Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

pilkuma niuruma.

Ingrida,vakar ziurejau video,tai ten kubile sumerkia eglisakiu ir tada lenda i ta kubila su eglisakiais.Atsieit smagu.Nu man tada geriau spygliuociu eterinio aliejuko isipil,gal kvapas geresnis ir nauda.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 12 28, 13:12)
<p>Labas rytas,</p><p>pilkuma niuruma.</p><p>Ingrida,vakar ziurejau video,tai ten kubile sumerkia eglisakiu ir tada lenda i ta kubila su eglisakiais.Atsieit smagu.Nu man tada geriau spygliuociu eterinio aliejuko isipil,gal kvapas geresnis ir nauda.</p>

Ne duok dieve paskui išplauti tuos bigsmile.gif spyglius,surinkti.
Užtenka,kas sugavoja pirtyje medų,ar druską panaudoti,su vanta padirbėti.Išsijuosia dirbame.Toks darbas. biggrin.gif biggrin.gif
Vakar svečiai atvažiavo su dviem šuniukais.Iš karto iš mašinos atsivedė su pavadžiu,viena iš karto ant kailio tūpt ir bėga............nu ką besakysi,pasiėmiau kailį,parsinešiau namo išplauti. rolleyes.gif Suprantu ir šunį iš kelionės,tiesiai įtempė vidun.
Pasigirsiu,įtikau sūnui ir marčiai megztiniu.Sūnui mezgiau bet sakė ir marti užsidės.Jau jei marčiai įtikau,tai labai patenkinta.Gaila nenufotografavau,prašiau,kad nufotografuotų jie,marti tai iš karto įdėjo į savo instagramą ir mano pyragą.O dabar jau išskrido,neturėjo matyt laiko.Palauksiu ,kai grįš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Vakar[/b!], 14:05

Linkėjimai :)

Neprisisegė...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Vakar[/b!], 15:18

Priedas  Screenshot_20241228_151114_Gallery.jpg   379,62KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šuo galvoja, kad pablūdo šeimininkė 😂

Smagių išeiginių 😁

Atsakyti

Kukuška, aš jau tiesiai šviesiai norėjau rašyt "ar pablūdai?"- jez, nugis visus moteriškus padargus peršalsi 🙈

Tik grįžom, kertu burokėlių sriubą laiminga. Visi tie pyragai jau skersai išilgai 🙃

Atsakyti
Nu aš gi nesimaudau, kad ką peršalčiau :) pabraidžiau truputuką. Šiaip net šalta nebuvo. Alpėse per sniegą su crocsais vaikščiot buvo kur kas šalčiau.
Atsakyti

Tai aišku, kad nesušals nieko, manau sveika trumpam. 

Bet šunims kažkodėl neprisideda 😂

Atsakyti

Bet šunims kažkodėl neprisideda 😂

Mano šuo net vasarą  visaip kaip stengiasi kojų nesušlapti )))

Atsakyti

Linkėjimai iš sevilijos. Buvau čia prieš 20+ m, kaip pasikeitė turistų skaičius, neįtikėtinai Priedas  IMG_4775.jpeg   99,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Priedas  IMG_4796.jpeg   178,53KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti

Saintlina, kokio šildančio išgerk 💗

Atsakyti