Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sveikos naujuose metuose!

Tinginystė ištiko 🙈

Atsakyti

Sveikos naujuose metuose!

Tinginystė ištiko 🙈

Tai jau Tikrai. Kai pagalvoju kad pirmadienį į darbą 😱

Atsakyti

Aš ryt jau dirbsiu.

Atsakyti
Šiandien pas mus uraganinis vėjas 17 m/s.
Aš jau naktį pergyvenau kubilo dangtį nuneš -ne nuneš,toks ir miegas.Dabar svečiai ukrainiečiai atvažiavo,laužiau laužiau liežuvį rusiškai,kol paaiškinau viską.Dar galvoja jie kepti šašlykus tokiu oru. bigsmile.gif Naktį žada dar didesnį vėją. blink.gif
Atsakyti

Su Naujais!! 🎉🍾🎉

Man irgi tinginio diena. Na, neskaitant pazyliojimų su pūkuotuoju.

Atsakyti

Su Naujais!

Mes vakar kepėm, tai dar dar dar :)

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.

Nemiegota naktis nuo pirmos iki keturių.Klausiausi vėjo ir galvojau ką pridarys blogo?Ir akurat prašvitus kubilo dangtis,ačiū dievui netoli nuneštas,kaminas ant žemės kubilo krosnies,žibintas nuo stalo terasos ant žemės nuskridęs.Jau galvojau bus prilaužyta medžių,kol kas nesimato labai,reikia apeiti sodą. ax.gif Ir dar dabar gūsiai užeina. unsure.gif
Atsakyti

O čia visoj Lt buvo toks vėjas?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2025 01 02, 09:33)
<p>O čia visoj Lt buvo toks vėjas?</p>

Jau gal namie?Pajūry dar baisiau žadėjo. bigsmile.gif Natį žiūrėjau prognozes,žadėjo iš penktadienio į šeštadienį dar didesnį vėją,dabar jau rodo mažesnį. ax.gif
Atsakyti

Jau gal namie?Pajūry dar baisiau žadėjo. bigsmile.gifNatį žiūrėjau prognozes,žadėjo iš penktadienio į šeštadienį dar didesnį vėją,dabar jau rodo mažesnį. ax.gif

Ne, parskrisim vėlai, tai db neramu ka pas mus pridirbo vėjas. O ir įdomu kaip bus leidžiantis lėktuvui. Kartą parskrendant is kretos lėktuvas dėl vėjo ne vln nusileido, o Rygoj 

Atsakyti

Labas rytas,

siautė vėjas ir pas mus, bet aš apie pirmą valandą nulūžau. Dabar saulė vis švysčioja.

Ingrida, gal nedideli šįkart nuostoliai? Vyras tą kaminą gal lengvai pritaisys?

Atsakyti

Anidanda, 02 Sau 2025 - 09:33, parašė: O čia visoj Lt buvo toks vėjas?
Klaipėdoj tikrai buvo. Mėnulį prie čiuožyklos pribaigė..Priedas  Screenshot_20250102_122824_Samsung Internet.jpg   380,59KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti