Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 12 23, 23:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73174698" data-time="1734982194"><div><p>O man šitas prieššventinis - šventinis laikotarpis iki po naujų metų kasmet sunkus. Liūdnas. Depresiškas. Bet ir tai praeis.</p></div></blockquote><p>Tai kad tu dirbi turbūt?</p><p>Jei ne, varyk kur prie jūros. </p>

Jau baigiau darbus.
Negaliu niekur. Mama. Ir kūčios, kalėdos. Privaloma tvarka. O ir nenoriu. Jei ne mama, tai turbūt praleisčiau tas dienas be silkių ir šakočių galvą po kaldra pakišus, telefoną išsijungus. Ai, vyno užsipirkčiau, daug. Liūdesiui paskandinti.
Atsakyti

Linkėjimai iš malagos. Oras nuostabus, neseniai atskridom, vaikštom be striukių, jaučiu diena tai net karsta bus, lb švelnus klimatas.prisivalgem vakarienei jūros gėrybių papigiai. Rytoj varysim į granada, paciupau paskutinius bilietus į alhambra. Švenčia žmonės čia masiškai, niekas beveik nedirba nuo 24 iki 1, tai PC buvo pilna žmonių, lentynos iššluotos 😆. O dabar visur bambioskes poksi, bus bėda išsimiegoti jauciu

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 12 23, 22:58)
Beje, Ingrida, o ką tau namo pašventinimas duos? Ar tas šventinantis kunigas kažkokių stebuklingų galių turi? Jei taip, tai kur jų įgavo, kas jas įpūtė? Mano supratimu, tai kunigas eilinis žmogus, baigęs tam tikrus mokslus. Nu, aš pvz. vienokius mokslus baigus, tu gal kitokius, o jis teologijos. Daugiau mes niekuo nesiskiriam. Ir iš to pačio molio, ir taip pat nuodėmingi. Ir anam niekas neįpūtė kažkokių galių, pvz. nuodėmes atleist ar piktas dvasias atbaidyt. O gal tas vanduo, kuriuo krapina, kažkokių galių turi? Nesuvokiami man dalykai.

Neturi Kavute.
Bet kažoks tikėjimas,nežinau,bet veikia. 4u.gif 4u.gif
Anidanda,faina dėl tavęs, wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Vakar[/b!], 23:41

Saintlina, aš MB taip pat pasakiau, "ooooo, Haris Poteris 😍". Vyras tik dėbtelėjo 🙈

Na dar Žiedų valdovas būt gerai.

Kava, nepaleisk liūdesio. Paskui sunku išsibarsčiusią susirinkt. Bent man.

Vaikui sunkesnės dienos. Man reik būt ramybės fėja. Ir kantrybės fėja. Ir kad namuose būtų susikalbėjimas, ir taikos fėja.

Atsakyti

Saintlina, aš MB taip pat pasakiau, "ooooo, Haris Poteris 😍". Vyras tik dėbtelėjo 🙈  Na dar Žiedų valdovas būt gerai.
Ir Hobitas! 😁

Kalėdinis stebuklas - mergelė su šuniu penktą ryto išėjo pasivaikščiot )))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Šiandien[/b!], 05:40

Jei ne mama, tai turbūt praleisčiau tas dienas be silkių ir šakočių galvą po kaldra pakišus, telefoną išsijungus.

Kaip tai telefoną išsijungus? O durni žaidimėliai telefone?  :tease: 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

žinoma, kad ir Hobitas! 

Klausyk, Mergelė gal susimaišė- Lesius per vakarinį pasivaikščiojimą kalbės, ne dabar.

Mes visi tik dabar iš lovos išsiritom 🙃

Atsakyti

O pas apsirgo naktį vaikas 🥲, temperatura, gerkle, galvą skauda ir sakė akys keistos. Tai nzn ką daryt reiks, nusiunčiau MB į vaistinę, termometro pirkt 

Atsakyti

Klausyk, Mergelė gal susimaišė- Lesius per vakarinį pasivaikščiojimą kalbės, ne dabar.

Mes visi tik dabar iš lovos išsiritom 🙃

Tai jau su manim vakare kalbės )))

Mes jau šalia kaimo. Ainam su šuniu per mišką. Kaime buvo daugiau sniego.. bet jau tirpsta.

Atsakyti

O pas apsirgo naktį vaikas 🥲, temperatura, gerkle, galvą skauda ir sakė akys keistos. Tai nzn ką daryt reiks, nusiunčiau MB į vaistinę, termometro pirkt 

O tai tau..

Atsakyti

Anidanda, sveikatos mažiui! Sunku sirgti ne namuose ir per yventes, bet artimiausi šalia, o tai svarbiausia ❤️

Saintlina, jis kasdien su tavim kalba 💕

Atsakyti