Ate, tikrai ne visada miela aš. Bet tikrai nešneku į orą. Yra kelios sritys, kurias išmanau, kelios, kurios man asmeniškai jautresnės. Gal tose vietose ir buvau nelanksti. Bet vienas svarbu - aš nenoriu įžeisti. Atsikertu, kai jau kerta man. Gal tiek.
Tada, kai buvo paskutinis nuomonių išsiskyrimas, tikrai ne vien "peštukės" atsikirtinėjo ir ne vien "peštukės" sužibėjo. Čia jau visos turėtų pripažinti.
P.S. aš ir toliau dalyvauju "peštukių" temoje. Jei ką, ten šiltos moterys yra, tik tiek, kad visos su savo nuomone, kurios nebijo išsakyt. Demonai kartais ne visai ten, kur yra įsivaizduojami. Man skaudžiau, kai žmonės, kuriuos laikiau artimais, kerta.
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2025 01 09, 17:39)
O man tai išvis nesuprast tų dramų. Nu niekaip. Pasiginčiji ir užbaigi. Kurios jau nebeapsikenti - apeini, "nebematai". O dabar net išsiskirsčius dramos nesibaigia. Gal kad rimtesnių problemų nėra, bet tai nėra ir nereikia - kam jų ieškoti? Nu, nesuprantu - taip man ir reikia, ne durnoms suprasti
Pritariu. Nu bet ok, tikriausiai reikia viską iškalbėt, nes tikriausiai dar ne viskas buvo pasakyta. Kai kurių dalykų ir man nesuprast. Bet visi mes skirtingi.