Sveikos,
JustiDi, kaip reikalas tave suraitė. O kaip pas tave su stuburu reikalai? Kartais dar labai smagiai skausmas nuo stuburo apsimetinėja pilviniu.
Dusia, yra tavo tiesos, dalį laiko išties darbe sėdėjau. Bet pas mane anatomiškai tulžies p. buvo persilenkusi, tai bent koks užspaudimas ne į naudą. Jau senai buvau išmokyta valgyt drungną maistą, riebaus niekad pati nemėgau. Apskritai pas mane intuityvi mityba. Va būtų gerai kad saldumynų mažiau norėčiau, nes vis pakovot reik su savim bangomis. Kada MM ateina, tai aišku kaip diena, nes žvėriškai noriu saldaus.
Ilgą laiką kaip kaparas buvau, tik krūtinė didelė, o dabar burunduks. Nusikrato svoris kiek, žiū jau vėl užsiridena.
Kas liečia TV, nevienareikšmiška mano nuomonė. Gerai sakot, kas sąmoningas, tas atsirinks. Tas sąmoningas ir suras, kur kaip pažiūrėt. Bet va yra išties užzombintų, tikinčių rusų propoganda.
Aš žiūrėdavau pramoginį kanalą, laidas ale auksinį protą, humoro, bet jei rimtai - buvo ir jos politizuotos. Tik tiek, kad pastebi, ignoruoji.
Dusia, apie tavo bitukes klausyčiau ir klausyčiau. Be galo imponuoja, kad žmogus taip įsitraukęs, gilinasi.
Ingrida, gali ir foto įmesti, aš ten nebuvus. Pakeliavau jaunystėj, o vėliau ribotos galimybės gavosi, pririšta prie namų.
Vakar ŽS pelargonijų prisipirkau, namuose pamiksavau su smulkiažiedėm surfinijom. Persodinau pomidoriukus, kur auginsiu balkone, apsitvarkiau. Reik dar langus išvalyt. Na bet tokios kvailos langų sistemos, fiksatorius sugedęs, bijau išsiverst. Reiks keist į paprastus langus, nesaugi man ta sistemą, plius prikaitina, nervina, kad tik per vieną lango plotį pasistumia. Pirkom butą su tokia jau.
Geros dienos visoms!