Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 24, 07:28)

JustDi sėdimas darbas... Tirkai ne sveikata su tokiom bėdom  kaip tavo 4u.gif  Pertraukėlės  dažnesnės , sėdėti teisingai ant sėdinkaulių - kaip moko?  Kad mažiau pilvo organai susipaustų sėdint ... Kažkur skaičiau , kad tokias ligas kaip Tavo ir Pou provokuoja sėdimas darbas . Užspaudžia, susipaudžia , nenuteka pakankamai gerai tulžis . Nežinau kiek teisos.

As per diena kokias 2 val bendrai sudejus sedziu, kartais maziau. Pas mus stovimi postai, tabletes su savimi nesioji, visa diena ant koju.
Atsakyti

Sveikos,

JustiDi, kaip reikalas tave suraitė.  O kaip pas tave su stuburu reikalai? Kartais dar labai smagiai skausmas nuo stuburo apsimetinėja pilviniu.

Dusia, yra tavo tiesos, dalį laiko išties darbe sėdėjau. Bet pas mane anatomiškai tulžies p. buvo persilenkusi, tai bent koks užspaudimas ne į naudą. Jau senai buvau išmokyta valgyt drungną maistą, riebaus niekad pati nemėgau. Apskritai pas mane intuityvi mityba. Va būtų gerai kad saldumynų mažiau norėčiau, nes vis pakovot reik su savim bangomis. Kada MM ateina, tai aišku kaip diena, nes žvėriškai noriu saldaus.

Ilgą laiką kaip kaparas buvau, tik krūtinė didelė, o dabar burunduks. Nusikrato svoris kiek, žiū jau vėl užsiridena.

Kas liečia TV, nevienareikšmiška mano nuomonė. Gerai sakot, kas sąmoningas, tas atsirinks. Tas sąmoningas ir suras, kur kaip pažiūrėt. Bet va yra išties užzombintų, tikinčių rusų propoganda.

Aš žiūrėdavau pramoginį kanalą, laidas ale auksinį protą, humoro, bet jei rimtai - buvo ir jos politizuotos. Tik tiek, kad pastebi, ignoruoji.

Dusia, apie tavo bitukes klausyčiau ir klausyčiau. Be galo imponuoja, kad žmogus taip įsitraukęs, gilinasi.

Ingrida, gali ir foto įmesti, aš ten nebuvus. Pakeliavau jaunystėj, o vėliau ribotos galimybės gavosi, pririšta prie namų.

Vakar ŽS pelargonijų prisipirkau, namuose pamiksavau su smulkiažiedėm surfinijom.  Persodinau pomidoriukus, kur auginsiu balkone, apsitvarkiau. Reik dar langus išvalyt. Na bet tokios kvailos langų sistemos, fiksatorius sugedęs, bijau išsiverst. Reiks keist į paprastus langus, nesaugi man ta sistemą, plius prikaitina, nervina, kad tik per vieną lango plotį pasistumia. Pirkom butą su tokia jau.

Geros dienos visoms!

Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2022 05 24, 09:38)
As per diena kokias 2 val bendrai sudejus sedziu, kartais maziau. Pas mus stovimi postai, tabletes su savimi nesioji, visa diena ant koju.

4u.gif
Vadinasi susimaišiau unsure.gif
Sveikatos Tau 4u.gif
Papildyta:
Pou dėl langų valymo : langų roboto nuoma parai 15 EUR . Man pasirodė nebrangu ... Pas mane bute trys stiklinti balkonai ... Pirkti tikri neverta, kai tokia nuomos kaina.
Ir berniukas ten toks fainas dirbo , pataria kuris geriau valo . Nekiša brangiausio.
https://namusvara.lt...a/langu-robotai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 gegužės 2022 - 09:05
O tai LRT ir visokie delfiai nezombina? Laidos ir straipsniai (daug jų) nepolitizuoti?
Aš už galvojantį ir pasirenkantį žmogų. Turėkime teisę į įvairius šaltinius. O kai net žmones uždraudžia, pvz. pasirūpina, kad fb jų nebūtų, nu tai ką aš žinau... Bet tai taip pat suteikia peno apmąstymams, kas čia pas mus vyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 24 gegužės 2022 - 09:02
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 24, 09:01)
O tai LRT ir visokie delfiai nezombina?

manau taip - kol buvo komentarai delpy ar pan., aiškiai matėsi, kad tikrai nezombina ))) švelniai tariant - tiek įvairių nuomonių, kritikos, koliojimosi ir pan. O užmesk akį į ru portalus. Pamatysi, kad nuomonė ten viena - viskas teisingai, tik dar per švelniai vyksta. Aš net nelyginčiau. Ten yra karo kultas, ne šiaip savo nuomonė, ir tai neturi taip laisvai sklisti.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 24, 08:51)
angų roboto nuoma parai 15 EUR . 

kokia puiki mintis.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 05 24, 10:13)
manau taip - kol buvo komentarai delpy ar pan., aiškiai matėsi, kad tikrai nezombina ))) švelniai tariant - tiek įvairių nuomonių, kritikos, koliojimosi ir pan. O užmesk akį į ru portalus. Pamatysi, kad nuomonė ten viena - viskas teisingai, tik dar per švelniai vyksta. Aš net nelyginčiau. Ten yra karo kultas, ne šiaip savo nuomonė, ir tai neturi taip laisvai sklisti.

Nu jo - komentarai gi irgi uždrausti biggrin.gif
Bet vis tik matau aplinkui pavyzdžių - zombina. Per TV sakė, skaičiau delfyje - ir viskas, taškas, basta. Reiškia, taip ir yra. Ir jokių "o gal".
Į ru portalus nemesiu akies - gaila laiko, o ir neįdomu. Tebūna ta jų nuomonė. Bet turėtų sugalvoti, kaip juos uždrausti biggrin.gif O šiaip daug kas ten nesilanko, neskaito (aš tokių nepažįstu). Kas skaito - dalis adekvatūs. Lieka kažkokia dalis pritariančių. Jie kelia grėsmę? Nemanau.
Atsakyti
Bičių gyvenime man įdomiausias dalykas yra kolektyvinis protas.
Na PVZ motinėlė, avilio karalienė , visus valdo - bet jei kolektyvas pajaučia , kad ji netenkina kolektyvo poreikio sugeba tyliuoju būdu ją pakeisti . Ne tik apačios turi tarnauti , bet ir karalienė turi atidirbti ... Vasarą jos ištisinis darbas dėti kiaušinėlius .
Natūralus bičių dauginimosi procesas - spietimas. Kai avilyje pasidaro ankšta, nėra darbo bitės sugalvoja spiesti. Tada užsiaugina naują motiną, o senoji susirinkusi savo šaiką varo ieškoti naujų namų . Kad motinėlė galėtų paskristi jos nemaitina kelias dienas. Spiečius su sena motina dažniausiai tik išskridęs susimeta kur žemai . Motina pailsi ir varo tolyn. Antriniai spiečiai varo kosminiu greičiu , nepagausi biggrin.gif
Sena mama, tūpė žemai , netoli avilio :
vartotojo įkelta nuotrauka
Tobulos klasikinės formos spiečius . Yra tokia obelis kaime į kurią vis sustoja pailsėti bitės :
vartotojo įkelta nuotrauka

Saintlina, pas rusus yra imperialistinis ( vis mažai žemių ) mąstymas, azijietiškas ( iš totorių ) žiaurumas. Šalyje klesti skurdas... ir iš to kyla didelė neapykanta tiems kas gyvena geriau. O jei pridėtumei daug metų vykusios dirbtinės atrankos ... biški sugebantys mąstyti buvo natūraliai sunaikinti . Genuose tai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 gegužės 2022 - 09:33
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 05 24, 09:21)
Nu jo - komentarai gi irgi uždrausti biggrin.gif

Lieka kažkokia dalis pritariančių. Jie kelia grėsmę? Nemanau.

aha, kad komentarų nėr, tai man irgi gaila )) labai smagių būdavo ))

tu net neįsivaizduoji, kokia ta dalis pritariančių. Paprasčiausiai nesusiduri su tuo.

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 24, 09:26)
senoji susirinkusi savo šaiką  varo ieškoti naujų namų . 

Saintlina, pas rusus yra imperialistinis ( vis mažai žemių ) mąstymas, azijietiškas ( iš totorių ) žiaurumas. Šalyje klesti  skurdas... ir iš to kyla didelė neapykanta tiems kas gyvena geriau. O jei pridėtumei daug metų vykusios dirbtinės  atrankos ... biški sugebantys mąstyti buvo natūraliai sunaikinti . Genuose tai .

o aš maniau, kad naujoji išvaro naujų namų ieškot..
Man tai baisūs tie spiečiai. Senelis mano laikė bites, spiečius buvo močiutę apsėdęs. Vos nemirė, ligoninėj vos atgaudė.

visa tai tiesa - ir tie genai aktyviai pasklidę po Europą diasporos pavidalu. Ir labai neretai su tokia pat pasaulėžiūra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 gegužės 2022 - 09:42
QUOTE(saintlina @ 2022 05 24, 10:39)
aha, kad komentarų nėr, tai man irgi gaila )) labai smagių būdavo ))

tu net neįsivaizduoji, kokia ta dalis pritariančių. Paprasčiausiai nesusiduri su tuo.

Bet yra dalis (pvz. kaip tu), kurie nepritaria. Bet ta dalis ten tiesiog nerašo. Sunku suprasti, kokia pritariančių dalis yra iš tikrųjų. Ir kokia ji bebūtų - tebūna, ką jau dabar padarysi. Ar ji kelia realią grėsmę kažkam?
Jau tarybiniais laikais matėm, kaip buvo siekiama, kad būtų vienodas mąstymas ir viena nuomonė. Bet ar buvo? Nu ne. Neįmanoma priversti visus žmones galvoti vienodai.

Mano cukinijos ir moliūgai jau verkia indeliuose. Bet dar anksti sodint į dirvą, ane?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 05 24, 07:46)
<p>Sveikos,
</p><p></p><p>JustiDi, kaip reikalas tave suraitė.  O kaip pas tave su stuburu reikalai? Kartais dar labai smagiai skausmas nuo stuburo apsimetinėja pilviniu.

Viskas gerai pas mane su stuburu. Kai dare scana , sake, kad all pelvis area very enlarged. Laukiu pasimatymo su ginekologijos skyrium, bet jau dare echoskopija, tai sake nieko blogo ten nemato. Man skauda kairi sona po sonkauliais labai.
Atsakyti
Muka, gal ramiau miega , kai tokių dalykų pensininkai nemato ?
https://www.facebook...995176567350679

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 24, 11:59)
Muka, gal ramiau miega  , kai tokių dalykų pensininkai nemato ?
https://www.facebook...995176567350679

nerodo ....
bet kas bebūtų mano nuomone rėkėme kaip gyvenome po uždanga noriu žodžio laisvės ane... dabar patys tai darome... niekur be kumščio:( nežiūrėsi to kas man atrodo negerai, kad tau padarys vieną ar kitą įtaka kas tu per.... kad spręstum kas man gerai ar blogai...
dėl mitybos kavinėse aš apsinuodijusi esu skonio stiprikliais, viešojo maitinimo įstaigoje neišmaišė ... ir nuo to laiko nors truputis bet kur... o svoris kyla man jau nuo mažiau nei 1000 kalorijų.
Atsakyti