Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

et Muka bit hitra molči ;)

Atsakyti

Nauja tema buvo sukurta tam , kad galėtume rašyti kas ką nori . Čia negalima,  nes kitokia nuomonė yra nepriimama. Puolama. Išvadinama viskiais epitetais. 

Mano prašymą išgirdo vienas žmogus. Gerbiu  :wub: 

O dabar pati  išgirdau - nepatinka , eik sau. To ir tikėjausi .

Kodėl negalima susikurti nauju pavadinimu temos, ir kalbėti teisingai? O ne skaityti neteisingus postus ir stengtis kitus perauklėti. 

Ispanijoje buvo istorija, skvoteriai užėmė būstą. Grįžo šeimininkė , iškraustė. Skvoteriai  padavė į teismą ir šeimininkę uždarė į kalėjimą. Tokia teisinė sistema. Bet ar tai teisinga ? 

Tai ir čia tema vieša. Gali rašyti visi ... 

Asmeniškai padariau viską , kad  šitą temą uždaryti. Negalėsiu, nes nėra jokių moderatorių ir tt. 

Atsakyti
Prisiminus su kokiais pasisakymais išėjote, keista, kad skaitote ir toliau, kad ateinat pasisakyti "šlykštu".
Keista tikriausiai ne man vienai. Bet tiek to. Kiekvienas elgiamės kaip norim.
Atsakyti

tai gal dar ir forumą uždaryk ir bus ramu

Atsakyti

Mano prašymą išgirdo vienas žmogus. 
Kaip tai drįstu abejot dėl to išgirdimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Šiandien[/b!], 12:16

Nauja tema buvo sukurta tam , kad galėtume rašyti kas ką nori . Čia negalima,  nes kitokia nuomonė yra nepriimama. Puolama. Išvadinama viskiais epitetais. 

Mano prašymą išgirdo vienas žmogus. Gerbiu  :wub:

O dabar pati  išgirdau - nepatinka , eik sau. To ir tikėjausi .

Kodėl negalima susikurti nauju pavadinimu temos, ir kalbėti teisingai? O ne skaityti neteisingus postus ir stengtis kitus perauklėti. 

Ispanijoje buvo istorija, skvoteriai užėmė būstą. Grįžo šeimininkė , iškraustė. Skvoteriai  padavė į teismą ir šeimininkę uždarė į kalėjimą. Tokia teisinė sistema. Bet ar tai teisinga ? 

Tai ir čia tema vieša. Gali rašyti visi ... 

Asmeniškai padariau viską , kad  šitą temą uždaryti. Negalėsiu, nes nėra jokių moderatorių ir tt. 

Tai būtent tema vieša. Visi gali rašyti ką nori. Ta ir darom. Tą ir tu darai. Ir tai yra gerai

Atsakyti

Mergaitės kodėl Jūs atėjote į šitą temą aplamai ? 

Pasakyti , kad aš ne tokia kokia turiu būti  ir neteisingai galvoju ? 

Atliekat viešojo valymo darbus? 

Forumo nenoriu uždaryti , jis man nerūpi. 

Noriu paprašyti , jei dar nesupratot - suskurkit temą savo pavadinimu ir bendraukit teisingai. Palikit  Židinio temą ramybėje. Tegul numiršta natūralia mirtimi. Atgaivinkit bites, netingėkit. 

Visa kita Jūsų reikalas, darysit tai ar ne. 

Kaip mama išmokė. Neturiu jokių galių . Vilko popieriai pas mane   :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Aš asmeniškai atėjau pabendraut su žmonėmis, padiskutuot. Tada aa pakviete pasilikt. Žinok nesuprantu ko tu čia draskaisi. Čia forumas. Tai reiškia žmonės kalbasi įvairiom temom. Kartais nuomonės nesutampa. Tai normalu. Toks gyvenimas.

Atsakyti

Tai jau tikrai Dusia, gal nereguliuok jau kam ka gaivinti, turit nauja tema ir ten sedekit su židiniu ar be. jei jau taip patinka savo sultyse virti ir viena kitą girti 

Atsakyti
Dėl ko aš atėjau, matyt, tuo metu, kai atėjau, supratot. Nes paklausiau ar galiu prisijungti. Atėjau pamačius pažįstamų nickų. Numirus bičių temai, kur bendravom su Saintlina, Ate, Ex ir kt., su kuriomis bendravom/ bendraujam FB ar gyvai, trūko pašnekesių apie šiltnamius, pomidorus, daržus ir t.t., - dėl to ir pasibeldžiau į Židinio temą.
Ir nepasakysiu, kad temoje nesisekė bendrauti net ir nesutampant nuomonėms. Atėjo Saintlina, atėjo Ex.

O toliau buvo, kaip buvo. Apsilankė ir iš dar kitų temų norinčios pabendrauti. Ir bus, kaip bus. Kažkas liks, kažkas išeis. Gal gyvens, o gal ir mirs tema.
Atsakyti

Tai jau tikrai Dusia, gal nereguliuok jau kam ka gaivinti, turit nauja tema ir ten sedekit su židiniu ar be. jei jau taip patinka savo sultyse virti ir viena kitą girti

Absoliuti tolerancija  :D  :D  :D Pasakys ką, daryt , kiek kartų ir su kuo  :D  :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: [b!]Šiandien[/b!], 12:38

Absoliuti tolerancija  :D  :D  :D Pasakys ką, daryt , kiek kartų ir su kuo  :D  :P

o tai kuo as skiriuosi nuo taves? tu sakai ka daryt, tai gal ir as galiu sakyt? ar negalima?

Atsakyti