Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mažyčių ar didelių nykštukų?

Mažyčių daug ir vieną didelį :)  pritupdžiau visur lentynose ))

Atsakyti

jei kažką už tave dirbs? 

Aha, dulkes rinks 😁

Atsakyti

Aš ir ištraukiau savo nykštukus, pritupdžiau, papuošiau namus.

Kiek išeina, patvarkau vis kokį kampą.

Kalėdoms atsakinga už saldų stalą. Galvoju, pirkt ar iškept pyragą/ tortą. Tinginį padarysiu su graikiniais riešutais ir slyvim, i kitą klasikinį su šokolado gabaliukais. Galvoju, gal šokoladinį tortuką padaryt, bet seniai jau kepiau. Pyragą su šokoladu ir bananais gal. Nesugalvoju kažkaip. Anksčiau klasikinį pensininką skanų darydavau, bet seniai nedariau ir kažkur receptą nukišau 🙃

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus naują Jysk pastatė,aikštelė kol kas per maža nuo srauto žmonių.Šiaip ne taip pastatėme prie prekių išdavimo ,jau naglai.Mažai ką ir mačiau.Bet toršerą nupirkome.Namuke ,jau tiek kartų krito svečiams senasis,atėmėme.O man taip trūksta,kai dabar anksti temsta jaukumo. ax.gif Dabar pagrindas sunkus,neperversi jau taip lengvai. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, dar parpiau, tik pabudau. Kažkaip išsiderino tas ritmas. Labai su darbais užsidirbdavau, persistūmė, matyt.

Ingrida, aš taip pat labai mėgstu toršerus, pas mus kiekvienam.kambarį yra. Ir namuose lempos baltos, bet būtinai šiltos spalvos. Pagrindinius šviestuvus įjungiam, kai skaitom ar kažko ieškom 🙂

Atsakyti

Man toršerai irgi patinka, bet dabar toršero vietoj guli šuo. Nes nėr kur arčiau manęs gulėt :)  tai tokį mini toršerą/lempą su gaubtu ant staliuko laikau. 

Nusipirkau dar žąsį šian ir jau reiktų ait namų tvarkytis. Bet tingiu ))

Atsakyti