Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 24, 09:43)
Sunku suprasti, kokia pritariančių dalis yra iš tikrųjų. Ir kokia ji bebūtų - tebūna. Ar ji kelia realią grėsmę kažkam?

Mano cukinijos ir moliūgai jau verkia indeliuose. Bet dar anksti sodint į dirvą, ane?

Manyčiau, net jei nedidelė, bet fanatiška - taip. Jei, pvz, tie pritariantys pas mus pradėtų rėkti, kad juos čia skriaudžia, išnaikint nori, paminklus verčia (kas realiai Latvijoj vyksta) ir - opa - nutariama, kad reik juos išvaduoti.

Aš jau išsodinau. Ir moliūgus, ir cukinijas, ir net paprikas lauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 24, 11:10)
Manyčiau, net jei nedidelė, bet fanatiška - taip. Jei, pvz, tie pritariantys pas mus pradėtų rėkti, kad juos čia skriaudžia, išnaikint nori, paminklus verčia (kas realiai Latvijoj vyksta) ir - opa - nutariama, kad reik juos išvaduoti.

Aš tai manau, kad jau kai sugalvos vaduot, tai ir realių rėkiančių nereikės – jie bus sugalvoti, ir dar ne to bus sugalvota biggrin.gif

Išsodinai? Tai ko aš čia trypčioju, reikia tada ir man gal bandyt sodint.
Bet pažiūrėjau prognozes. Lietus, lietus, lietus... Suplaks man tuos daigus... unsure.gif Dar ketvirtadienį ir vėjas stipresnis - tampys ir vartys tas jų "kasas" unsure.gif. Vat ir susidūrinau dabar... smile.gif
Atsakyti

Grėsmė yra reali, nes bet koks "skriaudžiamųjų" pyptelėjimas uždega žalią šviesą "išvaduotojams".  Diversantai dirba savo darbą. Socialiniuose tinkluose troliai kursto nesantaiką, tai čia pykt, tai ten lyg netyčia.

JustDi, Brangioji, pas tave greičiausiai kasa streikuoja. Viskas labai susiję. Reikia būtinai tirtis.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 24, 12:10)

šiemet moliūgai ir cukinijos sėklomis tiesiai į dirvą, paprikos tuneliuke išsigandusios tokios unsure.gif reikės savaitgalį krauti žole ale dar pomidoram cegeliukus uždėti žodžiu knibinėjimas ir tiek ....
Atsakyti
Mukute dėl 1000 kalorijų 4u.gif Vien kiek streso jas skaičiuoti .
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif

jau kaip lijo si ryta,tiek pyle,kad atrodo is paverstos vonios bega vanduo,bus suplake mano salotas,spinatus tik ka isdygusia nauja partija.Gaila butu.
Pritariu Kavasucitrina ir Mukai del visokiu draudimu.Man irgi kvepia nekaip,primena tuos anuos laikus po uzdanga.Jus mazai gyvenot tame laikmetyje ir neturit pilno vaizdo,ji susidaret tik is spaudos,TV.As gyvenau 40 metu toje santvarkoje.Ir nesakau,kad man patiko.Bet uzbraukt,kad viskas ten esantis blogis,nedrysciau.Kaip ir visur,yra blogio yra ir geru dalyku.Reikia atsirinkt.Kaip ir visur,todel tie draudimai,parinkimas,rupestis,sprendimas,kas liaudziai geriau,mane vimdo dar nuo anu laiku.Tai jau ne demokratija.Daugiau nesakau nieko,bijau uzsivest,likt nesuprasta.
Megztinis kunas numegztas,liko rankoves,patinka jis man.
Ingrida,kur foto?
JustDi,vistiek kazkas negerai,jei skauda.Linkiu surast beda ir kuo greiciau.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 24, 12:28)
Mukute dėl 1000 kalorijų  4u.gif Vien kiek streso jas skaičiuoti .

neskaičiuoju kas dien... liepė man kelias dienas pastebėti tai va...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 24, 09:19)
Aš tai manau, kad jau kai sugalvos vaduot, tai ir realių rėkiančių nereikės – jie bus sugalvoti, ir dar ne to bus sugalvota biggrin.gif

Bet pažiūrėjau prognozes. Lietus, lietus, lietus... Suplaks man tuos daigus... unsure.gif Dar ketvirtadienį ir vėjas stipresnis - tampys ir vartys tas jų "kasas" unsure.gif. Vat ir susidūrinau dabar... smile.gif

As issodinau,ir uzdejau nupjautus maisus aplink,istempiau ratuku,ant galvos lai lyja,o vejas nejudina tada ju,tai greit atsigavo.O tu virsuj dar gali agro uzdengt kazkaip.Siemet tokie matai,kad arba vejas arba lietus,kai ka issodinu ar pasodinu.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 05 24, 11:21)
<p>Grėsmė yra reali, nes bet koks "skriaudžiamųjų" pyptelėjimas uždega žalią šviesą "išvaduotojams". 

Nemanau, kad to "išvaduotojams" užtenka. Kaip jau minėjau - kai jau norės vaduot, tai nesvarbu, kiek tų pyptelėjimų buvo ir ar iš viso buvo.

Muka, o tu nenori kalorijų didint, bet tuo pačiu ir jų sunaudojimą didint? Nes ne išeitis tas 1000 kcal. Tolesnis sveikatos gadinimas.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 24, 10:19)

be abejo, sugalvos. Bet labai patogu, kai dalis darbo ir šiaip vyksta. Nors turbūt ne šiaip.

Tai lauk dar, kiek jau čia liko iki to ketvirtadienio )) nors patręšk truputį, kad nebadautų indukuose.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 24, 11:33)
be abejo, sugalvos. Bet labai patogu, kai dalis darbo ir šiaip vyksta. Nors turbūt ne šiaip.

Tai lauk dar, kiek jau čia liko iki to ketvirtadienio )) nors patręšk truputį, kad nebadautų indukuose.

Bet lietus ir po ketvirtadienio biggrin.gif
To denginėjimo, kaip Luety sako, labai nesinori, tingiu. Dar jų pas mane nemažai, tai vozonės sočiai.

O visa kita - pasidalinom mintimis ir puiku smile.gif. Ir net nesusipykom - super biggrin.gif.

Viskas, dYYYYYrPt laikas - jau šitiek valandų unsure.gif
Atsakyti
Pamastymui iš SM smile.gif
NASA kosmoso mokslo centre yra plakatas su bitėmis, kuriame rašoma: „Aerodinaminis bitės kūnas netinkamas skrydžiui, bet gerai, kad bitė to nežino. "Fizikos dėsnis, aerodinaminis principas teigia, kad sparnų plotis per mažas, kad skrydyje išlaikytų didžiulį kūną, bet bitė nežino, nieko nežino nei apie fiziką, nei apie jos logiką ir vis tiek skraido. Štai ką mes visi galime padaryti, skristi ir laimėti bet kurią akimirką prieš bet kokius sunkumus ir bet kokiomis aplinkybėmis. Būk bitė, nepriklausomai nuo sparnų dydžio, skrisk ir džiaukis gyvenimu.

Atsakyti