario pabaigoje iki kovo 1.Lauksime šuniukų.Na jei atsiveš savo patalynę,kilimus,kaip žada problemų gal nebus.

Aš kai tiksliai nežinau, kokios bus grindys ten, kur gyvensim, irgi užtiesalų visokių pasiimu. Nes mano šuniui nepatinka slidžios grindys. O kai susirenki visus užklotus, grindys be dulkelės būna. Tai ir pas tave jei viską užsiklos, nelabai ir suprasi, kad tiek šuniukų buvo. 

Atsakyti

na nežinau, gal as ta pestuke, bet visqs kibisas butu net nekiles, jei tas žmogus butu pasakius, kad jos situacijoje grėsė tai, o nesuabsoliutinus viską , nors tai net neimanoma, ka jai ir bande paaiskinti

Kai kurie žmonės tiesiog nesugeba argumentuoti ir nesupranta argumentų. Tada įsižeidžia ir ima visus kaltint. Nieko čia nepadarysi, tokia prigimtis matyt

Atsakyti
Ingrida, norėčiau pamatyt tą šuniukų sriubą smile.gif
Atsakyti

Vaikas pavėlavo į vairavimo teorijos egzaminą 3 minutes ir nebeleido laikyt. Liepė registruotis iš naujo. Nesuvokiu, ar jie visai ten žvėrys sėdi 🧐

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2025 01 09, 18:03)
<p>Vaikas pavėlavo į vairavimo teorijos egzaminą 3 minutes ir nebeleido laikyt. Liepė registruotis iš naujo. Nesuvokiu, ar jie visai ten žvėrys sėdi 🧐</p>

Man atrodo, kad dabar yra labai ten griežtai po skandalų - rašė, kad filmuoja. Matyt, bijo patys nudegti, jei pasielgtų ne pagal taisykles.
Atsakyti

Man atrodo, kad dabar yra labai ten griežtai po skandalų - rašė, kad filmuoja. Matyt, bijo patys nudegti, jei pasielgtų ne pagal taisykles.

Filmuoja teorija kaip laiko prie kompo 🧐? Oho

Atsakyti

Bet tai net jei filmuoja, tai kas čia tokio nufilmuoti 3 min vėliau?

Atsakyti

Vaikas pavėlavo į vairavimo teorijos egzaminą 3 minutes ir nebeleido laikyt. Liepė registruotis iš naujo. Nesuvokiu, ar jie visai ten žvėrys sėdi 🧐

siaubas, net jei filmuojama galėjo gi parasyt kad atėjo pavėlavęs, bet lengviausia nieko nedaryt

Atsakyti
Tikriausiai, kad visą patalpą. Nežinau, bet juk ne tik Regitra neįleidžia į egzaminą, jei pavėluoji. Univeruose taip pat tokia praktika yra.

Aišku, jūsų atveju, skaudu.
Atsakyti

siaubas, net jei filmuojama galėjo gi parasyt kad atėjo pavėlavęs, bet lengviausia nieko nedaryt

Nu man tai čia irgi toks žiaurus biurokratinis elgesys, susinervavom su vaiku abu. O sekančiam laikymui gi eilės, vėl laukt reiks kelias savaites 

Atsakyti